Дългото чакане след трансфер - тема 113

• 47 248
  • 771
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте и аз да се запиша в групата.
Чувствам се толкова раздвоена, страх ме е от резултата. Няма как да не го мислиш, днес ми е 5ти ден след трансфер на един 5 дневен ембрион. Имам придърпвания още от 2ри ден след трансфера.

# 406
Аптеки Фрамар поддържат. Преди няколко дни си закупих.

# 407
Звънях на Фрамар нямат , в Токуда аптеката нямат и повечето аптеки казват че е изчезнал пак , става въпрос за Благоевград .

# 408
София, аптеката на болница Вита. Намерете тел. и попитайте там!

# 409
За Благоевград съм поръчвала в аптеката при зърнени-денонощна. Иначе във фейсбук група ин витро България също предлагат.
Успех🍀

# 410
В аптеката на Щерев вижте

# 411
Здравейте някой да има пролутекс , никъде не откривам?
Аз си купувах от човек от групата в фейсбук, внася ги от Гърция. Коректен е и цената е 55 лв. Ако искате ми пишете на лично да ви изпратя контакт.

# 412
Sopharmasy почти винаги имат... Ако не, поръчват и на следващия ден го взимам.

# 413
Sopharmasy почти винаги имат... Ако не, поръчват и на следващия ден го взимам.
Аз работя там, но няма в складовете за съжаление 🥺

# 414
И аз при успешния ми имах придърпвания, а сега нищо. Меря си температурата, която беше 37.3 три дни и вече днес дори температура нямам. Не искам да отписвам, дано ме лъже чувството. След 2 дни ако си направите кръвен тест ще покаже със сигурност. Успех ви пожелавам!

Чувствам се толкова раздвоена, страх ме е от резултата. Няма как да не го мислиш, днес ми е 5ти ден след трансфер на един 5 дневен ембрион. Имам придърпвания още от 2ри ден след трансфера.

# 415
Момичета не знам как се справяте с нетърпението,но аз едвам издържам.
Днес ми е 8 ден след трансфер на два 3 дневни ембриона.
Знам,че е много рано,но си направих пиклив тест и ми излезна това не знам как да го тълкувам и се притеснявам още повече.
Не съм имала ЧХГ препарат преди трансфера.

# 416
Момичета не знам как се справяте с нетърпението,но аз едвам издържам.
Днес ми е 8 ден след трансфер на два 3 дневни ембриона.
Знам,че е много рано,но си направих пиклив тест и ми излезна това не знам как да го тълкувам и се притеснявам още повече.
Не съм имала ЧХГ препарат преди трансфера.

Отивай на кръвен Simple Smile има нещо, успех 🍀

# 417
Благодаря🍀
Пуснах кръвен сутринта,не съм спряла да поверявам. Но явно не само аз виждам бледата черта.

# 418
Успех, дано излезе хубаво ЧХГ.Кога ви е датата за теста по принцип?
Понеже и аз се побърквам се чудя ако днес пусна кръвен (6ти ден ми е от ЗЕТ на 5 дневен бластоцист) дали нещо би се видяло?! Трябва утре да пусна по инструкция от доктора. Предния ми успешен трансфер беше с ЧХГ 35 на 7ми ден от трансфера.

Благодаря🍀
Пуснах кръвен сутринта,не съм спряла да поверявам. Но явно не само аз виждам бледата черта.

# 419
Благодаря😊
Ами казаха ми на 14 ден,като не броя деня на трансфера т.е. 9 юли,но аз не мога да издържа.
Мисля,че на 5 дневен ембрион ще покаже 7 дни след трансфер,успех и на вас🙏🏼

Общи условия

Активация на акаунт