Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 222 699
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 2 160
Клеми, много сте сладки на снимката от изложбата, честито! Роклята също ти стои чудесно, този десен е супер красив.
Деси, винаги си изпипваш тоалетите до последно, много си стилна!
Днес се диша навън, приятно е.
Не съм я помирисвала още новата Флора, G&B. Бях подарила на малката розовата преди време - на нея стоеше прекрасно, на мен не.

# 2 161
  • Ямбол
Оооо, Клеми, разкошно ти стои, къде-къде по-добре отколкото на мен 💜.

Пепси, много ми харесва ризата ти : ))

# 2 162
Супер сте Финес, Тит, Деси, Майола. От Клеми струи щастие. Пепси, много ми допадна това съчетание с розовия панталон!
Майола и Клеми какви рокли разменяте вие, я споделете? Wink

# 2 163
Темата ми влияе зле в някои отношения, събрала съм 1 чаша белтъци, останали от карбонара, прибрах се по-рано от работа и сега разсъждавам върху въпроса дали да изпека блатове за Павлова.

# 2 164
Страхотен жест Майола 😘
Слънце си ти ☀️
Роклята е прекрасна, десена е Уау, на Клеми и стои супер, никакви кила по-малко

Пепси, уелкъм то дъ тръстика 🙂
Подкара ли сърфа?

# 2 165
Кой каза "тръстика"....
asa, давам веднага линк към блузата, но е изчерпана, струва ми се https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BF%D0%BB%D0%B8%D1%81%D0%B8%D1%80% … html?v1=349157276 Ботите още не съм успяла да ги пробвам с чорапи и да ги поразтъпча, имам опасение, че са умалени.

# 2 166
G&B -
Отговарям на мен - 3 пъти НЕ.
Хаха. И на мен.

# 2 167
  • Пловдив
Момичета, да ви се похваля и аз с новата си придобивка, като имайте предвид, че цветовете на живо са една идея по - ярки:

# 2 168
  • Русе
DX3, страхотна си днес!
Клеми, много добре изглеждаш и на откриването и с роклята.
Хубави десени на рокли видях.
Получих си днес кецовете от намаленията. Много комфортно ги усетих и ще ги задържа.

# 2 169
*sve*, сподели за кецовете, моля Simple Smile

# 2 170
Al, подкарах, обаче слаба работа. Не ми е лесно Simple Smile. Но пък ентусиазъм и инат не ми липсваше. И сърфа си отмъсти де,  сдобих се с няколко синини и ожулвания Simple Smile.

# 2 171
  • Ямбол
Супер сте Финес, Тит, Деси, Майола. От Клеми струи щастие. Пепси, много ми допадна това съчетание с розовия панталон!
Майола и Клеми какви рокли разменяте вие, я споделете? Wink

Мими, аз се показвах миналата седмица с роклята 🙃, даже може и да стои снимката назад.

Скрит текст:

Ама на Клеми ѝ стои в пъти по-добре 😍.

Ал, като каза мис Леопардова - имам една готина рокля на Maison scotch, която за съжаление не ми става вече и ѝ търся нова мацка, която да я разхожда. После ще пусна снимка.

# 2 172
Ето ме днес 🐆
Скрит текст:
🐆👗😘
Умирам си за тигри и леопарди, имам и едни велики токчета, по улиците не ги нося, само по събития

Пепси, щом си го подкарала, значи си голямата работа 😘
Аз като се учех и се чувствах супер негодна - аааа да се закрепя и пляс във водата, платното ме похлупва, кръжа около сърфа цялата надрана и насинена, става на живот и смърт да мина десет метра, абе да 😂😃

Жижи, честита рокля!

Све, честити кецове!

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 12:48 от Al Georgieva

# 2 173
Майолке и се раздели с този хубав десен? Sad
Днес с нов маникюр, не е гел, обикновен. Да си починат ноктите! Wink
Дойде часовника на Фурла, всъщност производител е таймекс и едни обички. Очаквах да са по големи 🤣

ПП Обиците тръгват обратно. Wink

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 18:44 от mimi.7299

# 2 174
Мими,  много са хубави.Жалко, че не се харесахте.

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 13:41 от ДХ3

Общи условия

Активация на акаунт