Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 222 619
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 2 460
  • София
Срещата беше наистина много хубава. На живо сте още по-готини!
Ал, за бирата Икнуза ли говориш? Аз чакам Месина с морска сол някой да се сети да внесе, ама надали. 
Ние бяхме фестивални последните 3 вечери в кваралния парк, но гледахме само хедлайнерите. Соул дивотиите в събота не ми харесаха - никакъв живец, но в петък полската басистка ме изкефи на макс, джаз класиците бяха велики, а снощи Мононеон ми махна главата - жесток е!
Аз стискам зъби за още една лятна седмица в града, че ще има доста такива до ваканцията. Както и очи за намеленията в сайтовете за дрехи и козметика.

# 2 461
Их, мацки така ви завиждам, че сте се видяли! Hug

# 2 462
Harpa, за парфюма
Скрит текст:
бях си го взела за мен, но ММ веднъж се пръсна и бях като зашеметена, прелест, нищо общо с на мен как ми стои.
А бирата Инкнуза не я харесвам, много е блудкава.

Мими, какви шкафове, какъв хладилник?!
Защо не се разходиш лекичко или те хваща съклет и чистиш?

Зелена ленена рокля звучи добре 💚

# 2 463
Харпа , пробвай малинова бира ☺

# 2 464
Малинова бира звучи стряскящо 😂

# 2 465
  • София
Ал, с глас се смея какво си помислих!
Лин, не обичам особено плодови бири, а не е като да не съм пробвала и то точно малиновите на Blanche de Namur и на Lindemans. Но за зимата обичам лешниково-шоколадовите Wink
Спирам с бирата, че ще ме биете.
Стилистично съм по потник и къси панталони у нас, но със синьо-зелен грим.

# 2 466
Ал, съклета ме хваща. След 4 ще се поразходя. Но много по жегата не може.

# 2 467
  • София
Зара ансамбъла на райе в синьо/бяло го видях вчера върху Копче, много е хубав 👗
Срещата беше суперска ❤️😎🍰
Поправка! На H&M беше. Не Зара. Simple Smile
Много приятна срещичка, наистина беше! И то в отбрано общество!
Ал, това накрая ТМ ли беше? Не разбрах, кой беше тоз мъж? Чий, по-точно? Laughing Сега ме загриза любопитството, защото много хубав! Blush

Ани, заинтригува ме сега с тази Амара. Доста хубава пирамида има, според Фрагрантика. Притесняват ме обаче парфюмите, на които пише и за мъж и жена.
https://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/The-Amara-83989.html

Мтц, твоят виждам е Нероли Амара. Има 2 версии ли тоз парфюм? Thinking
Да, намерих го: https://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Neroli-Amara-49913.html

# 2 468
Точно на Lindemans ми хареса много. Лепкава и сладка. 💕

# 2 469
  • Пловдив
Чета ви редовно с кафето сутрин, но след това докато седна вече сте на друга тема.
Весела ваканция на почиващите. Благодаря за всяка споделена снимка от различните дестинации. На Мими бързо възстановяване. mtz – прекрасен е панталона, прекрасно ти стои. Изключително много ги носят около мен, а и аз самата имам два и в Конвърси стои прекрасно. На Копче тоалета от вчера е прекрасен. Мими на теб зелена рокля ще ти отива много. Аз днес съм с тази:
Скрит текст:

За парфюмите имам три любими и си ги редувам, но ви благодаря за споделените ви открития, така и аз се обогатявам и ги разглеждам понякога когато пътувам. Дотук това можах да запомня.

Аз чакам моята ваканция след седмица и дано да е топло, че тази година в Белгия лято няма. Юни месец с надежда за лято си купих няколко рокли, преди седмица пак една от намаленията и явно ще си ги нося в Пловдив това лято. Споделям любимата ми те ми две рокли:

Скрит текст:

Според цвета на колана избирам и обувките, прекрасна рокля е и не ме разширява, тъй като имам доста да прибирам и крия.

Миналия петък беше дипломирането на голямото ми момиче. Беше доста емоционален ден определено. До последно се чудех с коя от двете рокли да бъда. Едната е обсъжданата зелена рокля на Мак Мара (показах я преди два месеца, прекрасна е между другото) и втората е тази шарената:
Скрит текст:

Слагам за малко моята гордост, че сега ни чака лято с много важни решения и избори.

След бърза справка с няколко приятелки, коя рокля да нося ме посъветваха да взема и двете. Едната за церемонията и другата за партито, защото така направила Датската кралица преди седмица Simple Smile
Разбира се, приготвих и втората рокля за партито, което бях организирала след връчването на дипломите. При нас само раздават дипломите и разбира се типично за мен, забравих за роклята и сега имам повод да я сложа скоро.

Който иска да опита бира с вкус на плодове и шоколад, да идва към Белгия Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 19:04 от pepsun

# 2 470
  • София
Пепсън, много сте хубави!
Зелената рокля и според мен е била по-добрият избор!

# 2 471
Много приятна беше вчерашната среща, радвам се, че макар и късно, успях да се присъединя. Flowers Hibiscus
Летните парфюми щях да снимам, но много работа ми излезе.
В момента най-ползвани са ми Мандарина и босилек и Arancia di Sicilia на  Perris Monte Carlo.
Не съм пробвала още чайчето на Ван Клииф, но наблизо няма къде.
Mamagemelar, завидях за галерията, нея не съм разглеждала.
Виждала съм творби на Луйз Буржоа, но не помня къде - много необичаен творец е. Четох едно нейно интервю за въпросните "клетки" - тя самата ги определя като различни видове болка.
Всякакви плодови напитки обичам, сега ще си запиша и тези бири за проба. Боровинково вино си взех миналата седмица и много ми хареса супер охладено. С щерката вчера си направихме по един розов джин, на мен ми замириса на ягодовото Womanity, което тя ми приватизира отдавна Joy
Мими, излез на кафе и лека разходка или почивай, какво е това чистене след операция!
Дописвам- Пепсън, много сте хубави с момичето, чудни!
На мтз също харесах много панталона и сандалите.

# 2 472
Копче, ММ е човекът ❤️
Май ти е градски, или поне от твоя край ако си спомням правилно
Скрит текст:
Стара Загора

Мими, пази се, не се пресилвай 🤗
гледай рокли и чанти
виж малкият каква чанта ми хареса, само за цвета не е сигурен коя да взема - бяла или синя
https://www.cromia.it/eu/8051978432555-ladies-bag-opera.html

Пепсън, да е жива и здрава! Успешен старт в живота!
Влюбих се в роклята на цветя, ще я потърся по-късно

# 2 473
Пропуснах вчерашната среща мацки, но помагах на приятелка, под формата на бояджия - артист за декоративни бои в интериор Simple Smile.  При следващата ще гледам да се включа.
Harpalike, снощи с удоволствие слушах FRANTIK ZEN, но MonoNeon  ми дойде твърде концептуален артист.
А обожавам изпълнения на бас.
Иначе се бях спретнала с дантелени панталонки и фестивална тениска Simple Smile. Колекционирам си ги от много години и си ги нося с удоволствие. Като пример за развитието на тенденциите в графичния дизайн са ми Simple Smile.
Kinga Głyk  много ми хареса в петък.
Бира не обичам и само плодовите белгийски бири могат да ме изкушат да се включа в биропиене Simple Smile.
Тази ми е любима, но поне от 10-15 г. не съм си я поръчвала .

Предпочитам бяло вино през лятото.

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 23:56 от pep_si

# 2 474
Силвър, Господ си знае работата, разшетах се аз и спря водата...😅, хванала се мързеливата Богданка на работа! 🤣
Пепсън, супер сте! Зелената рокля и аз много харесвам. Много слънчева и лъчезарна ти е девойката.
Чекмеджетата на фризера приключих, много мразя да е натъпкано всичко и да няма ред. Уви телеца така действа и без моя надзор всичко задръстил. 👿
Ал, не разбрах коя точно е чангата?
Пепси, много си готина! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт