Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 5 - юнска

• 52 427
  • 775
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Здравейте, преди няколко дни направих поръчка от Тему.Днес виждам,че ще дойде със Спиди. Какво значи това?

Последна редакция: пн, 17 юни 2024, 17:53 от iana28

# 406
не е стигнала до бг и все още не можеш да я проследиш със спиди

# 407
  • Асеновград
Здравейте, преди няколко дни направих поръчка от Тему.Днес виждам,че ще дойде със Спиди. Каквж значи това?

Че се е появила в системата на Спиди с номер. Тоест генериран е, и ще се получи с тях. Реално движение на сайта им ще има след като я вземат след митническа обработка. За момента на Сайта на Спиди няма смисъл да се следи.

# 408
Спиди пращат смс от предния ден за очаквана пратка и часови интервал. Може да се пренасочи от линка в съобщението до офис.

# 409
  • София
Благодоря!

# 410
Здравейте, преди няколко дни направих поръчка от Тему.Днес виждам,че ще дойде със Спиди. Какво значи това?
Значи, че сте късметлийка . Спиди ще ви я достави до адрес, при това абсолютно безплатно. Моите поръчки в последно време ги мятат  в кутия, където им падне

# 411
И аз чакам една със Спиди, но следващата пак е с Бокс Нау. Sad

# 412
  • София
Аз не искам да е до вкъщи, на работа съм по цял ден. Ще я пренасоча до офис.

# 413
Ще е до този адрес, който сте дали.

# 414

Аз съм дала адрес на офис на Спиди, та поне когато е с тях да си ги вземам от офис.

# 415
  • софия
Новата ми поръчка ще бъде доставена със Спиди. Не знам дали е, защото писах поне 3 пъти за клетите Сеймдей.

За голямата сума, за която се правят на луди и не искат да върнат (предлагат "компенсация" 1/6 от парите) , защото не може да се проследи къде е пратката (в сайта на DHL е залепнала, че е в България от края на април и това е, но е видно, че е изпратена), мъжът ми вече стигна почти до това да пише на Европейския център за защита на потребителите. Спазено е връщането по описания от Тему начин. Те не искат да съдействат изобщо, а свързване с немския ДЧЛ е почти невъзможно. Получи отговор, че Тему трябва да се свържат с тях за допълнителна информация за пратката. Днес им писа за последен път и вече ще е Центърът. Да си знаете за големите суми.

Впечатлението ми е, че обслужването не е на ниво при сериозен преблем.

# 416
Мен ме е и шубе в такива сайтове да оставям големи суми. За сега съм изхарчила над 200 лв в Тему, от както го свалих преди месец, но най-голямата ми поръчка е за около 50 лв. Гледам и да поръчвам повече неща за дома като гледам и ревюта, за да не се налага да връщам. Имало е неща, които бих върнала или ако ги видя във физически магазин не бих купила, но сумите са малки и не си заслужават главоболията, през които виждам, че някои минават. Може да се опитам да продам някои неща, но не знам дали и с това ми се занимава.

# 417
И аз така. Вече над 300 лв. съм дала, сумарно. Най-голямата поръчка е 62 лв. Другите са по около 25.

# 418
  • софия
Вече многократно писах, че поръчката си беше ок и ако беше дошла навреме, нищо нямаше да се връща. Пратката беше разделена на 7. Бокснау се ошмулиха, доставката закъсня с 1 ден и нещата бяха купени от друго място, защото бяха за събитие.

Иначе, аз сумарно съм оставила много повече, отколкото имат да ни връщат и съм върнала едно единствено нещо, защото не бях преценила правилно размера. Само последната ми поръчка е 100+ лв. Нямам проблем с това. Но идеята на поста ми беше отзив за обслужването при различни от масовите обстоятелства (връщане на пратки с ниска стойност). Ако беше Амазон, досега да сме забравили.

Последна редакция: пн, 17 юни 2024, 20:09 от zvаnchе

# 419

Аз съм дала адрес на офис на Спиди, та поне когато е с тях да си ги вземам от офис.
И аз съм дала адрес на офис на Спиди, но въпреки това , последните няколко пратки ги получих в BOXNOW Laughing

Общи условия

Активация на акаунт