Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 5 - юнска

• 52 419
  • 775
  •   2
Отговори
# 435
Не. Особено напоследък.

# 436
Доста е малък шанса, дори почти нулев. За повод си подгответе поне 14 дни, но пак не е сигурно.

# 437
Ех, знаех си. Ама така е, който отлага до последния момент. Трябват ми бански. Доволни ли сте? Аз бях поръчала 3 броя, обаче ми се видяха малки и ги дадох на сестра ми. И не бяха зле сякаш. Днес минах през ХМ набързо, нищо не си харесах. Тези в Тему са къде по-симпатични...

Ако сте доволни, ще поръчам, за второто море поне Smile

# 438
Имам две обединени поръчки. Разликата в крайния срок е 1 ден. Мога ли да искам 10 лв. за забавяне, ако забавянето е спрямо по-ранната? Едната е до 24, другата е до 25-ти. Възможно е да ме изненадат и да дойдат в четвъртък, 20-ти (при нас Спиди са по график в два дни от седмицата). Но принципно ми е интересно. Имам спомени, че Панайоту беше писала нещо за подобен случай, но не помня финала. Simple Smile

# 439
  • Асеновград
Имам две обединени поръчки. Разликата в крайния срок е 1 ден. Мога ли да искам 10 лв. за забавяне, ако забавянето е спрямо по-ранната? Едната е до 24, другата е до 25-ти. Възможно е да ме изненадат и да дойдат в четвъртък, 20-ти (при нас Спиди са по график в два дни от седмицата). Но принципно ми е интересно. Имам спомени, че Панайоту беше писала нещо за подобен случай, но не помня финала. Simple Smile
Права си аз имах такъв случай. Всяка поръчка си е самостоятелна, а че са ги обединили в пратка, няма значение. Закъсня, дадоха 2*10 лв. но им писах и тогава. При мен досега не са давали без да им пиша. Но ми изпратиха двата липсващи артикула след като писах, от последната поръчка. Пуснати са самостоятелно,за тяхна сметка.

# 440
Тази блуза я видях днес в един магазин, 15 ли, 18 ли лева, от възмущение забравих цената. Има си етикет на Шейн, за 6 лева е супер. Изкуственяк е, разбира се!

https://share.temu.com/G1pZ1i8HbuA

# 441
Това в поленцето отгоре нормално ли е да го пише по принцип? Нямам търпение да идва вече Grinning Май ще е със Спиди.

# 442
нормално е

# 443
Ех, знаех си. Ама така е, който отлага до последния момент. Трябват ми бански. Доволни ли сте? Аз бях поръчала 3 броя, обаче ми се видяха малки и ги дадох на сестра ми. И не бяха зле сякаш. Днес минах през ХМ набързо, нищо не си харесах. Тези в Тему са къде по-симпатични...

Ако сте доволни, ще поръчам, за второто море поне Smile

И аз правих проучване Smile за бански и се оказа, че цената е доста по-ниска в Шейн при еднакви модели танкини. Поръчах си два, единият вече пристигна и съм доволна от качеството на материята и изработката. Този модел е, има го и в Тему:

# 444
Охх, не ми се влиза в дебрите И на Шейн Grinning Макар че отдавна не съм поръчвала от Тему Simple Smile

# 445
Много са бързи с възстановяването на средства за върнат артикул. На 11 съм върнала в Спиди, днес ми са преведени парите. Браво!

# 446
Някой ползвал ли е джаджа за подобряване на съня?   https://share.temu.com/6kUz55i0MbA
Загледах и машинка за почистване на мъртва кожа от стъпалата.   https://share.temu.com/bRruIM97D9A  Дали вършат работа?

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 08:12 от alys

# 447
  • Пловдив
Скрит текст:

Малко отзиви и от мен -
мъжката тениска я взех за сина - заради надписа и заради ниската цена. Изкуствена, доста плътна материя. не е за големи жеги. Несесерчето си го представях по-големичко. За тази цена се надявам инструментите да са здрави, да издържат по-дълго и да си "вършат" работата. Крушката... ефектно направена, но мнооого слаба за моите представи за осветеност. Гумичката за белите маратонки на децата... веднага въодушевено отидоха да си ги чистят и ... енергиспестяващите ми деца установиха, че много трябва да търкат, за да има ефект. Сребърните обици... много си ги харесах!!! Днес съм с тях. единствен минус, че са ми дали такъв чифт, в който листенцето на едната стои надолу, на другата - от горната страна. Аз ги сложих като фиба на ухото. От пластирите за колене поръчвам втори път, но по-голямо количество и на друга фирма... Първите бяха за майка ми. Доволна е. Сегашните миришат различно... взех ги за мъжа ми. Нямаме впечатления още.

# 448
Барбалена кой размер бански ти трябват?

# 449
Аз също се интересувам от машинката за подобряване на съня.Ако някой е поръчвал , моля да даде отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт