Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 5 - юнска

• 52 348
  • 775
  •   1
Отговори
# 540
И аз гледам, че цените са скочили много. Една блуза, която върнах и ми излезе 4.80, сега е 30+?!
Моята едната е минала митница и вече чакам известие. Другата чака самолет, третата е опакована. Дано дойдат до 22.07. Grinning

# 541
И аз вече почти не нацелвам корекция на цените. Най-много някакви ст.

# 542
Аз също забелязах , че Тему много вдигнаха цените на продуктите , дори някои са направо нереални за дадена стока.Ако не са тези ваучери за намаление направо се обезсмисля пазаруването в сайта.Според мен , ако задържат тези цени ще има отдръпване на доста клиенти.

# 543
  • Асеновград
Аз също забелязах , че Тему много вдигнаха цените на продуктите , дори някои са направо нереални за дадена стока.Ако не са тези ваучери за намаление направо се обезсмисля пазаруването в сайта.Според мен , ако задържат тези цени ще има отдръпване на доста клиенти.
Много скочиха наистина, а корекция преди имаше всеки ден, сега на някой поръчки нямам и 1 ст.

# 544
Ако не правя поръчки няколко дни, започват да правят изгодни оферти. Цените привидно скачат. След известно време отново падат. Има продукти, които са си с високи цени постоянно.

# 545
Здравейте, искам да попитам какво означава последното съобщение в проследяването?
Не съм получавала известие за доставяне на пратката.

# 546
Означава, че още не е попаднала в куриера.
Най-вероятно тази седмица ще пристигне, ама кой ден... Когато богът на куриерите реши. Simple Smile

# 547
Здравейте, искам да попитам дали имате представа,това какво значи, притеснявам се,че пратката няма да дойде до края на месеца, а ми трябва за 1,2 юли? Поръчката е направена на 7ми юни.

# 548
  • софия
Означава, че трябва да бъде предадена на фирмата, която ще я достави - Спиди, сеймдей, Бокснау и т.н.

# 549
Здравейте, искам да попитам дали имате представа,това какво значи, притеснявам се,че пратката няма да дойде до края на месеца, а ми трябва за 1,2 юли? Поръчката е направена на 7ми юни.
Гледай крайния срок. При тебе вероятно е 27 юни. Ще я доставят 99,99%. Моята е от 6 юни. Имат 2 дни, за да спазят срока. Два пъти обаче се случва да ме прехвърлят за следващия работен ден.

# 550
Имам същите съобщения като elziitoo. Със същия куриер.
Пратка от 06.06, последна дата за доставка 26.06
Вчера писах на Тему, че от 18.06 стоеше на митница пратката. Проверяваха нещо, после получих тези актуализации.
Да съм се абонирала за проследяване, че да идвали навреме актуализацииите. Дрън-дрън, чекнала съм да получавам актуализациии на пощата, тя пък ми е с нотификации за нови съобщения, не знам какво повече да направя.

# 551
  • София
Скърцащи джапанки, според сайта трябваше да взема 40-41 за европейски 38. Ето какво получих, 26 см е кракът на сина ми който носи....познайте....41. Върнаха ми моментално парите в кредита и казаха да си задържа чеЙлите. Махни това, ами този звук при ходене вкъщи би ме подлудил, затова няма да поръчвам моя номер.

А защо ги върнаха с 2 суми, тъкмо щях да се карам и видях, че първо 3 лв. и после още 2?

# 552
пазарувала си с пари от връщане или корекция на цената

# 553
Търся си раница за път.
Харесах ей тази, но не и цената й
 https://share.temu.com/1qfekQJBCoA
Как се търсеха подобни артикули?

# 554
  • София
Подобна раница поръчах за ММ по размерите на Райън. Още докато търсех, не можех да намеря на ниска цена. Сега ги гледам над 90, а аз с много дебнене успях да поръчам на 51 лева и после с корекциите успях да направя така, че да ми излезе към 35, но наистина не са евтини. И има защо. Поръчах на детето раница за училище за 17лева, с корекциите излезе реално 14-15 лева и качеството е значително по-ниско.

Този тип с отделението за обувки и разните му там джобове е видимо по-хубава от другата. Платът е доста по-плътен, дебели презрамки, циповете се затварят гладко и са видимо добри. Много подплата, подложки за гърба, ремъци за стягане, изолирано отделение за лаптоп. Не е уау, но качеството е добро. За сравнение, ММ е късал Samsonite след кратка нормална употреба, след което решихме, че марките не си струват парите, щом всичко в крайна сметка е консуматив и не особено трайно. Така че сега ще дадем шанс на скъпото китайче и ще видим.

Отделението за обувки, обаче, е на практика не особено практично. Ако сложиш обувки вътре, то почти целият обем на раницата заминава. (Особено с на ММ 44ти номер 🫢) Ние на кратки екскурзии с нискораррифни полети така или иначе не носим втори чифт обувки. Според мен обаче е идеално за мръсните дрехи. Или ако спортуваш и си носиш там маратонките също ще ок.

Така че, ако ти харесват раниците, трябва дебнене. 90+ лева е много.

Общи условия

Активация на акаунт