Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 5 - юнска

• 52 340
  • 775
  •   1
Отговори
# 570
  • София
как се свързвате с box now , ако изпуснете срока за взимане на пратката и плаща ли се за следващо взимане
сега осъзнах, че за едната пратка няма да съм в България
В първи пост пише.

# 571
как се свързвате с box now , ако изпуснете срока за взимане на пратката и плаща ли се за следващо взимане
В първи пост пише.
Прочетох го, но това не дава отговори на въпросите, които зададох

# 572
  • София
Получих една пратка вчера. Единият артикул не отговаряше и го рекламирах. Приложих моя снимка и снимка от друг търговец (моят вече го нямаше), писах че не е съвсем същото, поисках refund като кредит и ми върнаха парите веднага. Няма начин някой да е разгледал рекламацията за няколко минути. Така лесно ли стават нещата? Май пишеше, че ако искам да ги върнат в картата, трябва да върна продукта. Става дума за 11 и нещо лв, не за стотинки.

# 573
  • София
В първи пост пише.
Прочетох го, но това не дава отговори на въпросите, които зададох

Напротив. Телефонът за връзка, започващ с 08 нещо си е там. Отделно има и линк към сайта на бокс нау.

# 574
  • София
На бокснау може да се пише, досега 2 пъти съм искала пренасочване и отговарят в рамките на 10 минути.

# 575
  • при моите любими
Някой дали има неизползван останал код за намаление на 45лв, при покупка над 130лв. Ако няма да го използва ще се радвам да ми го изпрати. Благодаря.

# 576
Тия скърчащи джапанки са много удобно, имам ги аз, дъщеря ми и взех на майка, супер са, изкарахме 11 дни плаж с тях и не са мърднали, много с ами приятни на крака, ама не са ли дамски?
Днес чакам една поръчка, от всички неща най-вече чакам едно надуваемо фламинго за.4 лв с разни промоции.
Иначе и аз мисля, че много вдигнаха цените и вече потчи не дават промоции

# 577
Моята пратка днес ще дойде Grinning 2 седмици чакане,нз дали е добре..
Добре е.
Кога е направена поръчката?
С кой куриер идва?
на 11.06, със Спиди.

# 578
Някой дали има неизползван останал код за намаление на 45лв, при покупка над 130лв. Ако няма да го използва ще се радвам да ми го изпрати. Благодаря.

Не може друг да ги ползва тези кодове, вързани са в акаунта ти. Ако много си на зор, пиши ми на ЛС, евентуално да те пусна в единия ми акаунт, ама е 90/220.

За статистиката 14/06 късно вечерта поръчка, нощес я заредиха в Бокснау.

12/06 - 22/06 е приключила митническтата обработка тук в България, обаче е със Сеймдей и няма никакво развитие.

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 13:53 от evhen

# 579
Здравейте! Някой поръчвал ли си е слушалки с костна проводимост? Ако може да сподели личен опит.

# 580
  • софия
... днес пуснах една, като се надявам да не попадна пак на нещастниците от сеймдей.
Скрит текст:

Отзив:
"Вентилаторчето" астронавт не върши особена работа по начина, по който е показано. Отворите са сложени на място, на което духа на себе си. Парата отива в свирката. За да усещаш движение, трябва да го насочваш. А беше по-скъпо от другото. Дъщеря ми изпадна в потрес като ѝ казах, че мисля да седя на плаж с него 😁 Аз наистина затова го поръчах и сигурно ще го нося, но няма да ми седи на врата, защото така не върши работа. Сега се разхождам с него на врата вкъщи, за да я дразня.
НО другото върши идеална работа - https://share.temu.com/feeFXwwzivA Има 3 степени и вероятно ще купя още 1, 2.
Много съм доволна от плажното пончо. Плътен микрофибър е, не е от онзи тънкия, лигав.
Заключвалките също изглежда, че ще вършат показаното. Още не сме ги ползвали/монтирали.
Чорапите за крака ги знам - според мен са най-ефикасните. Заредила съм се.

По незнайна причина са ми разделили поръчката и все още очаквам пачовете за охлаждане.

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 17:15 от zvаnchе

# 581
Днес трябваше да получа пратката си, но все още е на митница.
Сигурно е повтаряно много пъти, но да попитам, аз ли да им пиша или те автоматично ще ме компенсират за забавянето?

# 582
Група, поръчвали ли сте украса за рожден ден? Дъщеря ми става на 4 другият месец  и мисля да поръчам украса от тече или шеин. Моля за препоръки.

# 583
Днес трябваше да получа пратката си, но все още е на митница.
Сигурно е повтаряно много пъти, но да попитам, аз ли да им пиша или те автоматично ще ме компенсират за забавянето?

Ако е минал крайният срок, пишете им.

# 584
Компенсират ме с купон -20% при следваща поръчка.Някой да е поръчвал от тези, интересува ме дали "задушават" ходилото.https://share.temu.com/3CLFAmpBqJA

Общи условия

Активация на акаунт