Диоптрични стъкла от Китай.

• 2 398
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Взеха ли ти точно положение на зеницата? Направо върху плаките на рамката?
Разбира се че взеха със инструмент който се закача за рамката.Не е както в повечето оптики да чертаят с маркер върху стъклото.Но явно толкова си могат.

# 16
Има развитие по темата.Оправиха ги очилата и ги центроваха.Виждам добре сега.Дори при проверка в няколко оптики абсолютно точни градуси са сега.Експеримента е успешен.Спокойно мога да блъскам в цеха с тях и да не ме е яд че ще ги прецакам.Поръчах вече този път фотосоларни стъкла от друг производител от Китай с рамките.Ще видим какъв е монтажа като дойдат.

# 17
Днес успях да взема пратката .Гледам ги и се чудя как е възможно да скрият добре навътре стъклата да не личи че са с голям диоптър.Те са с изтъняване 1.61 а не 1.74. Все пак са на друга фирма,на Зенотик.За 36 долара стъкла и 11 долара рамките стоят добре. Проверих ги в случайна оптика и резултата е че добре са центровани и диоптрите отговарят точно по рецепта.Ура спестих ходене по оптиките.Сега ме чака рязане с флекса на едни стари железа на вилата и няма да ме е яд ако ги прецакам . Поръчал съм също фото соларни стъкла за 95 долара от Зенотик,надявам се да дойдат тази седмица.Вече ще си имам три чифта очила.

Общи условия

Активация на акаунт