Отговори
# 525
Те туркините в Х такава патклама правиха отново, както винаги сами си правят всичко по-лошо отколкото е. 😃

# 526
Ще има 10-15 минутен филм от сокчетата за рекламата! 💚🤘🧿

Рамо на снимката от летището в гръб ми се вижда с много къса коса, а на снимките от морето с не чак толкова къса! Дали са те наистина! Жалко за частните им плажове! 🥹

Последна редакция: нд, 16 юни 2024, 20:14 от BELL-

# 527
Божееееее… Мерттттт 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
И аз да си го кача

# 528
# 529
  • София
След кадрите от миналото лято и аз не разбрах защо е този цирк в Х. Ами известни личности са, снимали са ги. Те сами си показаха къде са в крайна сметка, а на тези видеа и снимки няма абсолютно нищо интересно.
Бел, според мен на една от снимките се вижда татуировката на Мерт. Но то е толкова размазано, че кой знае...

# 530
Бошвер, Мистериии Аз очаквам вече сериозен дъмп от тях. Стига са подсказвали само къде са, вече директно да се заявят
Разбрахме, че и в космоса да са, Наса ще ги засече Stuck Out Tongue Winking Eye

# 531
Мистери, така е! 🤘И на мен ми се вижда татуса на Рамо и явно са те! Аз нямам проблем, че са ги снимали, даже се радвам да ги видя! Известни са, разпознаваеми и така се получава! А и фандома е мнооого голям! 🧿🤍🍀

# 532
  • София
И аз очаквам, Еве и то от Рамо, ама да видим Nature Sparkles

Ето ги снимките, от днес

На тази се вижда татуировката

# 533
Еванджелин, това е супер идея! 👌 Да опитат и по този начин, може поне жълтурките да мирясат! 🤘
Бошвер, Мистериии Аз очаквам вече сериозен дъмп от тях. Стига са подсказвали само къде са, вече директно да се заявят
Разбрахме, че и в космоса да са, Наса ще ги засече Stuck Out Tongue Winking Eye

# 534
Утре сутрин Билял щял да говори , за това , че днес Афра и Мерт са се оженили в Испания.
На мен не ми се вярва, ама да видим какво има да каже .

# 535
  • Яко в Матрицата...
Докато те не потвърдят, Афра или Мерт, аз не вярвам на никакви женитби JoyJoyJoy

Последна редакция: нд, 16 юни 2024, 23:29 от Reni 🧿

# 536
  • София
Аз си пуснах за малко лайфа и Онур не изглеждаше много ок. Чак Акиф качил новината, че се оженили. Това не знам някой вярва ли го, ама са ми много смешни Joy
То откакто свърши сезонът е по-забавно Joy

Последна редакция: нд, 16 юни 2024, 23:18 от MysteryG

# 537
Имало съобщение, че са на почивка, но не са се женили!

Стори от Афито! 🤘

# 538
  • София
АфРам си гледат кефа, а турските жълтури сами си пускат новини за сватби и после опровержения Joy
Акиф какво се излага, да споделя на Билал глупостите.

# 539

Общи условия

Активация на акаунт