Отговори
# 720
  • Яко в Матрицата...

🫠🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 721
Jessy Честит рожден ден Много здраве,щастие и любов в семейството

# 722
Приятен обяд .,момичета!За тези които почиват,приятна и вълнуваща почивка,за тези които работят-лека и спорна работа.За мен "събитието",че Афра и Мерт вече не се крият не е изненада.Още на партито това стана ясно.За мен обаче това е индикация за прерастване на връзката им вече в по-зрял етап.Сега  ,според мен де,трябва да прекарат малко време и с приятелите си поотделно,защото една връзка не може да се крепи на "заедност"24/7.Доверието е спойката на една връзка,а не ревността и обсебването.Дано са стигнали до този етап и всички недоразумения от какъвто и да е било характер да са изгладени,за да не ставаме свидетели на изказвания "ние сме само колеги"!Май не само в сериала,но и в живота са "пораснали".Радвам се за тях,а че  са родени един за друг се вижда от километри.Прочетох един много злобен коментар относно двамата.Нещо от сорта,колко бил се отпуснал Мерт,какви сланини висяли,как бил оставил Афра сама на летището с големия куфар,как влязъл пръв в асансьора,а я оставил тя да влезе с другите хора и тям подобни глупости.Имах чувството,че това е коментар или на МЯ,или на приятеля му Кубилай.Както и да е.Злобари ще има винаги.На такива бих казала,че "нито на живо се радват,нито на умряло плачат".Нека се давят в собствената си злоба,"кучетата си лаят,а кервана си върви".

# 723
Одобрено от чичо Абдулджелил! 🧿

# 724
  • София
Честит празник на всички, празнуващи днес Simple Smile

Заповядайте в новата тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1668129

# 725
В юбилейната 50-та тема имахме много хубави и дълго чакани поводи, които да обсъждаме. Чак не ми се иска да я приключваме. 😁
Надявам се обаче в следващата да има още по-хубави новини около нашите любимци, които да ни събират.
Честит празник и от мен на празнуващите момичета. ❤️

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 15:26 от Iv32

# 726
  • Яко в Матрицата...
Много радости ни донесоха Афра и Мерт през последните седмици, които документирахме в юбилейната тема. То не бяха партита, Марбея, откраднати кадри от почивката им, споделените от самите тях сторита и снимки, лайкове, коментари, сърца 🤍 и бонджуци 🧿, уверението, че са добре и активно се наслаждават на почивката си, но най-вече снощното кралско посрещане на летището.

Казваме чао на 50-та тема, да идва 51-ва ❣💃

# 727
Честита да си,Jessy!🌹🥂Здраве и щастие!

# 728
Достатъчно за тема 50. 😂
Тематичен завършек:

# 729
Хелол момичета 🥰
Епизода си беше направо страхотен според мен в него се развиха повече неща отколкото през целия сезон.В един епизод всички врагове Халис ги изчисти като ги изпрати на почивка с еднопосочен билет 😂.Орхан си е жив.Ферит научи,че Сейро е болна,което си е голямо развитие.Вярно,е че повечето неща нямат обяснение както вие писахте,но пък може в трети сезон да ни дадат някава ретроспекция,но пак си зависи от сценариста.Ако е сценариста на Истанбулската невеста ще е супер.Този сериал ми е много любим толкова завладяващ с такава интригуваща история и сюжет изпълнен със съдържание.Накратко прекрасен,та дано и 3 сезон на  ялъто бъде уникален ❤.
🌿☀🌿☀🌿☀🌿☀🌿☀🌿☀🌿☀🌿☀🌿
Играта на актьорите беше страхотна като изключим Пельо и Зерин поне се отървахме от тях и Кязъм си седна на задника при Есме.
Четин Текиндор беше супер в епизода на мен ми хареса играта му.Гюлгю малко прекали с шамарите ,ама то бясна жена как се спира братче. 😂 Цялата работа с Граф Зия в крайна сметка се оказа един пълнеж и толкова,но като цяло  си заслужаваше гледането за да стигнем до последните 30 мин от епизода.Там вече работата със сценария беше 🔝.Много се разчувствах и развълнувах,когато влезе Орхан,ами яко си беше мен ме докосна тази емоция и думите на Халис:"Радостта,която ще изпитате тази вечер няма да се повтори и не може да се опише с думи." Но тук изигра и важна роля ефекта на музиката ,за което браво 👏. Ферит и Сейран безупречни просто ❤ уникална игра за пореден път както и на Берил тази кака,която толкова преживя присърце болестта на малката си сестричка.Уникална ❤🤧😫. Хем радост заради възкръсналия Орхан,хем сълзи и сополи заради Сейран офф яяя.Дано всичко с "тежката болест"се окаже не толкова сериозно.Пък ако е бременност,то аз не съм виждала такава до сега 🤔 Нейсе сериал да става - епизоди да има.Много хубави прощални думи бяха написали на Сейро."Всъщност живота е цената,която плащаме за да бъдем щастливи.Никога не губи надежда.Не знаеш какво ще се случи и кога и как живота ще те изненада. Живота е пълен с хубави и лоши събития,но също така и чудеса, които  се случват  в най-неочакваните моменти.И въпреки всичко,наистина обичам този живот ❤. И мама и вярвате или не обичам и баща си също.Мила сестричке,скъпа моя.Въпреки,че и двете се счупихме на едно и също място в самото начало...Животът е счупил клоните си и на други места.Но тя все още ми прави сянка със свойте листа и продължава да ме предпазва..Искаше ми се да можех да видя как цъфтят цветята ,когато дойде пролетта.Много ги обичам.Но най-много от всичко в този живот обичам Ферит.Оказа се,че от както съм се родила той е бил моя източник на живот.Кой можеше да каже,че момчето,което дойде да иска ръката на сестра ми за брак и ме ядоса като застана с баклавата.Ще бъда готова да си дам живота за него и всичко,което имам.Но живота е пълен с невероятни изненади.И заради това е хубав.И заради това не искам да свършва.Нека живота ни дава изненади за всички нас.Наистина обичам да живея.Не искам да умра."😢🤐❤❤❤Без думи.Уникална.Афра обичам те момиче добре, че те има ❤❤❤Както и Мерт ❤❤❤Тя е една прекрасница,която осъзна,че трябва да се бори в този живот,а не да се предава толкова лесно.Но знам,че в крайна сметка ще го постигне заедно с Ферит и силата на любовта им ❤❤❤
[/quote
Страхотен финал на сезона!
А как се казва групата в x

Общи условия

Активация на акаунт