Отговори
# 690
  • Пловдив
Добро утро, момичета в най-хубавия петък!:heart:HeartHeart
Доживяхме да ги видим заедно да се връщат от почивка. Толкова са щастливи, ведри и усмихнати, с една дума "влюбени и обичащи се"!
Мерт как я търси само  не я изпуска от поглед.

Какво ли ще кажат сега тролчетата?

# 691
Добро утро, момичета! 🫶
Много красиви, щастливи и влюбени АфРам! 🧿🤍🧿🤍🧿

# 692
Добро утро, прекрасни момичета! Любов, щастие и пак любов... Мерт как мило се обръща назад... за да я потърси. Няма пози, няма излишно надменно поведение, винаги обръщат внимание на феновете, уникални и отлично възпитани деца.Трябва да си много нещастен и самотен човек, за да продължиш да твърдиш, че това е пиар....

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 08:39 от Zvezdichka77

# 693
Сега след 20 гледане - всъщност Рамо е с три куфара! 👀 Шампоин! 🤘Афито затова се мъчи с този огромния!

# 694
Размазах се от кеф Heart Eyes

# 695
  • Яко в Матрицата...
Появиха се, най-накрая, показаха, че са заедно. Надявам се, че това ще е достатъчно на все още съмняващите се във връзката им. Ако не, значи положението е не "не вярвам, че са заедно", а "не искам да са заедно" Wink

В репортажа има доста брак, но най важното:
- И Акиф, и Онур (репортерът) казаха, че за първи път виждат толкова фенове и така да се радват на някоя двойка.
- Онур пита Мерт за твърденията, че са се оженили в Испания, все пак от доста време са заедно. Мердо каза, че това не е вярно.
- Мерт ще работи. Някои твърдят, че ще снима реклама, други филм. Каквото и да е, стискам палци да е нещо хубаво и вълнуващо за него.
- Афра каза, че не се знае кога ще отидат пак някъде да почиват. На въпросът ще ги видят ли в Гьоджек, категорично каза "но". Не  знам какво е имала предвид Joy Няма да отидем или няма да ни видите, ако отидем, няма да е както миналата година...
- Акиф казва: "Остави те и си тръгна", после: "Не, той иска да те предпази", а Афра: "Знаех, че ще ме чака..."

Напълниха ми душата тези сладури 🧿🧿🧿🧿🧿

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 09:36 от Reni 🧿

# 696
  • София
Рени, 100% съгласна Flowers Rose

Появиха се, най-накрая, показаха, че са заедно. Надявам се, че това ще е достатъчно на все още съмняващите се във връзката им. Ако не, значи положението е не "не вярвма, че са заедно", а "не искма да са заедно" Wink
Скрит текст:
В репортажът има доста брак, но най важното:
- И Акиф, и Онур (репортерът) казаха, че за първи път виждат толкова фенове и така да се радват на някоя двойка.
- Онур пита Мерт за твърденията, че са се оженили в Испания, все пак от доста време са заедно. Мердо каза, че това не е вярно.
- Мерт ще работи. Някои твърдят, че ще снима реклама, други филм. Каквото и да е, стискам палци да е нещо хубаво и вълнуващо за него.
- Афра каза, че не се знае кога ще отидат пак някъде да почиват. На въпросът ще ги видят ли в Гьоджек, категорично каза "но". Не  знам какво е имала предвид Joy Няма да отидем или няма да ни видите, ако отидем, няма да е както миналата година...
- Акиф казва: "Остави те и си тръгна", после: "Не, той иска да те предпази", а Афра: "Знаех, че ще ме чака..."

Напълниха ми душата тези сладури 🧿🧿🧿🧿🧿

Мисля, че този клип показва толкова много Stuck Out Tongue Winking Eye

https://twitter.com/sarita2pm/status/1803951810509513096?t=XVS_6 … tq4msPVpgLvw&s=19

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 09:31 от MysteryG

# 697
Изглежда 20.юни е много силна дата за фендома. 😂 Изглежда, че миналата година, също на 20.06.2023, Акиф публикува за първи път, че са снимали АфРам заедно - кадките от морето в Гьоджек.
Много ни върви на тази дата. 😂🧿

Снощи много се зарадвах, много се развълнувах ,с часове не успях да заспя след видеото, но адреналинът и щастливото настроение ще ми дават сили днес.😂

# 698
  • Яко в Матрицата...
Пу пу пу 🧿🧿🧿 Все така да се ПР-рят нашите 🤣🧿

# 699
Рени! 🌷
Афра озари екраните на „Таймс Скуеър“  в Ню Йорк! 🧿

https://x.com/lafara0/status/1804031662092697699?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 700
Оффф беее
Рамо изкриви си врата да я видиш дали идва 🥰🥰🥰🥰🥰
Мерт ухилен, Афра срамежлива и май не много доволна че ги хванаха 😂 или просто е изморена..
Нейсе.. много се радвам за тях 😍😍😍😍

# 701
Оправи ми се деня като ги видях 😍🫢❤

# 702
  • София
Какъв ПР, какво чудо Stuck Out Tongue Winking Eye
Тино хубаво им е написала в другата тема, извинявам й се, че съм спорила с нея преди тук.
Още малко и ще кажат, че Афра е извикала 20 човека да се правят на фенове и да се снимат с тях Joy

# 703
Какъв ПР, какво чудо Stuck Out Tongue Winking Eye
Тино хубаво им е написала в другата тема, извинявам й се, че съм спорила с нея преди тук.
Още малко и ще кажат, че Афра е извикала 20 човека да се правят на фенове и да се снимат с тях Joy
Имаше такива коментари миналата година като бяха на яхтата ,Афра била извикала журналисти там да ги снима докато се целували. Хахахах. Афра е виновна. Горкия Мерт,човек не остана от него заради Афро😜

# 704
Здравейтеее !! 🌷🌷
Черпя ви виртуално за моя рожден ден ! 💐🎂🍬

Многоо се зарадвах като ги видях, приех го за подарък за рождения ми ден ! 🤣
Страхотнии ! ❤️
Как само си я търси и си я чака 🥰

Общи условия

Активация на акаунт