Отговори
# 705
Оффф беее
Рамо изкриви си врата да я видиш дали идва 🥰🥰🥰🥰🥰
Мерт ухилен, Афра срамежлива и май не много доволна че ги хванаха 😂 или просто е изморена..
Нейсе.. много се радвам за тях 😍😍😍😍

Здравейте, момичета Hug
Мерт е свеж и ухилен като репичка. Физиономията на Афра - "това е положението". Grinning
Дано съхранят отношенията си! Flowers Four Leaf Clover

# 706
Много съм щастлива днес, голям кеф! От никоя тема с тъпотиите си не могат да ми развалят настроението! Това с ПР вече не е модерно!
Красиви, щастливи, влюбени и много, много обичани! 🤍🧿

🧿🧿🧿🧿🧿

# 707
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Много съм щастлива днес, голям кеф! От никоя тема с тъпотиите си не могат да ми развалят настроението! Това с ПР вече не е модерно!
Красиви, щастливи, влюбени и много, много обичани! 🤍🧿

🧿🧿🧿🧿🧿

# 708
  • Яко в Матрицата...
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Jessy, много щастие, късмет и любов ти желая! Весел празник! BirthdayCocktailChampagne

# 709
  • Ямбол
Мараба момичета.Благодаря ви за това,че постоянно качвате снимки,интервюта,репортажи и т.н. с нашите любимци.Не спирам да ви чета ☺️ лайквам ви,но моя бутон работи явно, когато си иска нейсе.ЧРД Вал на патерици.Бъди здрава,щастлива и много обичана.💐🥂🎂
Jessy3 ЧРД и на теб.Пожелавам ти здраве,щастие,любов и много сбъднати мечти!🎂🥂💐
Нашите гълъбчета как ги излови Акифчо хаха много са сладички. 🧿❤️❤️❤️
Изглеждат щастливи,а ние техните фенове още повече пу пу пу 🧿🧿🧿🥰

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 11:05 от roxy94

# 710
Честит рожден ден, Jessy!
Пожелавам ти много здраве, щастие и щастливи мигове!

# 711
Jessy3 , честит рожден ден ! Пожелавам ти много здраве , любов и късмет !

Какво прекрасно чувство е любовта ! И двамата усмихнати , светят направо ! Мерт се е нахилил като зелка , а Афра е малко по-обрана, но им личи колко са щастливи заедно. Радвам им се и на двамата.
Ето това исках да видя толкова време - откритост, да заявят чувствата си и да следват пътя си.

Ясно е , че хейтърите няма да се спрат , но на кого ли му пука вече ! Свикнахме и го приехме !

# 712
Здравейте, момичета.Честити да са Вал и Jessy,бъдете здрави и с блясък в очите от щастие.Какво да кажа,Афра и Мерт изглеждат щастливи.Трогателно беше как цялата тълпа пред асансьора ги остави да влязат сами в него.

# 713
Jessy3 Честит Рожден Ден!Бъди най-вече здрава и само красиви мигове да изпълват дните ти.

# 714
# 715
  • Пловдив
Jessy3, Честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и обичана!
Весел празник и наздраве!

# 716
Jessy3, честит рожден ден! Здрава и щастлива да си! 🍀

# 717
Честит празник на рожденичката! Какъв по-хубав подарък от посрещането на летището! Афра, освен останалите си достойнства, и тънко чувство за хумор има. Наясно е, че невероятните й очи могат да казват всичко и с това си прави майтап. А и останалите реплики са духовити. Ценно качество е това. Не всички го притежават.

# 718
Акиф снощи в тренда и на Бразилия Grinning

https://x.com/manasccp/status/1803928069138452496

Честито на рожденичките, да са живи и здрави!

# 719
Еванджелин, много постове са ти изтрити. Явно другарката от другата група докладва навсякъде, сигурно си мисли още, че е комунизъм. 😂😂😂
Не трябва да им се сърдим на такива профили, няма да пиша в другата тема, защото знам, че следи всичко тук. Ако човек не вижда любовта на тези хора, значи никога не я е преживял, само се е заблуждавал и си е избивал комплексите. Тук много профили се правят на невероятни, велики и интелигентни, защото никой не ги познава и могат спокойно да се развиват. Снежке, може да ме докладваш... след като го прочетеш.❤️❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт