Отговори
# 675
Честит Рожден Ден,Вал!Бъди жива,здрава и много щастлива! Flowers Rose
На почивка бих отишла с Ферит защото с него ще е най-весело ,но ако е в реала с удоволствие бих си почивала  с Афра по женски ,защото изглежда ,че е много щура и забавна.
Аз харесвам еднакво Мерт и Афра.Преди "Рибарче" ,Афра ми беше познато име ,но съм гледала един филм с нейно участие ,както и по няколко серии от "Децата на сестрите" и "Фазилет и нейните дъщери",но нямаше нищо впечатлително което да ми задържи вниманието.Мерт го гледах първо в ""Шахмаран" и то сериала го гледах заради Серенай .За Мерт честно казано си мислех това момче с тия вежди къде е тръгнало и то да играе ,ноооооо като свърши 1 сезон на "Рибарче" и на мен от всякъде ми изкачаха СейФер  и аз чак тогава кандисах да изгледам сериала,за да видя какво толкова им харесват  иииииии разбрах защо ,а веждите на Мерт   вече си ми се струваха съвсем нормални и хич не ми правеха впечатление.  Simple Smile
А няколкото килца в повече на Мерт не са никакъв проблем защото той като се стегне ,като мине на подходящ хранителен режим и като включи спорта и проблема му ще се реши бързо ,бързо. Таланта,харизмата и симпатичния външен вид са много по-важни ,а при Мерт те са в изобилие и като се прибави малко спорт и добър хранителен режим и  ей ти на пак ще си влезе в добра форма.
Афра също  е качила няколко килца ,но на нея много и отива така .Има такива сладки бузки и просто е разцъфнала ,а това е най-важното .И тя ако реши да влезе във форма   бързо ще го направи със спорт и малко глад.Аааааааа и тъй като явно двамата  с Мерт са или гадженца  или най-добри приятели с привилегии като включат повечко общо занимания като танци ,разходки,плуване  иииииии някои други работи и бързичко ще ги стопят тия няколко излишни килограмчета  Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 00:05 от Eny87

# 676
VAL ,Честит рожден ден! Tada
В края на деня ти честитя, защото сега виждам, че имаш празник.
И аз празнувах с моя приятелка, която и тя днес е рожденичка и много си веселихме.
Дано и при теб денят да е минал подобаващо празнично с много подаръци и неочаквани поздрави!
Бъди здрава,  все така позитивна и щастлива с хората, които обичаш! Flowers Four Leaf Clover
Наздраве, макар и късно! Wine Glass
Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverWine Glass

# 677
  • София
Чакането свърши Heart EyesStuck Out Tongue Winking Eye

# 678
Ааа 🎉🎉 Мерт колко е ухилен само 😁, а Афра зад него изненада😂🧿 много са сладки 🧿🧿

# 679
Ще може ли някъде да го гледаме

# 680
  • София
Това е пуснал Акиф
https://www.instagram.com/reel/C8c9VpVI4j2/?igsh=MTFzaTdhdjExaHE5Nw==

https://www.instagram.com/reel/C8c-9AnIsPR/?igsh=MTM5dWo5dGwxNzcyaw==

Феновете направо ми напълниха душата 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 01:10 от MysteryG

# 681
Е,много сладки….Мерт бута ръчния и на Афра и непрекъснато се обръща да види къде е.И ухилен до уши.Много доволни от почивката.🧿😍….Акиф им казва,че е голям сюрприз,че ги вижда най- накрая заедно🤩😅(преведено от рускините)

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 01:27 от Melody19

# 682
Това е пуснал Акиф
https://www.instagram.com/reel/C8c9VpVI4j2/?igsh=MTFzaTdhdjExaHE5Nw==

https://www.instagram.com/reel/C8c-9AnIsPR/?igsh=MTM5dWo5dGwxNzcyaw==

Феновете направо ми напълниха душата 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Ехеее, страхотни. Е няма такова удоволствие ❤❤❤🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 683
Някой има ли превод?😀

# 684
Толкова усмихнати 🤍🤍🤍

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 05:30 от Iv32

# 685
Аааа страхотни са беее,направо събуждам се и ги гледам двамата в известия,Акиф го сложих специално да ми излезе като публикува в Туитър,но заспах. Напълниха ми душата. Сладури. И феновете страхотни.  Както е написала Ураз,те са много обичани. Сега антитата кво ли си викат...😃. Както вика Ферит на Сейро "maşallah",тцтцтц аххх🤍🤍🤍🤍🌹

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 06:41 от Албенаа

# 686
Добро утро, момичета!❤️
Сън не спах от щастие 😁🧿❤️🧿. Толкова красиви, толкова щастливи, толкова влюбени 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿. Доживяхме ❤️

# 687
Добро утро Прекрасни млади хора

# 688
Чудесно стартираме деня! Направо ми напълниха душата, страхотни, енергични, влюбени, прекрасни...АфРам Heart

Нека да започнат да валят мави бонджуците имаме нужда от тях ! Hug

# 689

Общи условия

Активация на акаунт