Отговори
# 135
  • София
И приятелите на Афра са на яхта Simple Smile
Гледах я рускинята, правила е клип пред блокчето, оставила дори почерпка за АфРам на комшиите Simple Smile

# 136
Най-много се радвам, момичета, че върнаха фабричните настройки на Суна. Трогателните отношения между сестрите Шанлъ са моята червена линия.

https://x.com/_m__sara/status/1799231019725504825

# 137
  • Ямбол
Хелол момичета 🥰
Епизода си беше направо страхотен според мен в него се развиха повече неща отколкото през целия сезон.В един епизод всички врагове Халис ги изчисти като ги изпрати на почивка с еднопосочен билет 😂.Орхан си е жив.Ферит научи,че Сейро е болна,което си е голямо развитие.Вярно,е че повечето неща нямат обяснение както вие писахте,но пък може в трети сезон да ни дадат някава ретроспекция,но пак си зависи от сценариста.Ако е сценариста на Истанбулската невеста ще е супер.Този сериал ми е много любим толкова завладяващ с такава интригуваща история и сюжет изпълнен със съдържание.Накратко прекрасен,та дано и 3 сезон на  ялъто бъде уникален ❤️.
🌿☀️🌿☀️🌿☀️🌿☀️🌿☀️🌿☀️🌿☀️🌿☀️🌿
Играта на актьорите беше страхотна като изключим Пельо и Зерин поне се отървахме от тях и Кязъм си седна на задника при Есме.
Четин Текиндор беше супер в епизода на мен ми хареса играта му.Гюлгю малко прекали с шамарите ,ама то бясна жена как се спира братче. 😂 Цялата работа с Граф Зия в крайна сметка се оказа един пълнеж и толкова,но като цяло  си заслужаваше гледането за да стигнем до последните 30 мин от епизода.Там вече работата със сценария беше 🔝.Много се разчувствах и развълнувах,когато влезе Орхан,ами яко си беше мен ме докосна тази емоция и думите на Халис:"Радостта,която ще изпитате тази вечер няма да се повтори и не може да се опише с думи." Но тук изигра и важна роля ефекта на музиката ,за което браво 👏. Ферит и Сейран безупречни просто ❤️ уникална игра за пореден път както и на Берил тази кака,която толкова преживя присърце болестта на малката си сестричка.Уникална ❤️🤧😫. Хем радост заради възкръсналия Орхан,хем сълзи и сополи заради Сейран офф яяя.Дано всичко с "тежката болест"се окаже не толкова сериозно.Пък ако е бременност,то аз не съм виждала такава до сега 🤔 Нейсе сериал да става - епизоди да има.Много хубави прощални думи бяха написали на Сейро."Всъщност живота е цената,която плащаме за да бъдем щастливи.Никога не губи надежда.Не знаеш какво ще се случи и кога и как живота ще те изненада. Живота е пълен с хубави и лоши събития,но също така и чудеса, които  се случват  в най-неочакваните моменти.И въпреки всичко,наистина обичам този живот ❤️. И мама и вярвате или не обичам и баща си също.Мила сестричке,скъпа моя.Въпреки,че и двете се счупихме на едно и също място в самото начало...Животът е счупил клоните си и на други места.Но тя все още ми прави сянка със свойте листа и продължава да ме предпазва..Искаше ми се да можех да видя как цъфтят цветята ,когато дойде пролетта.Много ги обичам.Но най-много от всичко в този живот обичам Ферит.Оказа се,че от както съм се родила той е бил моя източник на живот.Кой можеше да каже,че момчето,което дойде да иска ръката на сестра ми за брак и ме ядоса като застана с баклавата.Ще бъда готова да си дам живота за него и всичко,което имам.Но живота е пълен с невероятни изненади.И заради това е хубав.И заради това не искам да свършва.Нека живота ни дава изненади за всички нас.Наистина обичам да живея.Не искам да умра."😢🤐❤️❤️❤️Без думи.Уникална.Афра обичам те момиче добре, че те има ❤️❤️❤️Както и Мерт ❤️❤️❤️Тя е една прекрасница,която осъзна,че трябва да се бори в този живот,а не да се предава толкова лесно.Но знам,че в крайна сметка ще го постигне заедно с Ферит и силата на любовта им ❤️❤️❤️

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 20:26 от roxy94

# 138
Семейство Корхан

# 139
АфРам в основната си, така да се каже роля, са ненадминати, перфектни и дори повече, но са толкова добри, че се справят блестящо и с други нелепи "роли", които сценаристите понякога им отреждат. А това наистина вече е  висш пилотаж в този занаят, където е известно, че не всеки става за всяка роля. Оказва се, че най-добрите го могат и това. АфРам са сред тях.

# 140
Айде! Гюле, гюле!

# 141

От Таро

https://www.instagram.com/p/C79dHsHodgj/

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 20:38 от dterziiska

# 142
  • Ямбол
Афра ❤️🧿

# 143
# 144
  • Яко в Матрицата...
Афито и Рамо отделно се забавляват, кой с приятели, кой с куче... Хм, да не са се разделили пак? Thinking

ББК много философски подхожда към раздялата с Пельо. На нея може да ѝ липсва, на нас едва ли. Да видим къде ще се закачи. Ще да е за някое съществуващо дизи с добър рейтинг, 99% вероятност... Най-много ще ѝ отива Шербета. Там повечето не могат да играят, така че няма да изпъква много.

# 145
Рени JoyJoyJoyJoyJoy
Аз много се надявам да е в пъпките, манифестирам дори Stuck Out Tongue Winking Eye 777

Сбогом, Гергино!
Оххх, сещам се и за песента на Контрол "И ще дойде най-щастливия ден, когато ти ще си далече от мен..."

Красота Heart Eyes

А, Афрам разделени ли са пак? Тюх яяя Stuck Out Tongue Winking Eye

Афрош е на концерт тази вечер

https://x.com/Magazin_Buradaa/status/1799508910987964757

# 146
  • София
Ама сезонът свърши, стига ПР, септември пак JoyJoyJoy

На концерта е и истинският Ферит Корхан

# 147
Сбогом, рибо! Дано не решиш пак да се връщаш. Няма да липсваш!

Ами, разделени били. Пак.

# 148
Рени JoyJoyJoyJoyJoy
Аз много се надявам да е в пъпките, манифестирам дори Stuck Out Tongue Winking Eye 777

Сбогом, Гергино!
Оххх, сещам се и за песента на Контрол "И ще дойде най-щастливия ден, когато ти ще си далече от мен..."

Красота Heart Eyes

А, Афрам разделени ли са пак? Тюх яяя Stuck Out Tongue Winking Eye

Афрош е на концерт тази вечер

https://x.com/Magazin_Buradaa/status/1799508910987964757

Оххх Еви GrinningKissing Heart  Напомни ми приказката на покойният ми дядо
Сбогом Гиргино , да ти ... панаира  

Епизодът много скучен ми се видя и с нереални сцени пак , но пък ги забравих веднага след последната сцена на Мерт  .  Рейтингът го показа  , къде е края на сезон 1 , къде сме сега Целият 2 сезон  беше зле , та не очаквах кой знае какво да се случи. Както и да е .Мина и замина

След преживяното миналото лято след Лисабон и последващите месеци ,  РД на Афра,  истинските фенове на Афрам сме калени в боя Joy
Лято е . Нека се отпуснат и забавляват както им харесва Имат нужда и го заслужават

# 149
Последният епизод не беше толкова лош, мисля, че са виновни  моите очаквания, защото чахак грандиозен финал. Нещо което ще ни изненада приятно, а не предвидим паралел с края на последния сезон..Епизодът се разви с малко по-бавно темпо, според мен беше правилно..Показаха какво означава единството на семейството, че има тънка линия между живота и смъртта, между доброто и лошото , и че можем лесно да преминем тази граница за нула време... Сейран и Ферит за пореден път показаха колко много означават един за друг. Сейран сътрудничи  с най-големия си враг в полза на нейния любим.
Човешко е да си греши и да се прощава, на разговора с  Пелин  ми  е в повече, защото не вярвам в промяната й.  Другото което много ме подразни е появата на Орхан.  Харесвам много Емре, радвам  се,че се върна. Но от темите за мафиоти и хорър сцени, минахме на фентъзи. Умираш и след два епизода   си жив,  не е сериозно.
Дано имат хубаво лято и на есен третия сезон да е успешен.
Относно Афра и Мерт, дали са заедно или не, за мен няма значение.
Оставам им фен каквото и да правят в личен план и ще се радвам на успехите им, щастието и изборите им. 🍀

Общи условия

Активация на акаунт