Отговори
# 120
  • София
Нито ще стане ясно как е оживял Орхан, нито от къде рибата разбра, че Сейран е болна. А това беше основната загадка в края на миналата серия. Толкова ли не могат да вкарат няколко допълнителни изречения реплики с някакво обяснение.
Днес отново писаха, че има слухове за сценариста на "Истанбулската невеста".

# 121
Да, положението на Сейран е трудно, но да се надяваме, че самата тя вече е трудна и това да го разберем още в началото на следващия сезон. Всички го заслужават - и героите, и артистите, и зрителите! За да вкарат и тяхната игра и нашите емоции в по-нормално русло. Защото едва ли някой със сигурност знае как точно се реагира в случай на възкресение.

# 122
Нали Халис му каза, че е трябвало да бъде стръв, защо да няма начин, театър за пред враговете, докато ги изловят. Но, както и да е, очаквах друг да влезе през вратата, но след като Халис каза "щастие" се убедих, че ще влезе Орхан.
Дали Гюнгер написа сценария на последния епизод, много мекушаво ми се видя.

Прочетох, че щом Орхан се е върнал, било вратичка и за Пельош.

# 123
Да кажа и аз няколко думички за финала...със смесени чувства съм. Rolling Eyes Както сценария на целия втори сезон така и финала му бяха хаотични. Всички злодеи натоварени по живо по здраво на морски круиз. Joy Може ли камара серии да ни тровят нервите и изведнъж Халис на финала намери решението, пълна щуротия. Въпросителните дето имахме си останаха такива, Сейран от какво е болна, как Пелин е разбрала, къде е бил досега Орхан.... отговор не получихме...нищо здраве да е. Похабиха доста дори от лошите си герои. Ако Тарък и Сафет се бяха завърнали в началото на втори сезон щеше да бъде смислено, сега просто никак не ми се вписаха в историята. Силно се надявам никога повече да не видим Пельо и Зерин...напълно изчерпани образи.
Определено имаме нужда от нов и вълнуващо пишещ сценарист, Гюнгер се изчерпа. Пробва, пробва, тръгваха в една посока, рязко смениха, хайде пак нова сюжетна линия, малко изкарахме на принципа проба-грешка. Да не говорим, че повечето епизоди Сейфер бяха разделени. Искам смислен, емоционален, вълнуващ и спиращ дъха с всяка сцена сценарии. Имат цяло лято да си направят равносметка и хубаво да обмислят нещата. Единствения проблем е точно сценария, актьорите са блестящи.
Рамо отново ни остави без думи снощи, това сладко хамелеонче, толкова емоции успява да предаде.
Не знам за вас, но аз си представям 3 сезон със скок във времето и ретроспекция на някои събития.

# 124
Ох,тази Бирсен много ниска топка…..
И в Инста качила снимка и писала за прекрасния глас на Зерин 🤦♀ и че още не се знаело дали продължава в сезон 3
Финал на сезон,а тя ми анонсира Зерин и не споменава нищо важно….Какъв фактор е тази?!…..Повече няма да я коментирам

# 125
И аз искам ретроспекции поне, но, не мислете, че съм някой злодей Grinning, дано е нечия халюцинация Relaxed

# 126
  • София
Ако Сейран наистина е болна, защото аз нещо не вярвам, предпочитам да има скок във времето и да започне сезона здрава.
Идеята за Орхан на мен много ми хареса, ако не го бяха показали във фраговете щеше да е супер изненада. Просто е хубаво да споменат как стана това цялото нещо, при положение, че умря пред всички и е имало погребение все пак.
Иначе това трябва да са си основните действащи лица в трети сезон + Орхан.

Дано не вкарват повече допълнителни герои, има достатъчно интересни неща около главните, които да развият.
Много ми харесаха Кая и Суна в тази серия. Дали ще ги оставят заедно, добре им се получава на Берил и Таро.

Започваме и клюките - приятелите на Мерт вече са на лодка, да видим дали и той няма да се появи там Simple Smile

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 14:43 от MysteryG

# 127
Керем имаше писано/вече изтрито, поне не мога да го намеря сега/ в Х, че това, че Мерт отишъл за два дена на ваканция с приятелите си, не означавало, че има раздяла между "колегите". Кой знае какви коментари е имало пак, че да го пише това.

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 15:00 от stasha_s

# 128
Всеки има нужда от смяна, ако не и промяна. Все пак "колегите" не са зашити един за друг, а и едва ли е толкова лесно дори за супер професионалисти и таланти като тях, по цял ден, че и нощ понякога, месеци наред да снимат заедно и после пак да са заедно извън ролите и в други вече роли.

# 129
  • София
Цялата истерия около тях и техните "раздели" идва от фалшиви профили в Х. Нон стоп се създават и после се трият. Явно пак са били във вихъра си. Много е дразнещо, нямам представа кой и защо го прави.
Та сигурно са ги разделили, защото Мерт не беше лайкнал на Афра публикацията, той пък взе, че се поправи.
Иначе Али и Ясир са от известно време на морето, явно бяха по работа, но май вече са приключили.

# 130
Пускам серията от снощи и се чудя как деде "измете" всички врагове за 36 часа, но не е успял да си осигури магазин в мол-а, че се наложи Ферит да сваля Невра. Въобще втори сезон е " не мисли, а гледай" и дано през есента да имаме много по-семеен и логичен сериал със същите персонажи. Simple Smile

# 131
# 132
Цялата истерия около тях и техните "раздели" идва от фалшиви профили в Х. Нон стоп се създават и после се трият. Явно пак са били във вихъра си. Много е дразнещо, нямам представа кой и защо го прави.
Та сигурно са ги разделили, защото Мерт не беше лайкнал на Афра публикацията, той пък взе, че се поправи.
Иначе Али и Ясир са от известно време на морето, явно бяха по работа, но май вече са приключили.

Мисля че Мерт не е бил с тях, защото рускиня която ходи понякога на сетовете е била в Бебек, и е била при блока който живее Афра и е видяла Мерт да излиза на терасата по къси панталони да пуши цигара.

# 133
# 134
Мисля, че заболяването на Сейран е реално. Акцентирахме на него за финал, ако беше заблуда или измислица, трябваше да го разберем вчера. Глупаво е да прехвърляме глупост в новия сезон, особено при смяна на сценариста.
Имаме готова, потресаваща и благодатна за силни емоции драма, за старт на новия сезон. Точно, за това мисля, че няма да има скок във времето. Болница, както при старта на този сезон, осъзнаване на реалността от всеки, вероятно новина за бременност, вероятно предстоящи трудни решения, както и силно присъствие на психотерапевтката... Това като за начало.

Много зависи, кой ще е новият сценарист, и какви идеи има в главата си...
Надявам се, че който и да е той или тя, ще вярва в историята, която ще разкаже и няма да е податлив на натиск, дори и от феновете. Надявам се, никога отново да не виждам психопат- кандидат жених за Сейран, нито пък поредна заблудена кифла вманиачена по Ферит.
Искам вече да градим това семейство и бизнес СейФер.

На Гюнгер му пожелавам много успехи. Сигурна съм, че ще постигне още такива. Легендарният първи сезон показа на целия свят, че момчето има талант. Имайки предвид младостта му със сигурност има накъде да се усъвършенства и развива. Дебютът му беше впечатляващ и ще се помни.

Само, не знам племенницата на Ифош, какво ще я правим- отсега ми е антипатична. Актрисата позира твърде много..., така ми се стори. Още една, дето само позира не ми е необходима, дори героинята й да се окаже ахилесовата пета на Ифакат. Аз не бързам да се разделям с Ифа. Интересна ми е.

Общи условия

Активация на акаунт