Аз съм точно по средата на КайСун и АбСун
Не знам как ще ме задоволят сценаристите

Гневни, тъжни, щастливи ,но винаги много влюбени и загрижени са Сейран и Ферит. един за друг. 
Със сигурност до сега мафиотския елит на Истанбул не беше виждал такова желание някой да бъде спасен от това да стане член на малкото им сдруженийце.
Първо миличкзта Сейран хукна самоотвержено да спасява Ферит от куршумите ,а после пристигна и тежката артилерия в лицето на деде ,за да заяви ,че все още не е мъртъв и да не се бъзикат с него ,както и да не се опитват да вкарват внука му в техните мръсотии.
Нямам против ,че избелиха Пело ,всеки има право на втори шанс даже и тя.Естествено това не означава ,че съм я захаресала ,не всъщност харесах я ей така като махаше с ръка за сбогом мноооого я харесах и аз и помахах и и пожелавам успех и на нея и на Буче и дано възможно най-малко да я виждам ,а Пелинчето пък изобщо дано не я виждам вече. 
,ноооо се надявам да не се раздава повече като любовник стигат му всички тия досегашни години
.Сега да се отдаде вече на семейството и на бизнеса.Нека да бъде помощ ,подкрепа и здрав гръб за Ферит ,отмяна и гордост за татко си и добър съпруг за жена си. 

Емиииии страхотни са бе ,а Афра и Мерт ги играят толкова хубаво ,че даже и 1000 простотии да има в сериала всяка една от тях си заслужава да я гледам ,за да мога да ги гледам и тях още малко 
Сега малко почивка в която екипа и новия сценарист ,или Гюнгер ако го придумат да остане да седнат и хубавичко да си дадат равносметка за всичко ,да направят преглед на двата сезона и да напишат подходящата и отговарящата на предишните събития нова история за СейФер и фамилия Корхан и наесен отново с бодра крачка пак да го започваме нашия сериал.

Препоръчани теми