Отговори
# 150
Добро неделно утро, момичета!

Феновете на чапкъните, докато другите се избиват да привлекат вдигащата рейтинги Joy

Вече ми липсват Heart

# 151
  • Яко в Матрицата...
Джули 🤣 Аз чакам да видя как ще се нареди Буче, не за друго, а за да я видя в друга роля. Може да й лепне по-добре.

Скрит текст:
Гледах последните 30 мин. на Шербета, ужасен ужасон. Потресена съм от сценария и най-вече от играта на актьорите. Айде те не си могат много, но то не бяха викове, крясъци… Разбирах донякъде на какво се дължи успеха на сериала, даваше много послания. Добре или зле изиграни от актьорите, няма значение, имаше ги. Но тази сцена тип индийски сериал беше по-нереална и от сцените на ББК. Една от героините падна от балкона и всички гледаха в захлас. Никой не се сети да повика линейка. То и при нас Ферит две минути се молеше за помощ, но преди това дадоха как Кая вика бърза помощ.

# 152
Добро утро, прекрасни момичета!
 Шербета ще бъде много добре за Буче, защото там почти всички са като нея и няма да се отличава много от другите. Аз още не мога да си представя, че главният герой... не му знам името взе награда. Толкова изкуствен актьор не съм виждала. Бахар, например не ми харесва, нещо ме отблъсква във визията, но актрисата играе отлично.

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 13:40 от Zvezdichka77

# 153
Шербета не си го причинявам, но пъпките ги гледам, освен нашият сериал следя вече само тях.
Ще е направо куриозно, ако ми цъфне там. Но, от друга страна леко се изкушавам да я видя в сектата, забулена отгоре до долу и единственото, което ще е от значение е израза на лицето Smirk
Спирам с хейта, не е моето Grinning

КайСун бяха чудесни в последният епизод Heart Eyes Аз съм точно по средата на КайСун и АбСун Grinning Не знам как ще ме задоволят сценаристите Smirk

# 154
Здравейте ! Hug Hug  Hug
Последната серия за сезона макар и леко скучна не беше лоша,Най-добрата част от нея обаче  поне за мен започна от  сцената на пристанището и на там ,а завършващата финална сцена изтри абсолютно всичката скука от преди това. Simple Smile
СейФер от началото до края естествено си бяха супер.  Heart  Гневни, тъжни, щастливи ,но винаги много влюбени и загрижени  са Сейран и Ферит. един за друг.  Two Hearts
Слава богу малкия бунт и опита да става мафиот бяха неуспешни за Ферит. Единствения спомен който ще му остане от тези събития е хубавия костюм и бялата броеница,която той доста  професионално беше започнал да върти,ноооо за щастие не за дълго. Simple Smile Със сигурност до сега мафиотския елит на Истанбул не беше виждал  такова желание някой да бъде спасен от това да стане член на малкото им сдруженийце. Simple Smile Първо миличкзта Сейран хукна самоотвержено да спасява Ферит от куршумите ,а после пристигна и тежката артилерия в лицето на деде  ,за да заяви ,че все още не е мъртъв и да не се бъзикат  с него ,както и да  не се опитват да вкарват внука му в техните мръсотии.
Хареса ми ,че Халис и Сейран се кооперираха ,за да помогнат на Ферит  ,А също и че  агата оцени  малката си снаха ,прие я обратно в сърцето си и наааай-накрая и прости  толкова непростимия грях ,че не е послуша кукличка ,която си седи в къщи и безропотно приема всички простотии ,които би могъл да и причини Ферит,защото разбра ,че тя е тази която уравновесява и прави внука му по-добър човек и съответно и  толкова мечтан от него наследник на великия му род  и бизнес .
За щастие  Пелин и Зерин вече май,май наистина ни напускат  Hands Pray  Simple Smile  Нямам против ,че избелиха Пело ,всеки има право на втори шанс даже и тя.Естествено това не означава ,че съм я захаресала ,не всъщност харесах я ей така като махаше  с ръка за сбогом мноооого я харесах и аз и помахах и и пожелавам успех и на нея и на Буче и дано възможно най-малко да я виждам ,а Пелинчето пък изобщо дано не я виждам вече. Simple Smile
Хареса ми ,че Зерин видя и почувства с пълна сила и другата страна на Кязъм ага ,хареса ми и ,че му отвъртя и тя една плесница и след това направи може би единственото достойно нещо което е правила от много време на сам ,а именно да реши да си вземе дъщерята и двете да си тръгнат по живо по здраво.
В миналия сезон не завършиха историите нито на Пелин и Зерин нито на Тарък  и Сафет ,но сега го направиха подобаващо .Всеки получи заслуженото си ,дали си извадиха поуки не знам надавам се да и мисля ,че вече техните истории окончателно трябва да бъдат затворени ,защото иначе нито ще е правдоподобно нито пък полезно за нашия сериал ,а и за тези герои или пък за кариерите на артистите ,които играят съответните роли.
Мнооого ми хареса ,че Орхан се оказа жив.Той има много още какво да прави и да даде като баща ,син ,съпруг ,а защо не и като дядо  Simple Smile ,ноооо се надявам да не се раздава повече като любовник стигат му всички тия досегашни години  Simple Smile .Сега да се отдаде вече на семейството и на бизнеса.Нека да бъде помощ ,подкрепа и здрав гръб за Ферит ,отмяна и гордост за татко си и добър съпруг за жена си.  Hands Pray
Кая все повече ми харесва и май и на Суна все повее започва да и се харесва и да го приема като съпруг.А така айде да престанат с тия отмъщения и двамата и да станат членове на фемили Корхан така ще си живеят мноооого по-добре и безгрижно отколкото да се чудят как да навредят ,да отмъстят и да вземат бизнеса .
Интересно ще ми е през новия сезон как ще продължат отношенията в триъгълника Суна-Кая-Абидин и дали изобщо ще има  триъгълник или пък да не вземе Суна пак да се присети за мъжа на сестра си ,че тогава аз ще ида в Истанбул да я набия  Simple Smile
Ифош направи най-голямата жертва в живота си като изостави мечтата си за бебе ,за да остане в семейство Корхан.Хареса ми ,че взимайки решение да абортира бебето си припомни какво направи на Сейран и си направи равносметка колко грубо,грешно и гадно е постъпила.Ще я видим и нея в новия сезон по какъв път ще поеме и как ще се оправи  с племенницата си  ,защото оная малката е същата гадина като нея и като майка си .Ноооооо това е Ифош съдбата е кучка и винаги ти връща с пълни шепи твоите лични постъпки.
И за финал съм си оставила прекрасните Сейфер. Simple Smile  Емиииии страхотни са бе ,а Афра и Мерт ги играят толкова хубаво ,че даже и 1000 простотии да има в сериала всяка една от тях си заслужава да я гледам ,за да мога да ги гледам и тях  още малко  Heart
Серията и сезона завършиха инфарктно с основния въпрос какво ще стане със Сейран  Thinking Сега малко почивка в която екипа и новия сценарист ,или Гюнгер ако го придумат да остане да седнат и хубавичко да си дадат равносметка за всичко ,да направят преглед на двата сезона и да напишат подходящата и отговарящата на предишните събития нова история за СейФер и фамилия Корхан  и наесен отново с бодра крачка пак да го започваме нашия сериал.  Simple Smile  Heart
Най-доброто от СейФер  Heart

https://x.com/_saamprv/status/1799429159522898360

https://x.com/AfRamloveyou/status/1799706896758194375

# 155
Juliya Аз още не съм изгледала епизода, пуснах си го от там където Суна говори със Сафет ...
По принцип аз съм върла фенка на АбСун, нооо тази сцена с Кая и Суна как обяснява на Сафет, че е с човек, който разбира чувствата и, многоо ми хареса признавам си !
АбСун отдавна е на заден план и то мнооого заден.
И аз се двоумя между АбСун и КайСун вече 😃

# 156
Момичета, малък подарък от мен, някак ми дойде отвътре Heart

https://cloud.mail.ru/public/u6qS/mX6MWxuc5

# 157
  • София
Евеее, много, много благодаря HeartHeartHeart

# 158
🌹❤️
Момичета, малък подарък от мен, някак ми дойде отвътре Heart

https://cloud.mail.ru/public/u6qS/mX6MWxuc5

# 159
Ееееех, сега остават епизодите на бТВ и бТВ стори.

Еванджелин тешекюрлер! Flowers Hibiscus

# 160
Много исках да видя точно тази сцена с точен превод! Благодаря, Еве! Hug

Ехх, Сейрошум Cry
Страхотна сцена изиграна по най добрия начин!

# 161
Здравейте ,следя и червените пъпки, но го изгубих, може ли линк,благодаря!

# 162
Еванджелин, благодаря ти! 🌷

# 163
Еванджелин  благодаря за превода Много разтърсващи думи

# 164
Да, финалната сцена беше невероятна. Сейран мислено се обясни в любов на всички, вкл. и на баща си, но ги подреди в обратен ред. Най-накрая сложи Ферит, но признавайки, че него най-много обича. Изглежда естествено, ама всъщност не е. И тази подредба всеки я прави в този или по-различен вид, независимо дали в мислите си, с думи или с действия. А без нея не може, особено в ситуации, когато човек е разкъсван в чувствата и отношението си към най-близките си и трябва да избира. Досега много пъти се налагаше да го правят и Сейран сега прозря каква всъщност е нейната подредба. На първо място там твърдо е Ферит, макар и споменат последен.

Общи условия

Активация на акаунт