Отговори
# 720
Привет, момичета.
Днес и аз успявам твърде късничко да се включа и няма да имам много време през деня, че работата е доста. До петък ще завърша първия проект и после малко ще отдъхна😓

Вчерашня мач разби рекордите по рейтинг
Рекордът по рейтинг дойде от мача Турция - Австрия! 🔥

Общо: 18.55
ЕС: 24,20
ABC1: 23.92

Голяма е радостта за момчетата и всички звезди го отразяват в своите сторита в инста. Само наш Чачо го няма никакъв да пусне 2 реда или 2 секунди да се порадваме малко с него.

И една забавна снимка от Енгин:
Кебапът е по-добър от шницела
😀

Да ви покажа и едно от другите чои момчета как гледа мача и каква радост има😀
https://x.com/zsuzsanna_guiri/status/1808248150148239630?t=yZNYI … DDA-1GGMSDMQ&s=19

Сумейе тренира и поддържа форма

Прочетох нещо в една арабска медия, което предполагам не е сигурна информация, но ви пускам

Великият актьор Чаатай Улусой ще се завърне на екран през следващия сезон. Новият му сериал ще бъде адаптиран по американски сериал. Връщането може да бъде отложено до 2025 г ‎#ÇağatayUlusoy

Дидке, много вкусно изглежда тая пица. Ама и аз се мъча с диета, тъй че тея в скрит текст ги слагай, че ми потекоха лигите😆😆😆

Пожелавам ви спорен, ползотворен ден, момичета.
Ако не успея по-късно пак да мина, ще се видим пак чак довечера, във времето за релакс след работния ден💞💞💞

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 13:06 от YoanaIv.

# 721
Сумейе тренира и поддържа форма

Прочетох нещо в една арабска медия, което предполагам не е сигурна информация, но ви пускам

Великият актьор Чаатай Улусой ще се завърне на екран през следващия сезон. Новият му сериал ще бъде адаптиран по американски сериал. Връщането може да бъде отложено до 2025 г ‎#ÇağatayUlusoy
Предпочитам да повярвам на арабските фенове и да си мечтая за нов сериал на Чачо, че като се сетя за филма, който продължава да се спряга за  Коджа Юсуф тръпки ме побиват.
Днес само Сюмейе е активна, а феновете са отворили архивите - валят снимки, колажи и видеа от минали години.
Липсва ни Чачо.

# 722
Хей момичета, как сте? Дълъг ден беше. Заседнах аз да гледам мача на Гришата, има май няма да е днес.
Вие къде се губите?

Аз този ходжа не го ща много. Четох, че бил 120 кила. Ай няма нужда. Има и други по-здравословни и прекрасни роли, от които да избира.

Според DigiLUP актьорите, за които се е говорило най-много миналата седмица са:

Сумейе си е активна.

Пращам и малко от летните приключения на Ибо
https://www.instagram.com/stories/ibrahimcelikkol41/340410073678 … zdDJkNmZ3bm5xaQ==

И още нещо от арабите, които ей така си бълват уж някакво инфо😀
Çağatay Ulusoy е кандидат за сериала"Любов в дни на окупация" заедно с Neslihan Atagul. Според новините, продуцентът Kerem Çatay е представил шампионската оферта на Чаатай, но в момента няма нищо потвърдено.
#NeslihanAtagül ‎#İşgalGünlerindeAşk
 ‎#ÇağatayUlusoy 

Да ви кажа не съм влизала за друго инфо и аз днес из социалките. Нещо съм на съвсем друга вълна днес😀 Ама минавам да ви видя само и да ви поздравя💞💞💞

# 723
Малко морско настроение от днес

# 724
Охх, Диди, какви вкусотийки си ни сложила... 😋😋 Огладнях отново.
Радвам се, че при тебе настроението е на макс, тук е скукаааа...

# 725
Браво, Диде, браво. Хич не мислиш за моята диета😆 Ама айде, мидите и рибката са диетични, простено ти е😆
Шегувам се, качвай манджички, много вкусно изглеждат. Обожавам миди и всякаква морска храна😉

Не игра днеска Гришо. Натикаха го пак да чака цял ден, че и до утре, и пак ще му надупчат мачовете един след друг😔
Ама гледах до сега Синер срещу Беретини и беше страхотен мач.

Ако ви е скучно ви мятам едно сериалче, в което аз лично открих Керем и си го харесах много. Препоръчвам ви го, ако не сте го гледали, много е приятно. За мен си остана неговият любим проект, а с Ханде са си ми любима двойка (от неговите).
На днешния ден преди 11 години „В очакване на слънцето“ излиза на екран с първия си епизод. . Това го пазя от преди 2 дни, така че датата е 1ви юли.
https://x.com/dizianaIiz/status/1807877471859028093?t=klQV5m4q3maZ0HFyb5nFrQ&s=19

А пък на сериалчето на Сю, Дуй Бени, щели да му правят филм. Ако е истина, едва ли ще е със същите актьори, поне не и с Рабиа.

Сериалът Duy Beni, който се излъчи по Star TV през летния сезон на 2022 г., се превръща във филм!

Да ви пратя малко и да се забавлявате с турските национали и купонът им в съблекалните от снощи 😀
https://x.com/bpthaber/status/1808389039545799074?t=MlFk0wNQaBt0c-WBFF6mxQ&s=19

Спокойна нощ, момичета❤️

# 726
Здравейте, дами!

Започвам с кафето по традиция и очаквам вкусни морски дарове за обяд от Диди. Тайно се надявам на вечеря за пием по чаша вино в новата тема.
Хайде, Феми, вземай се в ръце и оздравявай, че днес може и да изпишем страничката! Водя ти и продуцента - да се "поразкършиш" малко с него.

Йоана, благодаря за интересните неща, които си ни пуснала нощес. Видеото от съблекалнята на футболистите ме усмихна. С право ликуват момчетата. Дано имат късмет и в предстоящите мачове.
Чакам да ни кажеш как вървят мачовете на Гришо. Много ми харесва като човек и е страхотен тенисист.
Видео от "Джентълмен". Пускали сме го, но това ми се видя с по-добро качество.

Слънчево настроение и прекрасен ден ви пожелавам!

# 727
Добро утро☀️

Разбера се, Еми. Ще пиша. Следя си го аз, а и не само него, макар и той да си ми е приоротет. Харесвам тенис и футбол, и не пропускам интересни срещи. Изтеглила съм и на телефона, и на лаптопа апликации, та пускам тайно, където и да се намирам, от всяка точка😆⬇️

Днес ще играе вчерашния мач някъде от 12 местно време. Над Лондон времето е слънчево, но и леко ветровито. Няма да има днес отложени мачове. Дано мине следващ кръг, че планувам да ида, да се редя на следващ кръг, за да гледам на тревните площи там на място😀
Много ни е възпитано момчето. Една приятелка оня ден отишла да се разходи към Уимбълдън рано към 9, с идеята да го засече на разходка в почивните ден. За късмет го е засякла, че и са се снимали😀 Потвърди, че е много дружелюбно момче, възпитан и усмихнат😍

Пращам ви един DJ Ибо днес
https://x.com/Marina16506131/status/1808601548702077384?t=HYm4Hi … rhd4tXmaeKAQ&s=19

И един много добър трейлър от сезон 2 на Medcezir
https://x.com/OnlyCagatayU/status/1808169726721311187?t=5LwvFo9p … tI9yHCxIQ3lA&s=19

Хубав ден. До после💕💕💕

# 728

Скрит текст:
Днес ще играе вчерашния мач някъде от 12 местно време. Над Лондон времето е слънчево, но и леко ветровито. Няма да има днес отложени мачове. Дано мине следващ кръг, че планувам да ида, да се редя на следващ кръг, за да гледам на тревните площи там на място😀
Много ни е възпитано момчето. Една приятелка оня ден отишла да се разходи към Уимбълдън рано към 9, с идеята да го засече на разходка в почивните ден. За късмет го е засякла, че и са се снимали😀 Потвърди, че е много дружелюбно момче, възпитан и усмихнат😍

Пращам ви един DJ Ибо днес
https://x.com/Marina16506131/status/1808601548702077384?t=HYm4Hi … rhd4tXmaeKAQ&s=19

И един много добър трейлър от сезон 2 на Medcezir
https://x.com/OnlyCagatayU/status/1808169726721311187?t=5LwvFo9p … tI9yHCxIQ3lA&s=19

Хубав ден. До после💕💕💕
Йоана, ще стискам палци да отидеш на мач на Гришо и да се снимаш с него. Ще чакаме фотки. Сега е момента. Дерзай!
Радвам се, че Ибо е добре след катастрофата и се забавлява така, както умее.

И специално за Диди:

# 729
Еми, аз до самия корт едва ли ще се добера. Билетите за един на Уимбълдън са минимум £2000, които аз няма как да ги дам. Но планирам отпред на поляната пред големите екрани, с компания. Пак си е тръпка. Хората там си ходят, като не могат да си позволят тея цени за кортовете. Иначе има възможност, на принципа "който е пръв, влиза" да се доберат от тревните площи до корта, но хората за тези бонус билети висят по нощите там, за да се доберат първи. Аз не мога да го направя това😀🫢  Ама надявам се някой ден се добера до него и аз за една снимка, някак😀

"Творбите на Türkiye идват в платформите този месец:
 ● Филм-  Season of Love (Turkish: Aşk Mevsimi)   - 9 юли на Amazon Prime.
 ● Сериал-  Another self (Turkish: Zeytin Agaci) - 11 юли по Netflix.
 ● Филм- 3391 километра (Turkish: 3391 Kilometre) - 12 юли на Amazon Prime.
 ● Филм - Peace with life (Turkish: Hayatla Barış) – 26 юли по Netflix.

# 730
Здравейте и благодаря за споделеното и вкуснотийте.
Дидето почива с Молинка в Бургас. Отдавна не съм ходила там.
Ох , не знам как издържате на диети ,но в Турция има такива изкушения.. Тяхното Пиде чок ми харесва с различни комбинации , риба и от десертите кюнефе, сутляш, баклави. Там на почти всичко блъскат шам фъстък..

Ани , тръпка е разбира се дори и да не гледаш  от корта , има други начини.  Живота в Лондон не е евтини и при растът цените всеки ден..

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 14:21 от femmi2

# 731
Феми, той живота вече никъде не е евтин. Нали знаеш, всеки се бори, както може, пък колкото, толкова.

Гифчето на Еми с Чачо и Афра е много яко. Гледах го и в линка към Х. Обаче как си личи как на Чачо му е трудничко с енергията на Афра. Пъшка и охка, а Афра подскача до него😆😆
https://x.com/yilmazbrothers/status/1808794148918489425?t=dxWrhM … AMzsSIdRKKOg&s=19

Хакан Курташ, като Джем Муратан, от снимачната площадка на Кой дойде, кой си отиде.

Има нещо много готино в този Хакан, без да е първи красавец. Добре играе. Чакам го този 2ри сезон.

# 732

Феновете са се затъжили за ''Протектор'' много снимки от архивите. Тези са от гала вечерта. Първият турският фантастичен филм на НФ  

Ани , така е  трябва да и заплати да расът не само цените ..

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 15:47 от femmi2

# 733
Еми, аз до самия корт едва ли ще се добера. Билетите за един на Уимбълдън са минимум £2000, които аз няма как да ги дам. Но планирам отпред на поляната пред големите екрани, с компания. Пак си е тръпка. Хората там си ходят, като не могат да си позволят тея цени за кортовете. Иначе има възможност, на принципа "който е пръв, влиза" да се доберат от тревните площи до корта, но хората за тези бонус билети висят по нощите там, за да се доберат първи. Аз не мога да го направя това😀🫢  Ама надявам се някой ден се добера до него и аз за една снимка, някак😀

"Творбите на Türkiye идват в платформите този месец:
 ● Филм-  Season of Love (Turkish: Aşk Mevsimi)   - 9 юли на Amazon Prime.
 ● Сериал-  Another self (Turkish: Zeytin Agaci) - 11 юли по Netflix.
 ● Филм- 3391 километра (Turkish: 3391 Kilometre) - 12 юли на Amazon Prime.
 ● Филм - Peace with life (Turkish: Hayatla Barış) – 26 юли по Netflix.

Скрит текст:

Йоана, не знаех тези подробности за Уимбълдън, но това с поляната и екрана ми хареса. Хем почивка на въздух, хем удоволствие сред поддръжници на тенисистите. Сигурно е доста  пъстро и интересно. Да гледат и да коментират хиляди, това си е адреналин.
А от продукциите, които си изредила нито една не ми говори нищо. Нямам представа за тях.
Аз днес отново се зарових при рускините. Пускат доста интересни неща, колажите им също са много оригинални.

Цитат
Турция | Ассоциации Актёров и Актрис |
Любящият човек може да обича мълчаливо, но този, който крещи много за любовта си, не винаги обича истински.

# 734

Общи условия

Активация на акаунт