Мамино синче ли е или ме пренебрегва

• 3 566
  • 41
  •   1
Отговори
# 15
Прибирай се във Варна, докато не си се вързала да гледаш и бебе сред кокошките.

# 16
  • Далечният изток
Момиче, аз ти предлагам да наблегнеш на образованието. Научи поне родния си език, че след много кратко време ще ти се наложи да възпитаваш деца, а сега просто ще излюпиш следващото неграмотно поколение... Запиши някакво образование, учи, реализирай се, мъжете през това време няма да свършат. Напротив, ти като по-образована ще започнеш да обръщаш внимание на други качества у мъжете, вместо има ли къща с двор и кокошки.

# 17
  • на село
Аз не разбрах  кой е влезнал при кокошките !?  Кучето или мъжът?

Авторката сто на сто няма да се появи и много зле написано...

# 18
  • Washington,USA
Аз не разбрах  кой е влезнал при кокошките !?  Кучето или мъжът?

Авторката сто на сто няма да се появи и много зле написано...

Кучето. Каза, че е хищник 😂

# 19
Майка му да не се казва Ксения?

# 20
Щом те отблъсква още отсега няма защо да стоиш с него, като се разделите ще го разлюбиш бързо, не се тормози там.

# 21
Бе, кви кокошки, кви пет лева.... На 21 ... Wtf

# 22
Остави Варна, морето, сините вълни... И се заби в някакво софийско село кокошки да гледаш. Това не може да е истина. 😂😂
Иначе  да, и мамино синче, и те пренебрегва.

# 23
  • Down south
Момата от Варна на 21 се вдига, отива и заживява с мамин Мунчо, барабар с него, мама и кокошките   Kissing Heart

ПП Темата е написана много неграмотно, но за сметка на това, мненията  по нея са много забавни Sunglasses

# 24
Пързалка.
21 годишна варненка няма кой да закара на село при кокошките.

Сегашното поколение са егоисти.

Жокер беше зараяването на пернантото. Sweat Smile

# 25
  • Deutschland
Тази сутрин се задавих с кафето от смях. Приятел, неженен и на 30 + години , лепнал този статус във ФБ..
/не знам шегува ли се или е искрен/

И хиляди красиви жени да има покрай него, сериозният мъж си обича само една - Мама

# 26
Майка му да не се казва Ксения?
Надали, той щеше да е на 15.

Искам да кажа, че съм изключително впечатлена от темата. За първи път в СО виждам пързалка с продуктово позициониране. Няма да го докладвам, наистина е възхитителна идея.

# 27
  • Washington,USA
Що пък да е пързалка? Тя не блести с много акъл. Даже мааалко неграмотна ми се вижда. Едва ли е моделка. Даже е тамън работата.

# 28
  • София
С това ниво на грамотност, в момента си си точно за такъв, даже и той видно трудно те търпи. Инвестирай в себе си и образование, почети малко книжки, и ще можеш да имаш претенции за нещо повече.

# 29
Свеки като разбере, че са погребали кокошката ще реши проблемите на авторката от раз.

Общи условия

Активация на акаунт