"МАРТЕНСКАТА ни дружинkа става на 1 годинkа!"

• 7 054
  • 275
  •   1
Отговори
# 15
daizy ,а ти даваш ли и АМ в смисъл ако вместо кърма вечер за заспиване и дадеш шише няма ли да мине номера. Аз с Алекс така направих и до сега си заспива вечер с млякото.

Констанс ,Алекс не гризе обувки ама за чорапите си умира, като го сложа в люлката и само с това се занимава и после е вир вода.

Ние май сме си загубили едната от любимите ми обувки  Tired направо умирам от яд как може да съм такъв заплес губя непрекъснато нещо. В последните 2 седмици резултата е - 1 телефон , 2 бр. топки , обувката и може би има още нещо за което още не съм се сетила. Ужас направо трябва да взема мерки защото не става так....

Герчо и аз или натискам ,,нови отговори на моите публикаций,, или пък не гледам заглавията ами търся да видя ,,tasia ,, . А ти в работа ли си се затрупала та напоследък пишеш толкова рядко и толкова по малко ? Laughing

Glezanka аз тъкмо се чудех каква торта да избера и сега като каза че Или най много обича кучета веднага ми просветна ,че нашата торта определено трябва да е МЕЧЕ  Grinning та добре ,че сподели та да ми дойде и на мен... Joy
Сега остава да намеря клубче  Tired което да не е заето и да става за бебета.

Zory  пристигна ли ти вече количката ?

Тася страхотна темичка  Hug
Бързо оздравяване на всички болнички мъничета  Hug

# 16
Зори, ето ни обувките
http://images13.snimka.bg/002226453-big.jpg - тук се вижда най-добре цвета
http://images13.snimka.bg/002226455-big.jpg
http://images13.snimka.bg/002226456-big.jpg
http://images13.snimka.bg/002226457-big.jpg
http://images13.snimka.bg/002226458-big.jpg - ето ни с тях  Grinning
Най-ми хареса, че закопчалката не е нито връзки, нито лепенки, които толкова лесно се преодоляват  Laughing Струваха 39лв

Мами, аз пак да ви се оплача от моето прословуто напускане  Tired Аз сега от криво чувство, минах на неприятно чувство, че съм още на работа там. Шефа ми до сега винаги е бил човек, но накрая реши да се прави на интересен. Не стига, че ми иска повече от месец предизвестие, а и не иска да ме пусне седмица-две преди напускането, да ходя на 4ч, за да понавлезна в новата работа преди 01.04. В нашата работа е важно да започна по-рано от тази дата, защото началото на април се струпвата доста неща накуп - приключване на 2006г, приключване на тървите три месеца от тази година и ежемесечните отчети в началото на месеца. И всичко това трябва да се направи в най-кратки срокове. Та започна ли в този момент, просто няма да мога да свърша нищо. Та за това исках да започна по малко там и поне програмите да ги опозная. Но моя шеф реши, че не можел да остава и минута без един човек  Crossing Arms Нищо, че основното от моята работа ще приключи още средата на месеца и след това ми е доста по-спокойно  Crossing Arms Та сега ще се наложи да си взимам болничен, за да си подсигуря по-добър страт на новото място  Tired Само не знам защо трябваше да се стига до тук  Tired Точно накрая да си правим номера  Tired

# 17
Честита темичка Hug дай Боже  Praynigсамо хубавини да си пишем в нея
Тасинка  bouquet

Глезанка  Heart Eyesама защо не ми се обади Sad-аз съм недоскив и бях без очила Embarassedа и скоропостижно се изнесохме когато чух едно от уж здравите деца как се изкашля Mr. Greenда точно в Патетата бяхме (Бобката да се разнообрази)и там ще празнуваме ама още не съм се спряла окончателно на тортата-колебая се -тоя каталог на 100грама сладки е страхотен  Simple Smile

и аз като Мики търся темата по името tasia Peace

Мики Hugаз отдавна резервирах клубчето и пак нямаше възможност за часовете които исках newsm78за догодина ще резервирам от утре Joyаз по интернет най харесах Патетата и Приказка безкрай  ,но Патета са ни и супер близо до вкъщи

# 18
prasentze  аз въобще не предполагах ,че е такъв наплив за тези клубчета и сега вече съм притеснена дали въобще ще намеря къде да празнуваме рождения ден а ,че ще ми е много далече вече ми е пределно ясно.

veselina_s_p  обувките са направо невероятни а случайно да обърна внимание дали някакъв такъв модел но по големички номера като за Симона някъде 27- 28 .
А за шефа ти може би е по добре поне няма да ти е кофти  Wink както миналата седмица ,а с работата ще се справиш със сигурност  Peace

# 19
Честит рожден ден на Симонка! Да е весело и здраво дете, радост за мама и татко!
Тася, страхотна тема отново
Ние днес празнувахме втори тур от рождения ден Grinning
ето още малко снимки http://snimka.bg/album.php?album_id=106241&photo=22
парола elina

Боби, (Борива) стискаме палци Преско да оздравява бързо и да се размине с антибиотика

Последна редакция: пн, 19 фев 2007, 21:16 от terina

# 20
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИМОНКА! НЕКА Е ЖИВА И ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, ВЕСЕЛА, ЗАСМЯНА, УМНА!

Аз също реших да приазнувам рожения ден на Писи в едно клубче Мики Маус, но то има два и в този, който исках е заето, та утре ще ходя до другия, който е по-мъничък, но поне там все още има един свободен час.
Мики, ти за този клуб в Надежда 6 ли казваш , че е резервиран? ако не, виж там, до парка точно се намира.
Веси, жалко, че трябва да се разделите по този начин с шефа ти, но от личния ми опит виждам, че колкото и да си се държал човечно и да си се разбирал с шефовете, накрая се държат адски некоректно.Аз нали също напускам старата си работа, макар че съм в отпуск по майчинство и сега трябва да ми оформят документите, вече 10 дни чакам за едно удостоверение, което се издава за около 15 мин, но били много заети. Не се натъжавай, ами изтрай още малко и дано в новата работа се чувстваш много по-добре!

Борива, дано не стигате до антибиотик!

Пресияна също много обича да яде обувки, най-вече ако има повечко кал на тях  Mr. Green не мога да ги крия непрекъснато Grinning

# 21
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИМОНКА!!! ДА БЪДЕ ЗДРАВО И СЛЪНЧЕВО ДЕТЕ   bouquet  bouquet  bouquet

Толкова е хубаво наистина , всеки ден да си имаме малки сладки рожденници Hug Чак немога да повярвам ,че е минала една година и сладките бебчета сега вече са хубави дечица Hug
Бързо оздравяване на всички болнички Hug
Веси , много са сладки обувките наистина , на коя фирма са ?
Зоуи , аз несмятам да сменям количката , но се чудех кошницата за кола докога мога да я ползвам. Предполагам че вие вече не я ползвате , щото твоя юнак е по-големичък от мойта госпойца.
Ние днес си направихме една прекрасна разходка , че няколко дни се бяхме застояли вкъщи и ни беше много скучно ! Не ми се мисли какво щяхме да правим , ако зимата си беше като зима. Е то не че март месец неможе да ни изненада , но не ми се вярва.
Лека вечер от мен Hug

# 22
 Bezmerna точно в този в 6-та част исках ,но е зает иначе ми харесва защото е мъничък и е удобно хем да си седиш хем си виждаш децата вътре и е хубав за бебенца .А другия ни по близък варянт е Мики Маус ама там пък съвсем не мисля че ще е свободно а и помещенията са много големи и претрупано с играчки и неща и нещо незнам дали ще е удобно за тях ,ние бяхме на рожден ден на детенце на 4 годинки и беше супер надуха им замък за скачане има стая ,,дискотека,, та незнам ако има свободно там ще е ако не незнам сега ще ровя да търся.

# 23
Мики, не знам дали имаше по-голями номера там от където ги купих, но по другите магазини може и да има  Rolling Eyes Аз питах само за № 19-20. Иначе обувките са на МОД 8. Произвеждат се заедно с Примиджи в Добрич по италиански лиценз. Продават ги в м-ни Стил 99, в това въпросно магазинче на Витошка до Битциани и май в ЦУМ ги има, но на доста по-солени цени.

# 24
  • Варна
Хайде и аз да се разпиша в новата темичка. Тасинка   bouquet
Честит рожден ден на Симона! Да е жива, здрава, красива и щастлива! Гордостта на мама и татко! bdbaloni
И ние днес бяхме на дълга разходка цял ден, но времето беше наистина чудесно.
miki3, щях да казвам, че и аз имах навика като малка да спя на земята. Като паднех от леглото (което често ми се случваше) само си придърпвах възглавницата на земята и продължавах да спя. hahaha
veselina_s_p, много неприятно това с шефа. Незнам защо хората си мислят, че като започнеш някъде работа и трябва там да се пенсионираш и нямаш право на развитие. Не се ядосвай, само изтрай, докато ти изтече предизвестието. Стискай зъби и му тегли една... Hug
А обувките са много яки, наистина. Peace
Anetka, кошницата за кола може да се ползва, докато главичката не излезе от кошницата, т.е. трябва да има опора. Оф, как го обясних ooooh!, дано си ме разбрала, ама бременен мозък, ще извиняваш. Embarassed

# 25
ЧРД на Симона и много да рдва мама Габи!

Веси, това е неприятно... Явно го е взел много лично напускането ти, но ти в крайна сметка не му принадлежиш... а пък САП-то (системата) ще я научиш бързо, не се тревожи!  Peace А пък обувките ви са страхотни - имаше ли и "мъжки" модели?

Момичета, знаете ли къде мога да запиша Преслав на плуване? В рехабилитацията ми казаха, че за да пребори остатъците от рахита, трябва на година - годин и нещо да го запиша на плуване... Обаче не съм чувала да има за толкова малки бебоци...

Последна редакция: пн, 19 фев 2007, 22:36 от boriva

# 26
Привет , на мезаспалите мамчета Simple Smile
Ели също си гризе обувките.Даже ми става неудобно , някой ако ни спре и услужливо ни предупреди , че детето си яде обувката.Няма спасение.Бърша ги на често и това е Tired

Колкото до тортата - и наща ще трябва да е мече.Забелязвам как несъзнателно натрапих мечето като любимо животно.Ами -обиколници , одеало , чувалче. , чинийка , чашка...всичко е на мечета.Отделно  има няколко плюшени , едно от които е за приспиване #Crazy
Сега съм и заплюла и една къщичка на МЕчо Пух.Горкото дете.Няма да се учудя , ако след време ми поиска мече вместо коте или куче hahaha

Весе , обувките на Маги са страхотни Heart EyesА  за неприятностите с шефа..........те просто са неизбежни , когато стане дума за напускане.Изживяла съм го 2 пъти.Въпроса е да си запазите добрия тон, че не се знае.....след време може пак да му почукаш на вратата.

# 27
Кате Н , разбрах те прекрасно Simple Smile Мерси Hug
Мерси и на  Веси. Обувките може направо от произоводителя да потърся , защото всъщност съм от Добрич ( да се разкрия Simple Smile ) , но следвах във Варна и живея вече май близо 7-8 години , като имах забежки 2-3 години и в София.

# 28
  • Варна
Ами да, ето, и за обувките щях да пиша, ама с моя капацитет... ooooh! Преслав има особен афинитет към обувките си. С играчки може да не играе повече от 2-3 минути, но обувките може да разнася, да им говори, да ги ближе, с часове. И освен това само някой да си събуе домашните чехли някъде, веднага ги е нападнал. А минавайки през коридора задължително се опитва да стъпче или срита всички обувки подред. Tired

# 29
Eй Anetka  благородно ти завидях  Wink ако знаеш от кога слушам за този завод и как ми се иска да отида да купя по един два чифта на децата ама ми е мноооого далече  Tired

Цеци а израза ,,несъзнателно натрапено,, се отнася с пълна сила и при нас относно ,,любовта.. му към мечетата защото когато разбрах че съм бременна и направихме първия видеозон ми дадоха снимка на която ясно се очертаваше силует на мече и от там през цялата бременност си го наричахме ,,мечо,, та по едно време взе да ръмжи и от там го научихме освен през цялото друго време да ръмжи и когато го попиташ ,,какво прави мечо,, та така и при нас стана  Laughing

А исках да ви попитам забелязали ли сте децата да имат някъде бемки? Аз днес видях че на Алекс са му се появили 2 супер мънички ,но малко се притесних  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт