miki3 не съм забелязвала бемки
но сега като каза, утре ще я разгледам.Що се отнася за обувките, купих и едни на bikal много мекички и удобни, но са с цветенца и лепки - и са страааашно интересни. Абсурд са за носене те са само за гризане
доста скъпа гризалка 40лв. И пак си ходим със скучните буйки 
Веси много ми е познато това с драмите покрай напускането на работи, но за съжаление няма как да се раздели човек мирно и коректно
и аз съм напускала 4-5 и винаги е едно и също, затова съм вече на свободна практика и не искам да чуя да работя в офис.Аз пак за количките да питам : днес си харесах тази http://www.pegperego.com/page.php?sid=38e9e4bf4b4c4424a877ab805a … mp;pg=02&cl=C и без малко да я купя, но реших да ви питам преди това. Ако знаете отзиви или ако някой е с друг модел на Peg-Perego ...
Здравейтееее,
Ето на това му се вика всяко зло , за добро 
Преслав има особен афинитет към обувките си. С играчки може да не играе повече от 2-3 минути, но обувките може да разнася, да им говори, да ги ближе, с часове. И освен това само някой да си събуе домашните чехли някъде, веднага ги е нападнал. А минавайки през коридора задължително се опитва да стъпче или срита всички обувки подред. 
. Иска да си играе с нас, реве, тръшка се, на финала огладня за 7ми път този ден та му давах топло мляко в 12. Утре трябваше мъж ми да го гледа, че мама е на погребение, но след вчерашната фиеста заяви категорично, че няма да се справи, а аз утре имам доста важни задачи и ще ми е лудница направо. Сигурно ще го водя в офиса с мен като дойде кухнята и някак ще се оправяме там. колежките и мъж ми ще го гледат докато сме на срещи. Абе мъка отвсякъде.
Не съм спала толкова от....година, може би...