"МАРТЕНСКАТА ни дружинkа става на 1 годинkа!"

• 7 054
  • 275
  •   1
Отговори
# 30
Честит рожден ден на Симона! Да е здрава, красива и щастлива! bdbaloni baloni

miki3 не съм забелязвала бемки  newsm78 но сега като каза, утре ще я разгледам.
Що се отнася за обувките, купих и едни на bikal много мекички и удобни, но са с цветенца и лепки - и са страааашно интересни. Абсурд са за носене те са само за гризане  hahaha Joy доста скъпа гризалка 40лв. И пак си ходим със скучните буйки  hahaha

Веси много ми е познато това с драмите покрай напускането на работи, но за съжаление няма как да се раздели човек мирно и коректно  Tired и аз съм напускала 4-5 и винаги е едно и също, затова съм вече на свободна практика и не искам да чуя да работя в офис.

Аз пак за количките да питам : днес си харесах тази http://www.pegperego.com/page.php?sid=38e9e4bf4b4c4424a877ab805a … mp;pg=02&cl=C и без малко да я купя, но реших да ви питам преди това. Ако знаете отзиви или ако някой е с друг модел на Peg-Perego  ...

# 31
  • София
 waveyЗдравейтееее,
Аз току що си изпратих гостите и чак сега сядам на компютара и ....вече няма никой, естественно Sad

Констанс за яденето на обувки не само че ги ядеме, ами буйките на К иК съм му ги обула 2 пъти -те са ни за гризалки. Laughing А вчера братовчедка ми ми прати един плик с обувки и аз като ги изсипах пред него и очите му  Shocked и вика Ейййййййй, Адеееееее hahaha и ги нахапа една по една всичките Joy Joy

Весе Аз пък си мисля, че така по-добре са се завъртяли нещата с шефа ти. Ти се дръж добре с него и така като си тръгнеш, на теб няма да ти е гадно, а той ще се чувства гузен Wink Peace Ето на това му се вика всяко зло , за добро Hug

Борива В клиниката на Мазнейкова четох, че имат плуване за деца, ама за каква възраст newsm78 Имам познати в ортопедията в Горна баня, ако искаш да разпитам?

Мики скоро имаше една темаза бенките newsm78 Аз на Денито още не съм забелязала, ама му се появи петънце на лакатя втория месец newsm78 а аз си мислех, че така се раждат newsm78

# 32
Ами да, ето, и за обувките щях да пиша, ама с моя капацитет... ooooh! Преслав има особен афинитет към обувките си. С играчки може да не играе повече от 2-3 минути, но обувките може да разнася, да им говори, да ги ближе, с часове. И освен това само някой да си събуе домашните чехли някъде, веднага ги е нападнал. А минавайки през коридора задължително се опитва да стъпче или срита всички обувки подред. Tired
Ей това с пълна сила важи и за нас! Simple Smile

Привет в този ранен час.
Честит рожден ден на Симона! Да расте жива и здрава за радост на мама и тати! Днес май си нямаме друг рожденник, но пък утре и други ден си имаме много! Страшно е хубаво така - всеки ден празник в темичката!
Честити месечинки и проходили!

Криси бързо да оздравява, а и всички болнички!

Да ви кажа, аз май от Хер бебе съм по-доволна. Вчера яденето беше на ниво, а и ми го донесоха в 10,30 часа. Ще видим как ще е тази седмица.
Веси, май всички шефове накрая стават такива. Стискай зъби още малко и после успех в новата работа!
За количките - незнам какво да ви кажа. Ние сме с Чиполино Венеция плюс. Беше с кош, после махнахме коша и сега е летен вариант, но има и легнало положение. Много съм доволна, защото е доста здрава и не ми създава проблеми. Лесно се сгъва и разгъва. Е, не е малка, не е много лека. Но ние имаме асансьор, а и колата ни е комби. Така че няма да я сменям. Ето и снимка: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=2742
javascript:popUpWindow('showpop.php?product=451',100,100,450,900);  - Венеция плюс летен кош

Ето снимки на Вики:
http://snimka.bg/album.php?album_id=96833&photo=19
От тази нататък са нови. Парола viki

Това е от нас. Пак ще пиша по-късно Heart Eyes Hug

# 33
Веси, не се впрягай и не обръщай внимание. Погледни си в трудовия договор ако си подписала 1 месец предизвестие просто си тръгни и това е. Ако ще оставаш до края на март си вземи отпуск, болничен и т.н. Моят шеф прави и по-кофти номера - освобождава хората моментално след като му обявят напускането си. Той го прави защото му става мъчно и го чувства като предателство, човекът който напуска обаче се чувства ултра ненужен и със смачкано самочувствие по простата причина, че все едно работата му е била толкова незначителна, че няма нужда от предаване или доработване. Аз се чувствам най-тъпо, защото аз подбирам хората за администвацията и на финала хем ми е ужасно тъпо, че си е тръгнал човек, които съм харесвала, хем трябва да намеря човек за тази позиция и да го обуча за работа, която не разбирам. Обикновенно стават страшни батаци след това и с месеци не можем да се опрравим ама това си му е стил на работа и това си е!Само два пъти не можеше да си го позволи, защото напуснаха хора на високи постове и тогава просто ги игнорираше от оперативки, срещи и т.н.  и те се чувстваха ужасно. Твоят поне се държи в стил - ценя ти работата и без теб не мога!
Моят юнак вечер си ляга в 8-9 най-късно като се гаси лампата и той ако иска може да си поиграе малко тихо и на тъмно. Досега никакви ядове, ама вчера това дете като се овампири и няма заспиване но 12.30  #Crazy. Иска да си играе с нас, реве, тръшка се, на финала огладня за 7ми път този ден та му давах топло мляко в 12. Утре трябваше мъж ми да го гледа, че мама е на погребение, но след вчерашната фиеста заяви категорично, че няма да се справи, а аз утре имам доста важни задачи и ще ми е лудница направо. Сигурно ще го водя в офиса с мен като дойде кухнята и някак ще се оправяме там. колежките и мъж ми ще го гледат докато сме на срещи. Абе мъка отвсякъде.
За бенките - и иван има една мъничка на крачето. Появи се преди 2 месеца като точка е. Аз не виждам нищо притеснително в тома. Аз имам поне 30 по тялото, а ангел сигурно 300. не се е метнал на гората просто.
за клубчетата - напоследък явно е доста разпространен вариант за правене на рождени дни. Бъни е на една приятелка \там, където ще празнува констанс\ и преди ми казваше, че имат рождени дни само събота и неделя по 4-5, а през останалото време приемат деца за игра. В момента имат рождени дни непрекъснато и дори и Иван не успя да празнува там, че тя е забравила, че сме на 6-ти и аз като звъннах вече бяха капарирали последното парти тоест от 6 и ние трябваше да сме от рано, а тогава иван спи и нямам желание да ми кривее целият си празник.
Мики, сега видя ли колко изписах, а  Laughing? Доста раота ми се е събрала и през деня не успявам да влизам, а вечер не мога да се преборя за компа. Останаха ми само сутрините, ама съм толкова уморена, че спя като пън до късно

# 34
  • In the jungle out there..
Привет и от нас Hug

Ние със синчето вчера като му легнахме в 6ч следобед и се събудихме днес във 6ч сутринта Grinning Не съм спала толкова от....година, може би...

Ние вчера си купихме първите обувки от Малечко, много са сладки, някакви турски са, от производителя на Мимимен. Зори, имаше и два-три мацински модела, може да мръднеш да ги видиш Wink

Борянка, имаше някъде в Банкя плуване за бебета...Ако не се лъжа, Констанс беше водила Тино newsm78 Имаше и тема във форума, ако я намеря ще ти пусна линк.

Иначе ние още сме сополиви, растат ни два кътника, предната нощ не сме спали въобще, добре че тази си наваксахме Mr. Green Окото още вчера беше спаднало, явно беше някакво ухапване...

Хайде, хубав ден Hug

# 35
# 36
Благодаря ви, маминки, за подкрепата  Grinning Явно наистина не става да се раздели човек с шефа си, като "зрели хора"  Tired

Маги няма нито една бенка до сега  Rolling Eyes Ние с мъжа ми това се чудихме напоследък, че е бяла, като Снежанка  Laughing Но и аз си мисля, че няма нищо обезпокоително в бенките. Всички имат бенки. Предполагам, че ако е нещо по-обезпокоително, ще си проличи. А и те май приличат по-скоро на нещо, като циреи  Rolling Eyes

ГерДа, взимай я тази количка и не се замисляй  Peace Аз щях да си взема нея, но ме спряха малките колела. Но сега след разправиите с Бебе Конфорта, мнооого съжалявам, че не ги преглътнах и не си взех нея. Аз попринцип съм фен на Пег Перего и съм решила следващата количка за второто бебе да е тяхна. Леки са, здрави са, удобни са, функционални са, хубави са...Какво повече може да искаш от една количка. Има и много по-изчанчени модели. Но според мен няма смисъл да си вземаш количка, която не се знае колко ще ти е удобна и функционална, за да се изперчиш с модел, който го няма никой  newsm78

# 37
GerDa  и според мен количката е супер  Peace въпреки ,че по добре Герчо и boriva  да кажат ,че е друго да си дадат мнението хора които са я ползвали.
В Италия са луди на тема Пег Перего това е най купуваната марка и по улиците 80 % са с такива . Предполагам ,че има защо  smile3521

# 38
GerDa  и според мен количката е супер  Peace въпреки ,че по добре Герчо и boriva  да кажат ,че е друго да си дадат мнението хора които са я ползвали.
В Италия са луди на тема Пег Перего това е най купуваната марка и по улиците 80 % са с такива . Предполагам ,че има защо  smile3521

Те са с Нео Нато Пиума  Peace Нали и Герчо се чудеше да я сменя с Ариата  Grinning

# 39
  bouquet  bouquetЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИМОНА ! ДА Е  МНОГО ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА И  ДА РАДВА МАМА И ТАТИ !  bouquet  bouquet

Стахотни са снимките на онези дългокосковци  двамата Мартиновци  и Тино  - друго си е с дълга косичка нали?  А на Теринка ще и открадна сукманчето от рождения ден- ще я включа в списъка със снахичките Wink
Веси,   и ние правихме прощапулник в неделя на Бобо и аз като теб направих питката. Сутринта облякох децата и баща им, строих ги в коридора и докато се гримирах замесих тестото   Joy Joy. Целия ден мина ужасно бързо и в бързане.  Бобо по принцип нямя отношение към играчките или явно не е любозмателен и затова от всико наредено на масичката  само пипна леко с пръстче слушалката от апарата за мерене на кръвно Simple Smile Simple Smile

Да попитам и Бейбионборд откъде си намериха памперс -бански ? Ние също ходихме на спа-почивка  в Сандански, но аз непосмях да пусна бебо в басейна с мин. вода. Трябва ли да се прави предварителна консултация с лекар за това newsm78?

Фотографските ми способности за съжаление не са на необходима висота:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=103685
Болнички бебета и мами да оздравяват бързо  Praynig

# 40
Много ни е празнична новата темичка Simple Smile  Tada
На Марти му избива четвърти зъб и е нещо страшно...целият свят му е крив. Но поне днес е хубаво времето и става за дълги разходки.
Линна памперс банските ги намерих в едно магазинче за детски храни тук в Овча Купел. Не съм говорила с лекар, за басейна, но той основно беше в лодката си и накрая баща му го топваше във водата за около 5 минути да почапа и го вадехме. Не е стоял много време в минералната вода. Подшувах, обличах и отивахме в стаята, за да го къпя наново. На Марти страшно му хареса и му се отрази добре..в смисъл не усетих нещо, което да ме обезпокои. Но пък и водата беше много топла и температурата на въздуха беше 27 градуса.

# 41
Привет мами!

Веси страхотни обувки Simple Smile Много ми харесват! Кажи от къде ги купи? Калаза мерси мили4ка, гледах ги аз в Малечко обувките много са мацешки Simple Smile, ама трябва да отида с Анна-Мария да ги премерим

Веси много гадно това с шефа ти, ама винаги е така, казвам го от опит аз съм сменила 6 работи и при всяко напускане е било така. Просто работодателите като видят че човек става за тази работа и е лоялен, хич не им се иска да го загубят, но щом човек е решил да напуска и да се развива нищо не може да го спре. При такава ситуация повечето шефове стават гаднички Wink

Глезанка и ние ще празнуваме в Патетата, каталозите с тортите са направо невероятни ! Аз се чудих около 2 часа, коя торрта да избера и накрая си харесах една от едно английско списание като ще я направят същата в 100 грама сладки. Аз всичко организирах 1 месец по-рано и пак не можеше да е в часа който  исках, но накрая се споразумяхме Simple Smile Общо взето май всички клубчета са пълни

Мики коли4кта я 4акам утре - нямам търпение вече :0

Цунки!

# 42
А исках да ви попитам забелязали ли сте децата да имат някъде бемки? Аз днес видях че на Алекс са му се появили 2 супер мънички ,но малко се притесних  newsm78

Ами Вики си има поне в бенки, но незнаех, че е проблем?...

Ади, аз също съм по-доволна от Хер бебе. Вкусно готвят, рано го носят /и на нас към 10:30ч./ и Вики прояде повече! Wink Само дето в 2-та понеделника ни донесаха за десерт веднъж ябълка, веднъж кисело мляко...

ГерДа, на каква цена е количката?

Много поздрави на всички ви от nadeto7, която не е писала отдавна. Нейната Яна има рожден ден този четвъртък и ни е обещала снимки!  Laughing

Моят дзвер пък снощи ме изрита от леглото... Накърмих го, спа 1ч., пак се кърмихме и като се сгуши в мен задряма. Ама нали сме на вълна въртене всичко трая 1мин. Почна да се върти и мрънка докато не се смъкна от мен и не се намести между мен и баща си. ОК, казах си, хайде сега и аз да се посмъкна и легна... Но дребчо видя възможност да се донамести, разпери ръчички и крачета до спящият си татко и аз трябваше да се заселя в др. стая. Учидващо добре спах като изключим ставането на 1-2 пъти. Единият път към 1ч. даде яко зор и аз се предадох - дадохме му АМ след кърмене. Баща му каза, че му давал и вода 2 пъти. Незнам как ще го отучвам от това яядене посред нощите. Днес съм се заканила да го натъпча колкото мога.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 20 фев 2007, 10:55 от mishelle

# 43
А иначе ние сме свикнали да сме с бебо на други места и някак си се оправяме..често го водим в планината и спим в една хижа, ходим на гости при баба му и дядо му, та той е свикнал с всякакви хора, места, легла и какво ли още не Simple Smile

# 44
ГерДа, на каква цена е количката?

Старият е 281лв, а новият /с включени дъждобран и покривало за крачетата/ е 333лв. Новият модел има безплатна доставка  Peace

Зори, взех ги от Стил99 в Младост1А. Но и на други места има тяхни магазини. Може да видиш и там

Общи условия

Активация на акаунт