🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 488 740
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 5 955
Все си мисля, че интелигентните хора не си изкарват хляба като обясняват на тийновете колко много обичат на задна, ама щом сте казали… 🤔

# 5 956
Никъде не съм споменавала Валерия 😃 ами доста думи не знае , не съм си водила записки , но ми е правило впечатление
Не съм казала, че си я споменавала. Аз я споменах, защото тук, а и в други форуми, свързани с Ергенът, хейтът срещу Ивка се лее на база връзката и с Генчо. И основните доводи са, че Ивка на малкия пръст не може да стъпи на Валерия. Моето мнение пък е точно обратното и вече казах защо. Генчо много загуби от цялата тази история и вече потъва обратно там, където си беше преди Ивка да го извади от прахоляка. Но, хич даже не ми е жал за него.

# 5 957
На мен Валерия ми е по-симпатична , най-малкото визуално . Мен не ме кефи, че Ивка орева всеки подкаст в последно време в какви токсични отношения е и накрая съм убедена , че “разкри”всичко , за да има повече гледания . Евгени с тази песен доказа, че е доста тъп, но като цяло са ми безинтересни и двамата .
Напоследък се е взела и насериозно и вече си ме дразни , преиграване също има -и в последния подкаст и когато обясняваше за драмата с Евгени .😬  дано се научи да се цени и намери мъж , който да държи на нея .

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 01:00 от Candy_girl

# 5 958
За Валерия е трудно да коментираме, защото реално погледнато не знаем какъв човек е. Тя не допуска публиката до себе си, само до кучетата. И преди това предаването, в което обаче са излъчени само подбрани моменти. Истински се преценяват хората чак след сезона, но тя държи бариерите (което може и да е успешна стратегия, не мога да преценя).

# 5 959
На мен Валерия ми харесва в предаването особено на фона на Пам и Елена . Момичето си има самочувствие , какъв е баща и какво е завършила нямат никакво значение , има си самочуствие , вярва си и не ходи да реве за мъже както Ивка и Елена .

# 5 960
На мен Валерия ми харесва в предаването особено на фона на Пам и Елена . Момичето си има самочувствие , какъв е баща и какво е завършила нямат никакво значение , има си самочуствие , вярва си и не ходи да реве за мъже както Ивка и Елена .
Реве доста по подкастите. Вярно е, че не реве за мъже, но всеки си има приоритети все пак. На Ивка и Елена явно са им мъжете, затова и реват за тях.

# 5 961
Предпочитам да слушам за кучета пред това какъв секс прави Ивка и прочие . Ако беше толкова интелигентна можеше да е като Кобилкина-поне леко хумористично и с шега да си говори глупостите .

# 5 962
Валерия колко си вярва не знам, но постоянно се кара по сторита и подкасти. Също и реве, но за кучета. Арогантно и агресивно излъчване има. Докато Ивка може да говори малко глупости, но е любезна и не съм видяла да обижда, да унижава или да се кара на хората.

# 5 963
Проблемът на Валерия е, че е много негативна. Един път не съм я чула да каже нещо положително - освен ако не става въпрос за платена реклама или за нова дрешка / грим.

# 5 964
Ако Ивка беше толкова интелигентна колкото я изкарвате нямаше да рекламира на деца хазарт, алкохол, пластики и филъри при съмнителни хора, които дори не са лекари. Нямаше да се разбират с Коцето от Плаза в публично клипче за дудуци.

Щеше да използва интелекта си, това велико образование в Нов Български и 4те си езика за нещо с добавена стойност, нещо позитивно.

# 5 965
Валерия колко си вярва не знам, но постоянно се кара по сторита и подкасти. Също и реве, но за кучета........
Скандалджийка, нищо нежно или деликатно не остава като си отвори устата. Странно е, че след като се е видяла как изглежда на екран като се запени, продължава да го прави. Може би в нейния свят това е нормално държание на млада жена.

# 5 966
Нещо бъркате. Ивка ми допада, но със сигурност не е всички неща, които сте изброили. Най-малкото, руското във Варна със сигурност не е елитно училище, а тя със сигурност не е била отличничка. Но е много амбициозна, от малка целта е известност и чалга певица, та, евала.

Всъщност, няма абсолютно никаква нужда всички да интелигентни и начетени. Валерия може и да не е лауреат, но си има кауза, за която не се изисква да си. Ивка също не блести с интелект, но е напориста и това върши работа в чалга средите, в които тя иска да се развива. Та, не знам какво значение има каква им е общата култура, като нито една от двете не е излязла да обяснява, че ще става професор.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 11:39 от Не се сърди, човече

# 5 967
Това са моите доводи, за да подкрепя мнението си, че е умна, амбициозна и интелигентна. От другата страна освен обидни квалификации, аргументи не видях. И мисля, че изкарва доста повече от 9000 лева на месец - напълно заслужени.
Както казах в по-предно мнение, аз нямам съмнение, че тя ще си има аудитория Wink
Нов Български... недейте, че е смешно Simple Smile И нека да не спускаме летвата толкова ниско, че ако Ивка е интелигентна жена, не знам какви са някои наистина интелигентни, приятни и възпитани жени - тях трябва да ги гледат като извънземни сигурно.
Хиляда пъти сме се изказвали кое прави впечатление в поведението на Ивка и какви са дефицитите й.

Ивка е амбициозна, работлива и гьонсурат. Но интелигентна, умна, начетена, възпитана и стабилна не е.

И кои са 4те езика, които говори? Бас държа, че най-много ги е учила само и дали за година хорариум максимум. Тя българския не използва правилно, какво остава за другите езици да ги знае добре.
В последното интервю с нея използва думата "идентични", мислейки си, че казва "индивидуални". Това е напънът й да изглежда интелигентна, но не е.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 11:53 от Linda*kiss

# 5 968
Само да кажа, че не намирам за правилно ако някой не харесва Валерия, да се слага знак за равенство, че не обича животните и не му пука за тях. Освен нея още много хора в България спасяват и лекуват кучета, че и котки (понеже и те са хора). Проблемът е, че една част от тях са озлобени и нападателни като нея. Освен това не прави и нищо полезно, за да се променя нещата, трябва на държавно ниво да се действа, а не само да ни убеждава колко е сладко поредното кученце. И че не харесваме нея не значи, че не симпатизираме на каузата.

# 5 969
Само да кажа, че не намирам за правилно ако някой не харесва Валерия, да се слага знак за равенство, че не обича животните и не му пука за тях. Освен нея още много хора в България спасяват и лекуват кучета, че и котки (понеже и те са хора). Проблемът е, че една част от тях са озлобени и нападателни като нея. Освен това не прави и нищо полезно, за да се променя нещата, трябва на държавно ниво да се действа, а не само да ни убеждава колко е сладко поредното кученце. И че не харесваме нея не значи, че не симпатизираме на каузата.
И аз не намирам за правилно като не се харесва Валерия, кучетата да стават “псета”, ама на. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт