КАРТИ ТАРО - ТЕМА 33

• 28 377
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Туинки, двамата не са в контакт от много дълго време, но сега задавате въпрос за отношенията им през юли. Има ли повод за това или на жената просто ѝ е домъчняло?
По тези карти бих казала, че по-скоро тя ще го потърси, не той нея.
Терзанията по 9 меч и безсънните нощи са за нея.
Силки, за питащия ли се отнася 9 меч в случая?

# 136
Туинки, двамата не са в контакт от много дълго време, но сега задавате въпрос за отношенията им през юли. Има ли повод за това или на жената просто ѝ е домъчняло?
Според мен, да.

# 137
Току що ми се обадиха. 😊
Много съм щастлива, много ви благодаря за отговорите.

Допълвам се - мъжът, който ми се обади е Крал чаши (водна зодия е). 😉

С моите странни тълкувания на картите, които ги правя по-скоро интуитивно, като видях картите и си казах.."о, тройка чаши е празненство, а 3 жезли нови хоризонти, което означва, че обаждане ще има, а по жезлите като бърза енергия ще е бързо, до 3 дни" и се радвам, че точно така е станало. Честито!

# 138
Според мен, да.

Обоснови се Simple Smile само защото питащата е жената не бива според мен да прехвърляме всички негативи на нея

# 139
  • София
Току що ми се обадиха. 😊
Много съм щастлива, много ви благодаря за отговорите.

Допълвам се - мъжът, който ми се обади е Крал чаши (водна зодия е). 😉

С моите странни тълкувания на картите, които ги правя по-скоро интуитивно, като видях картите и си казах.."о, тройка чаши е празненство, а 3 жезли нови хоризонти, което означва, че обаждане ще има, а по жезлите като бърза енергия ще е бързо, до 3 дни" и се радвам, че точно така е станало. Честито!
Благодаря! 🍀

# 140
Качвам един месечен спред Simple Smile
Ще се радвам на Вашите коментари както и да качите Вашите

# 141
  • София
Добър вечер дами,
Продължавам да се “тренирам” Blush
Въпросът ми е: Какво ще се случи с мен и К. в ❤ план?

Аз го разчитам , като успех, стигане до зрялост и осъзнатост за дадени въпроси. “Рестартиране” на взаимотношенията , като ще бъдат чисти и открити.

Още съм много зелееена, не ме критикувайте 🤷🏻♀ Simple Smile

Вие какво мислите?

# 142
MariDe- не е ясно защо теглите 6 карти?! Ако имат позиции то моля да ги отбелязвате.
Нищо няма да се случи, едно голямо чакане от Ваша страна и нищо повече. Няма нито една активна карта, нито една карта за контакт или взаимодействия, а само за чакане и спомени . Ще Ви бъде полезно да се запишете на курс.

Качвам един месечен спред:)
Ще се радвам на Вашите коментари и да качите Вашите също Simple Smile

# 143
Добър вечер дами,
Продължавам да се “тренирам” Blush
Въпросът ми е: Какво ще се случи с мен и К. в ❤ план?

Аз го разчитам , като успех, стигане до зрялост и осъзнатост за дадени въпроси. “Рестартиране” на взаимотношенията , като ще бъдат чисти и открити.

Още съм много зелееена, не ме критикувайте 🤷🏻♀ Simple Smile

Вие какво мислите?

Да кажа пак с моите странни тълкувания - Според мен тук по 7 пентакли мъжът е съсредоточен върху свои си неща, планове и цели, гледа в тях, а не към вас. Към Вас, ако приемем, че Вие сте тази Кралица Мечове, е по-скоро в енергията на Обесения-пасивен. Виси си там и е оставил нещата да вървят по течението някак-тома усещам. Докато вие сте насочена съм хубави минали преживявания с него по 6 чаши. Но по Императора, той е обърнал гръб дори на тези хубави спомени, гледа пак към свои си неща, преживявания, уроци, дори може, към свое духовно израстване, може и да минава през особен, по-тежък период и да няма много време за Вас и за любов като цяло. Това са моите разбирания и усещания на база картите.

# 144
Според мен, да.

Обоснови се Simple Smile само защото питащата е жената не бива според мен да прехвърляме всички негативи на нея

Не ми отговори на въпроса какво е провокирало питането след толкова дълго отсъствие на комуникация между двамата и то точно за м.Юли Simple Smile
Моето тълкуване е такова първо на основание на първата карта, която е началото на въпроса и касае този, който пита. Нелогично ще е да се интересува питащия, а картите да показват другия човек при така формулиран въпрос.
Не съм съгласна да свързвам 3 и паж жезли с Крал жезли, заради това, че са "от неговата страна". Според мен точно, защото са така позиционирани, говорят за интрес от страна на питащия - всички карти са ориентирани към него. Дори Кралица пентакли е така обърната, че "излива" река от благополучие и внимание върху него, макар че почти никога не отчитам изображенията в коя посока гледат, но в този случай буквално ми се наби в очите това.
Сега като се загледах, ами те и другите карти гледат към Краля Grinning

# 145
  • София
Отново идвам с КК.
Как ще се развият нещата между мъж и жена до края на месеца?
Пита жената.
Имат взаимен интерес и флирт в социалните мрежи, но се познават от събитие на живо, т.е. не е онлайн запознанство, виждали са се.
1. Кралица жезли (жената е огнена зодия)
2. Рицар на чашите
3. 10 жезли
4. 10 мечове
5. Кралица на пентаклите
6. 6 жезли
7. 7 мечове
8. Крал на жезлите
9. Паж на чашите
10. Императрицата
Дъно на колодата 4 жезли

Аз лично съм малко шокирана от толкова дворцови карти.

# 146
Отново идвам с КК.
Как ще се развият нещата между мъж и жена до края на месеца?
Пита жената.
Имат взаимен интерес и флирт в социалните мрежи, но се познават от събитие на живо, т.е. не е онлайн запознанство, виждали са се.
1. Кралица жезли (жената е огнена зодия)
2. Рицар на чашите
3. 10 жезли
4. 10 мечове
5. Кралица на пентаклите
6. 6 жезли
7. 7 мечове
8. Крал на жезлите
9. Паж на чашите
10. Императрицата
Дъно на колодата 4 жезли

Аз лично съм малко шокирана от толкова дворцови карти.

Няма да има съществено развитие. По дворцовите карти има набъркани много хора. Не е задължително да се бъркат във връзката, а може и просто някой да има ангажименти, да ходи или да е някъде с компания в рамките на зададения период и т.н. Предвид, че Крал жезли излиза на осма позиция, може и мъжът да е заболиколен с хора, които да му отвличат вниманието.

Според мен жената тук е по-ентусиазирана отколкото мъжът. По тези две десетки - жезли и мечове, единият (може би тя) излиза от тежък период, в миналото е кралица пентакли, така че или излиза от връзка, или проблеми, свързани с финанси, имоти и т.н.

Като цяло жената ми изглежда като да се опитва да се хване като удавник за сламка, но трябва да внимава да не се филмира много по 7 мечове. По Паж чаши, всичко е много на ранен етап и не е нужно да се пресолява манджата.

Може би по 6 жезли ще има някаква среща или по някакъв начин ще излязат от рамките на социалните мрежи и от тази гледна точка да има растеж по Императрицата. Но по Императрицата може и самата жена да израсте над тези отношения, защото тук мъжът спрямо жената е рицар, а тя веднъж е кралица и втори път императрица. Той няма градация.

6 жезли я виждам по принцип като физическа поява, но предвид че нямаме пентакли, които да заземят и материизират, не знам дали картата ке успее да се прояви в реална среща.

# 147
  • София
Rebel Rebel, жената наскоро е приключила отношения и аз свързах 10 мечове с този период. Мъжът пък е доста натоварен с работата си - 10 жезли.
Благодаря ти за изчерпателния коментар

Edit. Възможно ли е да се намеси друг мъж при нея? Крал жезли е на позиция външни фактори и влияния и ме навежда на тази мисъл.

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 13:11 от malina_smile

# 148
Аз мисля, че и двете десетки се отнасят за жената, защото излизат под и над кралицата. Теоретично Крал жезли може да е съвсем различен човек, но според мен е малко вероятно. Мисля, че това е човек с установена връзка/контакт с питащата, при все че излиза в същата боя (в случая жезли). Или е бившият, или е човекът, за когото пита.

# 149
  • София
Ина, благодаря!🍀
Има резон в това, което пишеш.
Жената е минала през доста труден период - край на връзка, имала е и своеобразен край в работен план. Нито един от двамата мъже не е огнена зодия и предвид позицията на картата, се зачудих дали не е някой трети. Към бившия тя все още има чувства, но категорично е затворила вратата там и иска да продължи напред. Дано Императрицата на последна позиция показва излизането и разтежа й след този неприятен период. Пък за новия мъж явно тепърва ще редим, ако се развие нещо между тях.

Общи условия

Активация на акаунт