КАРТИ ТАРО - ТЕМА 33

• 28 424
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
Добре де. Не дочаках до утре. Ето подредба със срок до 3 месеца. Интересното е, че почти всеки път в тегленето за този въпрос присъства Папата, ту обърната, ту в права позиция, много често на последно място. Също нямам идея как да я тълкувам.

Женен ли е мъжът ?

# 211
Най-после реших да изтегля още карти по темата за работата. Този път реших да изтегля три тройки за настоящата - положението сега, развитие до края на септември, какво остава скрито. Първите две тройки са на един ред, защото исках да проследят развитието.

Любопитни карти. Както gorgonZ отбеляза в предните карти и се забелязва едно намаляне на хората. Имаме и все големи числа и колелото за капак като последна карта.
Малко отзад напред ще започна, но картите за какво остава скрито най-много ме притесняват. Десетка жезли малко ме навежда на мисълта, че самата позиция започва да е товар. Има някакъв разговор и ще се случат промени по другите две карти, но тези промени няма да са хубави по картите за бъдещето.
Трудни ми е да се абстрахирам и да спра да търся в картите или повишение или уволнение. Основното, което аз чета по тази подредба е, че липсва движение. По картите за бъдещето си мисля, че аз нямам думата. Решението се взима от крал чаши и туй то.

Изтеглих нови три карти за това как ще се чувствам след промените на работа.

Хммм.... Много ми се е набила в главата мисълта за съкращение/уволнение. В тези карти аз виждам отдаване на почивка по четворката и глупака и търсене на нови емоции и пътувания по осмицата жезли. Очаквах да видя някакви чаши, но няма разочарование, а по скоро някакво примирение и започване на нещо ново. Аз много обичам като си наумя нещо да се хвърлям през глава без много да мисля за последиците. Май това точно виждам в тези три карти.

# 212
  • Сф
Най-после реших да изтегля още карти по темата за работата. Този път реших да изтегля три тройки за настоящата - положението сега, развитие до края на септември, какво остава скрито. Първите две тройки са на един ред, защото исках да проследят развитието.

Трудни ми е да се абстрахирам и да спра да търся в картите или повишение или уволнение.

Изтеглих нови три карти за това как ще се чувствам след промените на работа.

Хммм.... Много ми се е набила в главата мисълта за съкращение/уволнение.

Здравей!
Малко съкратих поста ти, не исках да скривам картите. В тях не виждам нито повишение, нито уволнение. Сегашната ти позиция е стабилна, съдя по Девятка Жезли - по тази карта ти самата можеш да се откажеш, но няма да те уволнят. Желаната позиция се характеризира от Десятката Пентакли - пълен комплект, и Обесеният - за нова позиция засега няма място и тя е окачена на стената: някой ден, може би, кой знае докога, Обесеният е бавна карта.

Във втория триплет интересното са твоите очаквания по Седмица Пентакли. Някой е подхранил твоите надежди, дали самият началник, дали някой друг, но ти си изпълнена с очаквания, че всеки момент, много скоро ще се случи. Ти гледаш с очакване към Краля Чаши. По Осмица Мечове е забележително, че не разглеждаш други варианти, тази работа те държи с нещо, което е доста важно за теб, идеята за нова работа другаде не ти харесва. Както и в предишните подредби, Кралят, без да са изтеглени поясняващи, е безмълвен. Той присъства, от този човек зависи нещото, но ние не знаем, какво решение взима. Може и просто да седи на плажа с мохито в ръка и твоят въпрос да не му е на дневен ред.
Третият въпрос е неясно зададен, аз не го разбирам. Скрито за кого? За теб, за началника, за околните, за всички? Ще рискувам с някакъв вариант, ей-така, нали гадаем. Може би вършиш много повече от някакви други хора, може би вършиш и част от тяхната работа. Ако е така, надали това е скрито от теб? Но това вероятно прави сегашната ти позиция във фирмата доста по-стабилна от тяхната, от теб по-трудно биха се лишили. Ако говорихме за търсене на нова работа, то можехме да прочетем триплета като препоръка да споделиш с приятели, че търсиш, току виж някой от тях ти помогне да започнеш другаде, да завъртиш Колелото.

Мисля, че най-същественото от последния триплет е, че на Четворка Мечове девойката погребва мъртвите. Отживялото, ненужното, реално това, което вече не я удовлетворява, но сигурно в някаква степен я държи в плен. Защото след това имаме бързи и свободни Осмица Жезли и Глупака. Олеква й и тя бързо изчезва.

# 213
  • там, където ми харесва
Здравейте , предстоят ми два разговора за работа по телефона и евентуални интервюта.
Утре е едина , а другия е другата седмица т.е. Втората работа. Хвърлила съм карти по двата варианта.
Първата работа
Висшата жрица Магът Тре пентакли

Втория вариант(работа)
Две жезли Рицар пентакли Колелото на съдбата

Според вас , в коя от двете работи виждате успех при разговорите или някакъв положителен резултат? Търся вашето мнение!

# 214
Успех виждам по първата комбинация.

# 215
  • там, където ми харесва
Ще дам обратна връзка до седмица!

# 216

Един бърз келтски кръст на въпроса как ще се развият отношенията ми с Р. Ще бъдем ли заедно
Някой ако може да помогне с интерпретацията ще съм много благодарна 😄

# 217
  • там, където ми харесва
Изходът е Три меча за мен това е раздяла.Извинявам се ,че съм толкова груба, може да е временна , не знам.Според другите е имало разногласия , караница.В миналото е имало намесена жена. Твоята позиция виждам мъж , не знам той ли е или друг на хоризонта има?Хвърли още три карти върху три меча за уточнение.Все пак за бъдеще имаш шест меча може да се тълкува и като опити в бъдеще да се разреши конфликтна ситуация чрез разговори, тук по тази карта се среща и семейните връзки в смисъл разногласия и спорове и в семейството.

# 218
Здравейте Simple Smile Моля ,препоръчайте ми добър таролог Simple Smile От който сте останали доволни .Ще  съм ви безкрайно благодарна Simple Smile Хубав и усмихнат ден.

# 219

Ще ме потърси ли до края на месеца 🙂

# 220
загубих си златната гривна, питах къде е

# 221

Ще ме потърси ли до края на месеца 🙂

Не би трябвало, заради последната карта.

# 222
Ще ми се обадят ли за интервю за работа?
Не сложих срок 🤦🏻♀
Крал Пентакли Асо Пентакли Звездата
Сега по Звездата или няма да е скоро или ще е сбъднато желание

# 223
Не сложих срок 🤦🏻♀

Чувствам се ръждясала, но ще се пробвам.
Залагам на да. Крал пентакли и асо пентакли, особено второто, са благоприятни карти за работа и започване на нещо финансово. Звездата може и да показва, че на хартия изглеждаш подходящ кандидат.
Може и да попиташ нещо от сорта за това как са възприели св-то ти, но въпроса е подходящ за няколко дни след като си го подала.

# 224
Не сложих срок 🤦🏻♀

Чувствам се ръждясала, но ще се пробвам.
Залагам на да. Крал пентакли и асо пентакли, особено второто, са благоприятни карти за работа и започване на нещо финансово. Звездата може и да показва, че на хартия изглеждаш подходящ кандидат.
Може и да попиташ нещо от сорта за това как са възприели св-то ти, но въпроса е подходящ за няколко дни след като си го подала.

Много благодаря за включването Ir0ny Simple Smile
Толкова време вече не мога за себе си да открия положително значение на Звездата - сякаш всичко е толкова отдалечено, че дори и да е донесла нещо положително ти не си разбрала просто 🙄
Ще се радвам да споделите позитивен опит с нея.

Общи условия

Активация на акаунт