КАРТИ ТАРО - ТЕМА 33

• 27 646
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  • там, където ми харесва
Извинявам се грешката е моя Пет меча е картата. Тя ми говори за конфликт , вражда.
Смърта освен край може и трансформация да е и това е вярно, дали ще трансформира поведението си от пет меча в асо пентакли мисля също и за такъв вариант .
Благодаря Ви все пак за отговорите , времето ще покаже.

# 646
Да,така е ,извинете.

# 647
Смъртта като голям аркан доминира над останалите. Трансформация, трансформация, но си е и край. То е ясно, че след него се отваря нова страница. Въпросът е, че Асото е готина карта, но и нестабилно като енергия. За мен е материални, а не емоционални нагласи. Зависи какво Лина си представя - да имат отново романтични/семейни отношения, да плаща издръжка, да има интерес към някакво имущество, придобивка.

# 648

Здравейте група и добро утро .Днес имах питане на картите и изтеглих първо три карти и се паднаха крал и кралица жезли една до друга.Това доста ме обърка и реших от вътре да изтегля още две карти.Въпросът ми беше:-Имало ли е среща между един мъж и една жена? Според мен е имало среща и то е била доста страстна . Чувствата им са се трансформирали на ново . Срещата е била зад гърба на друг човек.Моля за вашето странично и по професионално мнение.Благодаря .

# 649
Тоест въпросът ти е дали е имало среща и са излезнали Шестица пентакли и Крали и Кралица жезли? Ами, те са доста ясни и няма какво да те объркват - имало е такава среща.
Лично аз смятам, че колкото повече "пояснителни" карти се теглят, толкова повече се обърква човек. Less is more. Иначе почват съчинения по картинка.

# 650
  • там, където ми харесва
Ама после тази седмица и смъртта може и да говори , че някои се е изплъзнал от срещата . Сякаш може и да не се е състояла , защото някои се е отметнал.

# 651
Тоест въпросът ти е дали е имало среща и са излезнали Шестица пентакли и Крали и Кралица жезли? Ами, те са доста ясни и няма какво да те объркват - имало е такава среща.
Лично аз смятам, че колкото повече "пояснителни" карти се теглят, толкова повече се обърква човек. Less is more. Иначе почват съчинения по картинка.
Да ,но аз се обърках от тези крал и кралица жезли едни до други.

# 652
Аз в отношения винаги свързвам Смъртта със сексуално привличане. Даже в случая двете пояснителни карти могат да показват и изневяра. Край на отношенията от моя опит по-често се индикира от Кулата.

# 653
  • там, където ми харесва
Точно и при мен се падна Смъртта и някои в форума я тълкуваше като край. За мен три меча са край на връзката.

# 654
Не мисля, че има карта, която недвусмислено да говори за край на каквото и да било. Зависи от ситуацията, зависи от въпроса, зависи от околните карти. Превратното тълкуване не работи.

# 655
Чела съм в чуждестранни сайтове че що се отнася до връзки и любов смъртта си е край,но тези мечове и на мен ми говорят за изневяра.А някой може ли да ми помогнете в разгадаването на това какво значи крал и кралица да се паднат едно до друго . Доста често се падат за мой лични гледания крал и кралица мечове.Това специално което качих не е мое лично гледане .Една приятелка подозира гаджето си че се среща с бившата си .

# 656
Даниела, дворцовите карти обикновено показват хора. Щом ти излизат често, помисли чий сигнификатор са и в какъв контекст. Относно питането на приятелката ти - то е доста ясно, няма особено много за тълкуване.

Относно дебата за Смъртта и т.н, аз лично съм привърженик на принципа на Бръснача на Окам - обикновено най-простото и семпло значение е най-вярно. Разбира се, ч зависи от контекста и най-вече - какво иска да види човек Simple Smile Против емоциите никаква логика не може да надделее. Ето, в Звездата мога да видя, че ще ходя на Марс, защото ми е много любопитно, но дали ще отида наистина?

# 657
При излизане на двойка дворцови карти от една боя обичайно става въпрос за двойка хора. Оттам насетне какво точно е тълкуването в контекста на въпроса и околните карти няма как да се каже. Крал и Кралица чаши може да са любовници, може да са се напили заедно, може да са отишли на дискотека и т.н. Крал и Кралица мечове може да са бивши, може да са бизнес партньори, може баба и дядо да са в някои случаи.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 13:58 от Rebel Rebel

# 658
Здравейте момичета, теглих карти на два въпроса:
1. Какви са намеренията на Х (мъж) към мен? Уточнявам, че става въпрос за бегъл познат, с който сме само на "здравей, как си". И от нищото на няколко пъти ми писа в месинджър в някакви странни среднощни часове. Нищо конкретно, само привет и емотиконки. Още не съм отговорила.
Картите са: Светът, Колесницата, Асо чаши. Ами, сигурно има някакви симпатии и приятни намерения човека.  Поне по картите не излиза да е някой психопат 🤣
2. Как ще се развие ситуацията между нас? Светът, Асо жезли, 3 чаши. Може би някое и друго излизане, нещо за кратко и приятно.
Общо взето ми се струва лековата и приятна енергията и на двете тегления.
Вие как мислите?

# 659
  • там, където ми харесва
Може би писането ще прерастне в по- задълбочени теми. Ще комуникирате на ниво разкриване на чувства. . Може би ще стигнете до среща някъде на празненство .

Общи условия

Активация на акаунт