КАРТИ ТАРО - ТЕМА 33

• 27 205
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
Питащата е жена, пускам го за да дискутираме и да обменим знания и опит.

Ще се появи ли скоро значим мъж в живота ми?
Крал Меч Рицар Меч Крал Жезли 6 чаши Паж жезли (отдолу на колодата Кулата)

Много мъжове, много нещо Grinning Обаче да срещне значим скоро, измежду тези, около нея, не мисля. А и с пажа накрая, съвсем пада потенциалът.

# 721
https:// Нужно ми е мнение , дали има афера между двама души?
А,в тези карти питам за отношенията между двамата ?
Странното е че излизат карти за лъжи .

# 722
  • София
Здравейте, момичета. Как бихте тълкували тази подредба? Въпросът е как ще се развият отношенията между двама души.Дъно на колода - Кралица Пентакли
1/ Глупакът
2/Звездата
3/ Колелото на Съдбата
Допълнителен въпрос: до какво ще доведе Колелото на Съдбата - карта Смъртта.

# 723
Картите са теглени само от големите аркани или от пълната колода?
Какво е вашето тълкуване?
На мен ми се струва, че тези отношения няма да имат развитие, ако се има предвид романтичен план и връзка.

# 724
Здравейте, момичета. Как бихте тълкували тази подредба? Въпросът е как ще се развият отношенията между двама души.Дъно на колода - Кралица Пентакли
1/ Глупакът
2/Звездата
3/ Колелото на Съдбата
Допълнителен въпрос: до какво ще доведе Колелото на Съдбата - карта Смъртта.

Моля качете снимка на картите Simple Smile

# 725
  • София
Колодата беше пълна - големи и малки аркани. Мисля, че тези отношения са циклични и в бъдеще ще се разделят. Жената май ще страда повече.

# 726
Така питащата е жена, комуникацията е онлайн, мъжът е чужденец, който ѝ е казал, че иска да ѝ направи изненада - да ѝ изпрати някакъв подарък.

Първият ред е за въпроса Дали ще ѝ изпрати наистина подарък?
Вторият решихме да попитаме Дали ще успее да намери начин да го направи (защото той може да иска, но реално да не може поради други обстоятелства)

Колелото Любовниците Рицар Пентакли
10 пентакли 6 жезли 3 жезли

Според мен наистина човекът иска, по Рицар Пентакли ще отнеме време
На втория ред би трябвало да намери вариант 3 жезли + 6 жезли , но пък не искам жената да надува платната излишно , питащата е моя приятелка, аз не виждам карти, които реално пренасят подаръка
Какво мислите вие?
Ще се радвам и на по-критичните сред нас Rebel Rebel, Like_Smoke , Silky_Soft 😀

Допълвам с още една тройка карти
Какъв е потенциала на отношенията им?
Глупака 10 чаши 2 чаши

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 17:24 от Twinklestar

# 727
Twinklestar, мъжът обвързан ли е? По първите карти има колебание, може би нещо ще го възпрепятства и забави. Ако изпрати подарък, то ще се отложи във времето. По вторите карти ще намери начин, но пак виждам някакво отлагане по 3 жезли. Ще чака удобна възможност ли, някакви обстоятелства да се пренаредят ли… не знам. По 10 пентакли е възпрепятстван или от семейство, или от много задачи.

По последните карти не виждам потенциал за реализация на тези отношения, тъй като няма активни карти. Емоциите обаче са в пика си или близо до него, след това ще затихват (10 чаши към 2 чаши). Нищо сериозно, задълбочено и трайно не обещава Глупака. Може да показва самозаблуда или че човекът се е вдетинил, но това ще мине сравнително бързо или, че подхожда несериозно. При всички положения емоционалният пик ще отмине и ще се стигне до едно плато на не толкова интензивни емоции, които може и да изчезнат, предвид че няма активни карти.

Може да има и дете, влияещо на ситуацията.

# 728
Скрит текст:
Така питащата е жена, комуникацията е онлайн, мъжът е чужденец, който ѝ е казал, че иска да ѝ направи изненада - да ѝ изпрати някакъв подарък.

Вторият решихме да попитаме Дали ще успее да намери начин да го направи (защото той може да иска, но реално да не може поради други обстоятелства)

На втория ред би трябвало да намери вариант 3 жезли + 6 жезли , но пък не искам жената да надува платната излишно , питащата е моя приятелка, аз не виждам карти, които реално пренасят подаръка
Какво мислите вие?

Глупака 10 чаши 2 чаши

Този път ще бъда оптимистична Simple Smile Човекът има желание да ѝ изпрати подарък, щом така е казал и ще го направи. Решил е вече какъв ще бъде.
Отношенията са за удоволствие от общуването. Нищо обвързващо и сериозно. Нека приятелката ти просто се наслаждава на разговорите си с този мъж. Иначе той е готин Simple Smile

# 729
Скрит текст:

Какво мислите вие?

Глупака 10 чаши 2 чаши

Този път ще бъда оптимистична Simple Smile Човекът има желание да ѝ изпрати подарък, щом така е казал и ще го направи. Решил е вече какъв ще бъде.
Отношенията са за удоволствие от общуването. Нищо обвързващо и сериозно. Нека приятелката ти просто се наслаждава на разговорите си с този мъж. Иначе той е готин Simple Smile

Да след като пуснах картите мъжът отново “си е направил устата” - поискал ѝ е данни за доставка телефон и град, но днес нищо не ѝ е писал, а пък влизал в приложението.

Аз бях пускала преди време карти с двете 10ки - 10ка чаши и 10 пентакли и отношенията както започнаха така и свършиха за отрицателно време

Аз лично мразя някой да дава празни обещания, мъжът ми е от този тип- много приказки, а накрая едно голямо нищо. И честно казано не разбирам логиката да кажеш, че ще правиш нещо, а да не го правиш - особено, че тук моята приятелка нито е намеквала, тя самата е доста изненадана от това негово желание. Аз се замислих дали не може да е някаква измама - но пък той няма какво да направи с нейния телефон, все пак не е банкова карта 😅
Но да видим
Silky_soft ти си Да
Rebel Rebel ти си Да с отложен старт

Нали така, момичета 😀

# 730
Аз също мисля, че има намерение да изпрати. Просто няма да се случи в намисления срок.

# 731
Twinklestar, успокой топката Simple Smile Нищо лошо не се е случило, човекът е взел координати, действа си по намерението. Не бил ѝ писал, пък бил влизал в приложението .... То това, да дебнеш и следиш някого, играе много лоша шега. Може да е влизал, за да види данните, които му е изпратила, например.
Дишайте Simple Smile

# 732
Twinklestar, успокой топката Simple Smile Нищо лошо не се е случило, човекът е взел координати, действа си по намерението. Не бил ѝ писал, пък бил влизал в приложението .... То това, да дебнеш и следиш някого, играе много лоша шега. Може да е влизал, за да види данните, които му е изпратила, например.
Дишайте Simple Smile

Слушам и изпълнявам 😁
Аз съм Тома неверни затова
Вие пък като никога сте оптимистки 😅

# 733
Тройка жезли е получаване на повече от очакваното.
Може би е скъпоструващо нещото и това да ограничава възможностите за изпращане. Или чупливо.

# 734
Давам ОВ, защото мисля, че картите няма да се изпълнят - моята приятелка е решила да го попита защо не общуват( защото той бил онлайн пък цял ден не ѝ пише) и той и изпратил видео, в което казва как работи и щял да ѝ пише по-късно, при което тя е изтрила всичко.

За мен беше малко странно мъж, който не те познава да иска да ти праща цветя или подаръци и бях резервирана, но пък кой мъж ще ти иска данни и тн пак не се връзва - може би така правят въпросните нарцисти.

Приятелката ми е ядосана и я разбирам, но в този случай мисля, че няма как да се реализират картите. Хвърлих ѝ дали след това все пак ще ѝ изпрати цветята и според мен е Да само ако Императрицата е тя, защото той може това да го говори на много жени

После попитах В крайна сметка  ще получи ли цветя от него ?
Асо чаши

Ще получи ли съобщение от него?
Слънцето 4 меч Рицар Пентакли - тука въобще не съм оптимистична, егото тука не му дава и кой знае колко време ще отнеме с тази почивка и рицар пентакли, сигурно ще е на следващия Ретро Меркурий 😂
Намерения - 10 чаши

Общи условия

Активация на акаунт