КАРТИ ТАРО - ТЕМА 33

• 27 589
  • 751
  •   2
Отговори
# 30
Благодаря ти!
И един друг въпрос. Какви са отношенията ни с В?
Като отношенията са лични между мъж и жена.

Някакъв скандал ли е имало? Някакво разочарование? В момента може би сте в почивка един от друг по 4 мечове и Отшелника или един вид всеки се прегрупира по след нещо неприятно, което се е случило. Според мен е нещо, което се е развивало във времето и е достигнало някаква кулминационна точка по 10 жезли. Може да е нещо конкретно или просто напрежението се е насищало във времето от различни неща. Ако сте се разделили, то за да се възстановят отношенията трябва да се преодолее бремето по 10 жезли, каквото и да е то.

# 31
  • там, където ми харесва
Благодаря ти отново innasan
Пущам снимка и на карти по същия въпрос само че към друг мъж.
Какви са отношенията ни в момента с С?

Последна редакция: пт, 14 юни 2024, 23:23 от ~lina~

# 32

аз го тълкувам така трябвало или трябва да постъпите мъдро и да се доверите на ценностите които са ви събрали . Чувства на депресия и безсилие в дадената ситуация.

# 33

Вие как ги тълкувате ?

# 34
  • там, където ми харесва
Прекъсване на отношенията !

# 35
Прекъсване на отношенията !

Вие ли сте омъжената?

# 36
  • там, където ми харесва
Разделена така да се каже.

# 37

Ще се включа тука при последните карти, но преди това ще подкрепя мнението на Twinklestar, че въпросът не е добре формулиран. Нещо от рода на "На какъв етап са отношенията?" или по скоро "Как ще се развият отношенията?" ще даде по ясен отговор. Даже по първия въпрос може да се направи един келтски кръст, за да се изясни цялата ситуация.
Вече по картите. Аз в картите не виждам прекъсване на отношения, но в случая ти знаеш контекста, а ние не. Съдийски само по тези три карти без друга информация, която е важна, мога да кажа, че тук има намесен трети човек. Ако става въпрос за брак, то това може да е адвокат или терапевт или трето лице, което дава акъл.
Другите две карти ме навеждат на мисълта за изневяра или по скоро съмнения за такава. Определено има предателство от едната страна, което е наранило другата страна. Много харесвам тълкуването на 10ка мечове като правене от мухата слон за някакви проблеми. Това ме навежда на мисълта, че по скоро става въпрос за съмнение за някакво предателство/изневяра, а реалността всъщност не е такава.
Липсват карти на движение и действие. Тук става дума само за мисли и усещания.
И пак казвам - говоря само по трите карти без да знам контекст, което може да прави тълкуването ми недостоверно.

# 38
  • Карлово
Какво стана с предсказанията за футбола?
Моля публикувайте. Сега се вълнувам, но нямам карти. Дъщеря ми ги взе.
Ще е интересно.

# 39

Може ли някой да ми даде втори мнение,за тези карти.Става въпрос за любовен триъгълник.Какво ще стане с тези взаимоотношения.

# 40
Какво стана с предсказанията за футбола?
Моля публикувайте. Сега се вълнувам, но нямам карти. Дъщеря ми ги взе.
Ще е интересно.
Правила съм гледания само за любимия отбор вкъщи. Знам, че европейските мачове започват от днес, но вече пропуснах днешния. Ботев Пловдив като започнат да играят сигурно ще хвърлям карти за тях.

# 41

Здравейте дами, отдавна не съм писала в тази тема и се радвам че вече има нова. Въпросът ми е какво е вашето мнение на това гледане. Попитах картите относно емоционално признание към един младеж, на когото бях казала преди време, че го харесвам но той каза че иска да си останем само приятели, та попитах картите дали си заслужава или като цяло струва ли си пак да му кажа/намекна че все още го харесвам. Принципно гледам с три карти, но падна и осмица жезли така че не връщам нищо хаха. Та какво мислите вие Blush

# 42

Здравейте дами, отдавна не съм писала в тази тема и се радвам че вече има нова. Въпросът ми е какво е вашето мнение на това гледане. Попитах картите относно емоционално признание към един младеж, на когото бях казала преди време, че го харесвам но той каза че иска да си останем само приятели, та попитах картите дали си заслужава или като цяло струва ли си пак да му кажа/намекна че все още го харесвам. Принципно гледам с три карти, но падна и осмица жезли така че не връщам нищо хаха. Та какво мислите вие Blush
Ако не си във връзка с него ,аз мисля че момчето е обвързано в стабилно партньорство и може би държи на това момиче по краля чаши.Може би дори се готви сватба или годеж по тройката чаши . Осмицата жезли говори за стабилни отношения или скоро ще получите новини за него

# 43
Крал Чаши е обърнал гръб на 2ка чаши и гледа към 3ка чаши - любов vs приятелство

Не знам на колко години сте, но един мъж за да Ви каже, че иска да сте си само приятели е голям червен флаг - това означава, че той не Ви вижда като сексуален обект и не знам защо искате да си причините унижението още веднъж.
Мъж/момче, който те харесва, няма нужда от напомняне, той сам ще си дойде.
Картите са отразили отново ситуацията - ти искаш 2 чаши, той ти дава 3ка чаши 🤷🏻♀ и то по 8 жезли сигурно са виртуално писане.

# 44
flowershop, въпреки на пръв поглед хубавите карти, аз мисля, че те представят една не толкова добра картинка. Чашите, показват някакъв потенциал за емоции, но са все ниски. А където видя Крал чаши, ако не е подкрепен с някакви пентакли и други карти, индикиращи стабилност, го считам за човек на забавленията, който няма да подходи сериозно. Или просто е на етап, в който не търси сериозна връзка. Има потенциал за някаква момента връзка за забавление по 3 чаши или самата карта загатва, че той може да има и други отношения, но по 8 жезли каквото и да се случи между вас по енергията на чашите, то ще премине бързо.

В допълнение, ако признаеш, според мен рискуваш да си развалите отношенията, ако сега са добри. Номерираните карти общо дават смъртта, а номерираните чаши общо ги виждам като 5 чаши, което е разочарование.

Общи условия

Активация на акаунт