Страшки от форума - 5

• 51 567
  • 578
  •   1
Отговори
# 525
То има и такива в обратното положение и си обличат момчетата в розово. Що не вземат да си ги разменят, очевидно нямат проблем с емоционално привързване и любов към точно този индивид, така ще си имат мечтания пол.

# 526
Много добра идея, нали важното е да не е женско Grinning

# 527
Някои мъжки не трябва да се размножават.

Сигурно вечесъществуващите деца не може да гледа, ама прави още, защото иска наследник, син, без значение, че няма нищо за наследяване. И му се връзва жената. Хич не е случайно това, че не я устройвало в 12-13 г.с. да научи пола.

# 528
  • София
Подозирам, че двамата са "хвани единия, та удари другия". Поне като четох нейни изказвания...

# 529
Лично чух как таткото под прозореца питаше: Е па що момиче? И три дни никой не посети родилката. Да се научи другия път да не прави такива грешки, явно.

# 530
Да наричаш децата си женски и мъжки, мисля, че е типично за някои диалекти и области.

# 531
Или етноси. Simple Smile

# 532
  • ...живея на последния етаж...
А пък ние даже и за кучето като говорим, казваме че е момиче. Какво остава за децата.

# 533
Не знам за конкретният случай, за който пишете. Чувала съм хора от български етнос, които казват мъжко дете и женско дете. Мисля, че е определен местен говор. На мен също ми е звучало странно.

# 534
Не смятам, че е местна особеност на речта, а просто... простотия в най-примитивна форма.

# 535
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
За съжаление има и такива хора, за тях момчето е висша ценност, носител на "семката", момичето, някоя там, дето ще я "вземат", като му дойде времето.
За баща ми ние със сестра ми бяхме "принцесите на тате", и сме израснали с усещането, че сме ценни.
Но пък имам познат, който горко страда, че има само една дъщеря, и няма син.
И друг, който след две дъщери, му се роди син, и вече е щастлив, че има "наследник", щото явно за него  щерките не са....

# 536
Отблизо виждам такова семейство. Момченцето на мама и тати, и дъщерята. Познайте от кой стана човек, и кого ще дундуркат, докато са живи... А в момента - добре че я има "дъщерята", че иначе и тримата са го закъсали сериозно.

# 537
Имам няколко приятелски семейства, които "работиха" до момиче, толкова искаха да имат дъщеря, навсякъде е различно

# 538
  • София
Цитат
... Илюминатите интересуват ли се от мен?
...
Детективи ме следяха, един друг ме наблюдаваше в подлеза на метрото с месеци, използваха астрална проекция, за да ме проучат, докато спя и още много други неща. Не, не съм луда.
...
Цитат
Ето как да ги открием - писах, че правят черни магии, забелязах, че ме следят детективи и ме снимат. Един ме гледаше в подлеза на излизане от метрото няколко месеца и първоначално се криеше между хората - всички други ходят, само той стои, крие се между тях и ме наблюдава с интерес. Също така ме манипулираха чрез YouTube видеоклипове. Знам, че звучи като лудост, но наистина ми изпащат специфични видеоклипове, ориентирани към мен. Астрална порекция, за да ме поручат, докато спя. Всичко това е по Плутон. Освен това колко да са тайни, аз знам за тях. Всичко започна точно в момента, когато по индийската астрология навлязох в период на Марс. По рождение имам съвпад на Марс и Сатурн в западния знак Скорпион. Марс ми е във Вишака накшатра. Иначе преди това в продължение на една година се събуждах понякога вечер с усещането, че нещо зло ме напада. Но не се случваше често и освен това се оправях с това и не беше проблем. Но от октомври миналата година започнаха много организиран план, насочен към мен. Също така ми пратиха един да ме проучва във Fakebook.

Затрудних се кое точно да избера, защото реално целите ѝ постове са за тук.

Леле, тя е учителка...

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 23:24 от milenaka

# 539
  • Далечният изток
Мислех да я пускам тук, но прецених да не се подиграваме с психично болен човек.

Общи условия

Активация на акаунт