Страшки от форума - 5

• 36 022
  • 429
  •   1
Отговори
# 1
Запис.

Това ако пенсионерките почнат да се дърпат доброволно да продължават с бартер - “грижи срещу безплатна къща”:
Цитат
Пак казвам - събери всичко, което си купил. Кажи й че ще изкорениш, това което си посадил ако не се разберете да си получиш плодовете на труда.

# 2
  • София
Има ли пубертети тука? Даже няма да се спирам на това как мъжкия пубертет води до хормонални промени в телата на жените.

В момента уча психология и доста преподаватели и не само те, споменават за тенденции за изместване на пубертета у мъжете до 30 годишна възраст, а това води хормонални промени в телата и държанието на жените. Има доклади от форуми на психолозите.

# 3
Важното е че държанието на жените се дължи на пубертета на мъжете. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ще е удобно ли да го попиташ и за критическата на мъжете? Joy

# 4
То време няма за критическа, пубертет на 30, възмъжаване на около 80....При тази тенденция тя се отлага за следващото прераждане. Joy

# 5
Що, аз си знаех, че мъжете никога не порастват, а то било официално и научно вече

# 6
Критическата при мъжете почва като думне камбаната.

# 7
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
за критическа не знам, но пубертетът не ги пуща.

# 8
  • France
Цитат
Помня като бях дете как бихме момичетата. И какво привличане,  мразехме ги. После за един сезон те удря хормона и ставаш като бесен бик.
Чудя се това нормално ли е?

# 9
Цитат
Помня като бях дете как бихме момичетата. И какво привличане,  мразехме ги. После за един сезон те удря хормона и ставаш като бесен бик.

Винаги е имало такива, които бият момичетата. И мен са ме били. Трети братовчед ме причакваше след училище в малките класове да ме бие, и не само мен, а и други момичета, по-слаби/кротки момчета. Дали е нормално, аз съм с едно наум. Много такива и като възрастни не са читави

# 10
  • 🌊
Цитат
Поне още веднъж развенчава малоумното "бие те, защото те харесва"

# 11
  • France
Спомням си, че навремето в България имаше ясно изразено разделение по пол и имаше момчета, които не смееха да говорят с момичета да не ги помислят за женчовци. И обратното го имаше - да не ти кажат "мъжка Мара". Но чак мразене? Не ми е нормално това.

# 12
Аз ги биех, като посягат дето не трябва.
 Това ненасилие  е от скоро , позволяваше се  бой,  е ,малък бой. Няколко  удара.

# 13
Чак да се бият… при нас беше по-скоро да я дръпнеш за плитките, да и вземеш тетрадката, такива неща, не боксов мач.

# 14
Аз един ден напсувах директорката точно защото толерираше разни "дребни" прояви и ме хванаха бесовете.
Тя пък заяви че иска мой родител да се яви при нея.
Ама изобщо не очакваше че на другия ден баба ми (началник смяна във "Васил Коларов) ще се появи в училище с точилка в ръка.
И след като ѝ се размина с луд скандал повече мой родител не са викали в училище.
Имаше късмет тя, че не отиде пък баща ми.
На майка ми ѝ беше писнало да се прибирам със скъсани дрехи и потрошени ученически пособия. Млатехме се като за световно.
Учителката по математика беше казала на родителите да ни приберат пергелите, да не стане някой сакатлък.

Общи условия

Активация на акаунт