Страшки от форума - 5

• 38 689
  • 444
  •   1
Отговори
# 45
Изпаднах в потрес, че и като че ли с гордост го каза. 🙄Изумена съм и шокирана.

# 46
За находките "втора употреба"
Цитат
Преди 2 седмици намерих и 18+ играчка и беше малко странно как са я лансирали на стилажа

# 47
Те си сменят партньорите , та играчките. Вторите поне се дезинфекцират, което не се знае за първите.

# 48
Едно от най-отвратителните неща в българската народопсихология - да се кълне.
И върха на простотията, когато пък започне и да се парадира с това.
Може би в отчаянието си хората са започнали да пожелават същото на злодеи.Спомням си,когато излезе по кината ''Време разделно'' в интервюта създателите казаха,че бабите,които кълнат са жени от родопските села и клетвите им са автентични от онзи край.Първоначално те са се притеснявали и не са искали да кълнат Аня Пенчева въпреки,че е филм и се е отнасяло за определният персонаж.
Нидерландците ежедневно използвали клетвата:''да те хване рак''.Не ставало дума за животното,а за диагнозата.
Даже го знаех преди,но съм го забравила.Нито се изумявам,нито се шокирам.От някои д-ри какво сме видяли и чули.....Подлост,безочие,алчност,безкраен цинизъм,това повече ме шокира.

# 49
Да, но две злини заедно не правят едно добро.

# 50
Грозно е наистина. В днешно време е по прието да ги псуват такива, та поне малко да им олекне на потърпевшите.
Пък някой и дармон са яли заради безочливо поведение и некадърност.

Вярно е че е грозно, ама я се опитайте да съдите лекар за грубо поведение или некадърност. В най добрия случай ще получи мъмрене и преместване в друга болница.

# 51
Критическата при мъжете почва като думне камбаната.
Всъщност….последните научни изследвания показват, че това не е така - доказано е, че критическата се измества обратно пропорционално на пубертетските, и вече започва, в добрите случаи, около 25-тата година.

# 52
Ах…морето:
Цитат
Аз като ида на море в България, започвам борба…. Първо с паркиране, после играя на рулетка с ресторантите дали ще оцеля нещо читаво, накрая спринтирам за шезлонг и обикновено спасителя ме надцаква, моля се когато на плажа ми правят фрапе за 6лв да ползват минерална вода, че иначе може да се разстроя. Та морето ни хич не е бетонно гето и там си прекарвам много добре….

# 53
Кое не е така Grinning

# 54
Ако не й харесва, защо ходи там? И какво общо има спасителят с шезлонга? Той нали си има собствен?

# 55
  • Далечният изток
Някакъв мазохизъм... Нищо не харесва по морето в България, но ходи на море в България...

# 56
От тръмп та на глог🤣.
Въпрос:
Цитат
Цитат
Цитат
Честно казано не мога да си представя, какво е да живееш в място, в което да чувстваш, че ти е необходимо оръжие, сигурно е ужасно.

Ами преди месец се върнах от България, на няколко пъти там ми се прищя да имам оръжие. Кой с каквото е свикнал

Какви бяха тия случаи и какво щеше да направиш с това оръжие?
Сериозно питам.

Отговор:
Цитат
Цитат
Ами например в София, Лозенец, пред Семинарията трима пияни се въргалят по земята и крещят, а аз трябваше да мина покрай тях. Супер неприятно и даже страшничко, добре че не бях сама

А ако имаше оръжие мигар щеше да ги застреляш? Ами ако и пияните имаха, нали и те имат права?

# 57
Ако децата ви не са нищо особено, проверете дали не е време да се разведете Wink
Цитат
Сега, не казвам че тези с единствен брак не са щастливи, но са единици. И жените в тях по много типичен начин са занемарени. А децата не са нищо особено, не са да кажеш нещо кой знае какво успели.
Дори ми хрумва по тоя повод, че Бийтълс са все деца на такива семейства, ранно разделени, овдовели и тн.

# 58
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ако децата ви не са нищо особено, проверете дали не е време да се разведете Wink
Цитат
Сега, не казвам че тези с единствен брак не са щастливи, но са единици. И жените в тях по много типичен начин са занемарени. А децата не са нищо особено, не са да кажеш нещо кой знае какво успели.
Дори ми хрумва по тоя повод, че Бийтълс са все деца на такива семейства, ранно разделени, овдовели и тн.
Това обяснява някои неща Grinning

# 59
Това е като естествено продължение на една кънтри реднек песен " You are the reason our kids are ugly " (Ти си причината децата ни да са грозни).
Жените продължават да откриват колко много са поумнели години след сватбата (или колко са били неумни преди това).

Общи условия

Активация на акаунт