Страшки от форума - 5

• 54 876
  • 604
  •   3
Отговори
# 60
Цитат
Цитат
На хора без деца не бива да им се дава власт. Нямат какво да губят, освен собствения си г@з.
Дори трябва да се проучва как се грижат за децата си.
Ванс не го познавам, ама добре, че поне единици назовават нещата директно. Истински полезни изкопаеми.
За мен други са изкопаеми, но не полезни, но да не назовавам имена.

# 61
  • France
По-скоро е смешно, отколкото страшно

# 62
Не знам смешно или страшно е да мислиш, че на хората без деца “да не им се дава власт”.

# 63
  • France
Разбирам базата на това изказване - хората с власт да са със силни морални устои, с емпатия (рядко срещано в политическите кръгове) и да са отворени и отговорни към бъдещето. Както авторът сам допълва - да се гледа и как ги отглеждат. Естествено така казано звучи тесногръдо и дискриминационно.

# 64
Цитат
Той е баща на децата ти, грижи се за вас, държи на тебе и не те бие. Малко жени могат да се похвалят с такова нещо.

Trollface

# 65
Излиза че всички сме бити и не си признаваме.

# 66
Аз тук идвах с това. Кипна ми ... нещото.

# 67
Разбирам базата на това изказване - хората с власт да са със силни морални устои, с емпатия (рядко срещано в политическите кръгове) и да са отворени и отговорни към бъдещето. Както авторът сам допълва - да се гледа и как ги отглеждат. Естествено така казано звучи тесногръдо и дискриминационно.

Аз пък за българските условия силно подкрепям да са бездетни. Тия с децата, докато не откраднат достатъчно, че да има и за внуците, не пускат кокала.

# 68
  • France
И това го има, Кукумицинка Confused

Како, от къде е този бисер?

# 69
От темата за домашното насилие, в СО. Disappointed

# 70
  • France
Олеле

# 71
Ако децата ви не са нищо особено, проверете дали не е време да се разведете Wink
Цитат
Сега, не казвам че тези с единствен брак не са щастливи, но са единици. И жените в тях по много типичен начин са занемарени. А децата не са нищо особено, не са да кажеш нещо кой знае какво успели.
Дори ми хрумва по тоя повод, че Бийтълс са все деца на такива семейства, ранно разделени, овдовели и тн.
Можеше и в темата да ми отговориш, а не да го плясваш извън контекст.

Предходното мнение е доста по-абсурдно и вече обсъждано в темата - как разведените жени, останали без мъж, били я вдовици, я болни от рак 🙄

# 72
Няма, няма и попадна на някой златен бисер от недалечното форумно минало. Ето един кулинарно имотен:

В една лятна нощ, отворени прозорци на партерен етаж на Орлов мост , на мои приятели им откраднаха фритюрника с пържещите се  в него картофи. Просто подреждали масата в хола за минути, отиват за картофите и има увисва ченето от такава наглост.

# 73
Ако някой се чуди защо не само в България има летни вируси:

Цитат
Мила EmmaT, какво има най-много в халкидики? Правилно - българи. ТЕ (ние) го носим вируса там, разбираш ли, той не е териториален в тоя смисъл. Отиват българи заразени (може и без особени симптоми) и така.

# 74
Зараза-напаст са тези българи!

Общи условия

Активация на акаунт