Страшки от форума - 5

• 38 690
  • 444
  •   1
Отговори
# 15
Аз един ден напсувах директорката точно защото толерираше разни "дребни" прояви и ме хванаха бесовете.
Тя пък заяви че иска мой родител да се яви при нея.
Ама изобщо не очакваше че на другия ден баба ми (началник смяна във "Васил Коларов) ще се появи в училище с точилка….
Олее, горното е “око за око, зъб за зъб”, “на всеки км” и така “до края на света😳🤨🥴.

А иначе долното наистина звучи странно като как при подобна училищна среда, децата са оцелявали. Сега децата живеят под абсолютен похлупак.

Учителката по математика беше казала на родителите да ни приберат пергелите, да не стане някой сакатлък.

# 16
Биеха всички, които носеха очила, биеха дебеличките, смотаните, по-странно изглеждащи или държащи се по-странно... Бой да искаш.

# 17
  • France
Да, имаше много насилие и то се толерираше. Момче да удари момиче беше в реда на нещата, момиче да му отвърне - "аауу, колко грозно момиче да се бие". Странни времена бяха.

# 18
  • Бургас
Аз един ден напсувах директорката точно защото толерираше разни "дребни" прояви и ме хванаха бесовете.
Тя пък заяви че иска мой родител да се яви при нея.
Ама изобщо не очакваше че на другия ден баба ми (началник смяна във "Васил Коларов) ще се появи в училище с точилка….
Олее, горното е “око за око, зъб за зъб”, “на всеки км” и така “до края на света😳🤨🥴.

А иначе долното наистина звучи странно като как при подобна училищна среда, децата са оцелявали. Сега децата живеят под абсолютен похлупак.

Учителката по математика беше казала на родителите да ни приберат пергелите, да не стане някой сакатлък.
Нищо подобно, под никакъв похлупак не растат. Насилието в училище е във вихъра си, особено психическото.

# 19
Да, имаше много насилие и то се толерираше. Момче да удари момиче беше в реда на нещата, момиче да му отвърне - "аауу, колко грозно момиче да се бие". Странни времена бяха.
Гнусна и долна инсинуация.
Трю стори:
В техникума ни момичетата навремето носеха поли - тъмно сини или черни, с копче отзад и цип.
И на Моника (да ме извинява ако чете) и бяха разкопчали ципа, ама тя не се усеща. И аз го дръпнах да го закопчея.
И тя ми изплющя един шамар. Абсолютно вероломно.

# 20
  • France
Като се има предвид, че през ден в новините са съобщава за бой между ученици + публикуване в соц мрежите, не разбирам за какъв похлупак може да става дума.

# 21
Нищо подобно, под никакъв похлупак не растат. Насилието в училище е във вихъра си, особено психическото.
Сори, имах предвид, че физическото насилие е регулирано, както и вербалното, ако се докаже, със съответните законови последствия. За социалните медии е отделно. Там не виждам на момента да се прави нещо съществено, законово де. Също е нож с две остриета. Колкото повече учителите не могат да въвеждат строга дисциплина, толкова повече дисциплинирането не се случва и няма как да се регулира кой крив, кой прав. Та пак, око за око…

Дисциплино образователен, обществено регулиран похлупак, извън него, се кара на кой как разбрал училищното, родителското образование/възпитание.

Последна редакция: сб, 15 юни 2024, 15:46 от ierldan

# 22
  • Бургас
Сори, имах предвид, че физическото насилие е регулирано, както и вербалното, ако се докаже. За социалните медии е отделно. Там не виждам на момента да се прави нещо съществено, законово де. Също е нож с две остриета. Колкото повече учителите не могат да въвеждат строга дисциплина, толкова повече дисциплинирането не се случва и няма как да се регулира кой крив, кой прав. Та пак, око за око…

То е регулирано,  но на хартия. На практика.... все повече усилия да вкараме насилника в правия път, ама безуспешни, докато жертвата понася всички негативи. Насилникът го галим с перце и му пазим правата, жертвата...ми да се спасява и да прояви разбиране, налЕ..

# 23
Едно време се посбивахме момчета и момичета, но като че ли я нямаше тази жестокост, за която слушаме в новините. Нямаше и такова насилие над психиката. Може би защото не бяхме и чували за компютърните игри, а и не гледахме екшъни, хоръри и филми с насилие. Всички такива кадри се изрязваха и ние, горките нямахме грам информация. Съответно и никой не ни информираше за престъпления, изстъпления и всякакви подобни гадости. Зер, в развитото социалистическо общество всичко беше розово и всички се обичахме, а любовта към партийните ръководители бликаше от всяка наша пора.

# 24
По време на социализма нямаше компютърни игри, но пък играехме на "магаре". Момчета срещу момичета. До към седми клас момичетата даже имаха физически предимство, но тогава започваха и да им никнат вторични полови белези и играта на "магаре" даваше идеална възможност за първи допир с противниковия пол и отключване на контейнерите с хормони, които до тогава бяха дълбоко заспали. Ако добавим и появата на първите косми на педа под пъпа - цялата комбинация беше като откриването на пеницилина след удар с мокър парцал.

# 25
Абе нямало то... В нашия клас беше дошла нова съученичка която повтаряше годината и беше преместена от друго училище. Точно ни беше иплющял пубертета, а тя като по голяма беше и с по развити гърди, закръглено дупе...
Еййй, побъркаха го това момиче да му пускат ръка на всяка крачка.
Накрая изплющя едно момче с дъска от седалката на чин и го уцели в главата.
За щастие на него му се размина само с цицина, ама тя се оказа в положението на злодея. Мъмрена от всякъде как можело така да го удря и т. н. А за това че беше подложена на сексуално насилие от разни пубертети, НИЩО.

На мене съученик ми разпра ризата и като се оплаках на директорката, тя ми се изсмя. Как няма да я псувам. Imp

# 26
Скоро си приказвахме с приятел от студентските години, споменахме и една преподавателка по идеологическите предмети. Явно е правила впечатление на всички мъже с огромните си балкони, аз не я помнех в тая светлина. Та той разправяше как са й махали катедрата пред нея, за да могат да я зяпат, а тя умирала от притеснение. Та май такива никакви бяха забавленията по наше време, сегашните студенти биха умряли от смях какво ни правеше впечатление.

# 27
  • France
Радвам се, че светът напредва
Толкова беше подтискащо изведнъж да станеш сексуален обект. Искрено се надявам като майка на момчета да успея да им обясня някои неща.

# 28
  • София
Предполагам, че никога да не бъдеш сексуален обект е по-разведряващо. Ех, какъв живот си живеят ония, дето никой не ги смята за такива!

# 29
Обидно е когато някой гледа на тебе като на цици с крака. Още повече ако прекрачва и личните ти граници без твое съгласие.

Общи условия

Активация на акаунт