Интересно предястие със сирене

  • 5 584
  • 42
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
  • Мнения: 523
Яла съм такова нещо. Страхотно е!  Peace

# 16
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 777
Снежи, звучи много вкусно - със сигурност ще го пробвам, когато си набавя бългаско сиренце!  bouquet

# 17
  • Мнения: 2 028
яла съм такъв специалитет в ресторант в Банско, много ми хареса, наистина готина рецепта  Peace

# 18
  • Мнения: 4 451
О, непременно и аз ще пробвам. Peace

# 19
  • Мнения: 3 647
Благодаря,че ми напомни за това прекрасно предястие!Ядох го в един ресторант и наистина е чного вкусно!
след посите ще го пробвам задължително
  bouquet

# 20
  • Мнения: 529
 Пробвах го, не е лошо. Бучках  си го с винце цяла вечер, накрая като десерт  Laughing . Мъжа ми не го хареса, но го изяде, а сина ми не мога да накарам да яде сирене, само "скрито".

# 21
  • Мнения: 9 109
Снежи, задължително ще го пробвам - обожам сирене със всякакво сладко   bouquet

# 22
  • Мнения: 225
Момичета, ако някоя от Вас знае рецептата за това сирене ще бъда мнооооого благодарна Peace (за съжаление не знам точно как се казва това нещо, но е страшно вкусно, просто нямам думи)
Значи веднъж във едно заведение си поръчахме "това нещо", както вече споменах не запомних как се казва и беше невероятнооооо.
Плочки сирене, отгоре полети с мед и много ситно смлени орехи (да уточня само предястието беше топло), което ме навежда на мисълта, че може би или И сиренето се затопля малко на фурна - да се позапече т.е.) или, което при всички случай се прави се разтопява меда на водна баня и към него се прибавят орехите след което се полива.
Ако някоя от Вас е правила това сирене или пък някъде е опитвала и предполага как се праави моля да сподели  bouquet

# 23
  • Варна
  • Мнения: 1 522
Аз го правя по следния начин - искиснато сирене нарязвам на плочки, слагам го в тефлонов тиган за много кратко, в общи линии да се затопли, обръщам и поливам с мед, когато се поразтопи меда го вадя от тигана и го поръсвам с орехи в чинията. Това е моят начин, става вкусно Peace

# 24
  • София
  • Мнения: 43
Аз режа сиренето на плочки завивам във фолио за печене и слагам на скарата за по около 2-3 мин. от всяка страна.След това махам фолиото и посипвам с мед и орехи. Става хубаво.

# 25
  • Мнения: 225
Благодаря Ви момичета  bouquetще го пробвам, , както казвате, защото наистина е страхотно Simple Smile

# 26
  • София
  • Мнения: 10 825
И аз го правя като tzveti 1. Добавям ми малко подправки - черен пипер, розмарин и мащерка

# 27
  • Разград
  • Мнения: 3 110
Ето още един вариант:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=166522.0

# 28
  • София
  • Мнения: 1 402
Аз го правя така:
изкиснато сиренце, разрязано на порции, поръсено с босилек, мед и орехи, слагам го в тавичка и го оставям във фурната докато сиренцето поеме от меда, подправката и така леко се запича.

# 29
  • Мнения: 6 461
Момичета, ако някоя от Вас знае рецептата за това сирене ще бъда мнооооого благодарна Peace (за съжаление не знам точно как се казва това нещо, но е страшно вкусно, просто нямам думи)
Значи веднъж във едно заведение си поръчахме "това нещо", както вече споменах не запомних как се казва и беше невероятнооооо.
Плочки сирене, отгоре полети с мед и много ситно смлени орехи (да уточня само предястието беше топло), което ме навежда на мисълта, че може би или И сиренето се затопля малко на фурна - да се позапече т.е.) или, което при всички случай се прави се разтопява меда на водна баня и към него се прибавят орехите след което се полива.
Ако някоя от Вас е правила това сирене или пък някъде е опитвала и предполага как се праави моля да сподели  bouquet
Това ли имаш предвид Grinning
Интересно предястие със сирене

Общи условия

Активация на акаунт