Обясни ми, сякаш съм на 5

• 51 067
  • 1 122
  •   1
Отговори
# 750
  • Пловдив
Същността на парите се разбира от единици хора. Какво остава за биткойнти.
Направо ти личи колко ги разбираш, че ги пишеш с правописна грешка. До тук с каквото и впечатление да се опитваш да правиш.

# 751
  • Мадрид / София
Забелязала съм, че когато някой няма какво да каже, но има огромно желание да се заяжда, се хваща за правописа, но му убягва същността. И това не патент тук, има го и по дриги форуми.

Вчера научих нещо интересно и за мен е новост: зависимостта на изтеглени парламентарни избори поне с година или две по-рано от нормалното и някаква идваща криза. Експерта, който слушах е убеден, че тези кризи са оркестрирани. Също и зависимостта долар-злато, управлява света. Ако се следи цената на златото на борсата, може да се правят прогнози за бъдещи събития. За 2025 прогнозите никак не са добри, според експерта. Няколко парламентарни избори са били провокирани по-рано от когато е трябвало и това го навежда на мисълта, че тази година ще е кризисна.

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 14:29 от Angela61

# 752
  • Пловдив
Забелязала съм, че когато някой няма какво да каже, но има огромно желание да се заяжда, се хваща за правописа, но му убягва същността.
Аз когато имам какво да казвам - го казвам, не говоря иносказателно. Включително когато имам да се изкажа за отвратителния правопис на някого, който е с претенции. Включително го цитирам за да е ясно за кого говоря, а не го пускам ей така на принципа "казвам ти дъще, сещай се снахо".

# 753
Същността на парите се разбира от единици хора. Какво остава за биткойнти.
Направо ти личи колко ги разбираш, че ги пишеш с правописна грешка. До тук с каквото и впечатление да се опитваш да правиш.
Нищо не разбирам. И си го признавам.

# 754
  • Пловдив
Биткоин се пише без Т накрая. Bitcoin

Не ти е случайна грешка, разбирачо. Няколко пъти си го написал така.

# 755
...
До сега не съм срещал човек,който наистина да разбира и двете.
По Витошка ли го очакваш?

# 756
  • Мадрид / София
Забелязала съм, че когато някой няма какво да каже, но има огромно желание да се заяжда, се хваща за правописа, но му убягва същността.
Аз когато имам какво да казвам - го казвам, не говоря иносказателно. Включително когато имам да се изкажа за отвратителния правопис на някого, който е с претенции. Включително го цитирам за да е ясно за кого говоря, а не го пускам ей така на принципа "казвам ти дъще, сещай се снахо".

Имаш пълното право да поправяш някого, щом искаш, но начина ти на изказване е заядлив. Сигурно си имала тежък ден.

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 21:34 от Angela61

# 757
Икономистите и финансиситите да си скъсат дипломите освен, Ронине.😂
Спри се верно да коментираш, че само се излагаш, а и не са само те.
Покупката/продажбата с крипто е и тип характер - или играеш на сигурно, или си хазартен тип. Все оак не всеки е Ружа Игнатова😉

# 758
  • Пловдив
А аз искам да обясня, като за 5 годишни, че не всеки човек желае да се занимава с инвестиции или не му остават свободни средства да инвестира. Или е доста разпространено да купи един апартамент, да го изплаща, апартамента да стои празен и заключен и да чака децата да пораснат. По-рядко апартамента се отдава под наем.

Имаш пълното право да поправяш някого, щом искаш, но начина ти на изказване е заядлив. Сигурно си имала тежък ден.
Не, нямам тежък ден. Дремем си на топло с мъжа и децата. Да, заядлив е начина ми на изказване. Обаче когато някой има претенции, а очевидно не знае за какво говори, не се сдържам.

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 08:16 от Янтра

# 759
  • Благоевград
Ще тегля потребителски кредит за сума 30 000 лева, лихва 4,7 %, срок 10 години. Какво е важно да знам в условията? Не съм теглила до сега и не знам на какво да обърна внимание.

# 760
Условията за погасяване при влизане в еврозоната Sunglasses. На 4.7 за 120 месеца няма какво да те интересува освен месечната вноска и дали можеш да я покриваш
Коя банка дава на под 5%?

# 761
Може ли изобщо някоя банка да каже какви ще са условията при влизане в еврозоната? Мисля, че това ще е свързано с доста неизвестни за всички и все едно политик да обещава някакви неща, които изобщо не зависят от него.

# 762
  • Мадрид / София
За кога е предвидено влизане в Еврозоната?

# 763
За кога е предвидено влизане в Еврозоната?
и аз това се питам, дано някой даде официална информация, че рових, но така и не разбрах

# 764
  • Далечният изток
Едва ли някой знае със сигурност... Само прогнозни дати.

Общи условия

Активация на акаунт