Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 17

• 40 329
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
  • Галифрей
Нова период драма скоро The Forsytes. Аз определено ще го гледам, харесвам  Мили Гибсън. Тя е само на 20 години и е много талантлива. Прекрасна е в Доктор Кой.

# 676
  • Бургас
Това нова версия на Сага за Форсайтови ли е?

# 677
Здравейте.
Сега открих темата, минавам да споделя за сериала Семейство Даръл. Лек, забавен, пък и е по действителен случай, хареса ми.

Отделно си свалих и Опасни връзки, но все не ми остава време да го гледам. Доста положителни мнения изчетох за него...

Наскоро пуснах Невинни години на Скорсезе, но така и не го догледах.

# 678
  • Галифрей
Това нова версия на Сага за Форсайтови ли е?

Да. Ще в два сезона до колкото разбрах. Ще бъде в платформата на PBS и канал 5.
 PBS има всички британски период драми.

# 679
  • в сърцето на един мъж...
Опасни връзки е изключителна класика! Невероятна Глен Клоуз!

# 680
  • Бургас

Отделно си свалих и Опасни връзки, но все не ми остава време да го гледам. Доста положителни мнения изчетох за него...

Ако Ви хареса "Опасни връзки" , препоръчвам за допълнително удоволствие и контраст във времето :„The Wilde Wedding” от 2017 г. също с Клоуз и  Малкович!

# 681
  • След завоя в дясно
Започнах да гледам  The pound poms, харесва ми препоръчвам.
https://m.imdb.com/title/tt20318226/

# 682
  • Бургас
Семейство Даръл не е съвсем по книгите. Доста наедро са си измисляли, но наистина е много забавен и го препоръчвам и аз.

# 683
  • Пловдив
Аз много харесвам филма от 2005 година с Имелда Стантън и Матю Гуди и нямам смелост да гледам този. Иначе другия си го гледам редовно от време на време и си подобрявам настроението.

# 684
Семейство Даръл не е съвсем по книгите. Доста наедро са си измисляли, но наистина е много забавен и го препоръчвам и аз.

В Макс ли го гледате?

# 685
  • Бургас
Да

# 686
  • Down south
Ако в полезрението ви все още не е попадал "The Lady's Companion" нов испански минисериал, с удоволствие препоръчвам.
Netflix (излезе вчера)
Подобен на "Бриджъртън" но по-цветен, визирам цветове, не хора. Изпълнен е с чувство за хумор, красиви тоалети, колоритни декори и любовни истории.
Приятен, лек и развлекателен

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 01:53 от Daylily

# 687
  • в сърцето на един мъж...
О, благодарности за препоръката! Даже и го има в моя нетфликс Simple Smile

# 688
  • Бургас
Гледах първите два епизода от новия сезон на Мис Скарлет. Новият инспектор е много симпатичен и има химия между тях. Само на мен ли така ми се струва или актрисата изглежда леко бременна?
Ретактирам се. Явно наистина е така. Родила е през декември. Таткото дори е участвал в сериала - ако си спомняте онзи журналист, който пешеше истории във вестника.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 01:08 от Irene Adler

# 689
  • Вестерос
Къде гледате пети сезон?

И аз загледах новия по нетфликс

Общи условия

Активация на акаунт