Препоръка за добър адвокат с опит със семейния кодекс

• 2 960
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
  • София
За какво точно искаш да заведеш дело?

# 16
Чакай да се роди детето, какво ще направи тя с имената му и тогава ще го умуваш. Предварително такива неща не се коментират.

# 17
  • Melmak
Нероден Петко, ама вече нашия ще я изкарва неспособна майка…

# 18

Май за причинен стрес от нейна страна, който е довел до рецидив и здравословни проблеми?

# 19
  • София

Май за причинен стрес от нейна страна, който е довел до рецидив и здравословни проблеми?
Докато е била бременна, забележи.
Това дело и Дяволът няма да го поеме. 😁

# 20
Нямам претенция за пълни права, но имам надежда за обективност
Каквато и претенция да имаш трябва да я изразиш конкретно, не с някакви общи думи като "обективност".

# 21
  • Далечният изток
Ако при мен дойде бъдещ баща и започне да ми говори това като в първи пост срещу бременната си приятелка, ще го изгоня. Към такива хич не си поплювам. А пък да манипулираш по този грозен начин с болестта си ... Мммм ще замълча, че не искам да ме баннат. Само ще ти кажа авторе, че си супер манипулативен тип. Не искам да съм ти адвокат, от сега го заявявам.

# 22
Ако при мен дойде бъдещ баща и започне да ми говори това като в първи пост срещу бременната си приятелка, ще го изгоня. Към такива хич не си поплювам. А пък да манипулираш по този грозен начин с болестта си ... Мммм ще замълча, че не искам да ме баннат. Само ще ти кажа авторе, че си супер манипулативен тип. Не искам да съм ти адвокат, от сега го заявявам.

Както си започнах и първия пост надявам се по-малко мъже да са преминали през подобен ад, не го пожелавам и на Вас... Хайде с добро.

Цитат
Каквато и претенция да имаш трябва да я изразиш конкретно, не с някакви общи думи като "обективност".

Претенцията ми е за равни права над сина ми каквито ще има и майката.

Последна редакция: пн, 17 юни 2024, 21:50 от dad_to_be

# 23
  • София
Като имаш бременна жена, се държиш тихо и кротко и не споменаваш никакви адвокати. Защото бебето, както се досещаш е в корема и си е изцяло нейно. Нямате брак. Съответно като го роди, спокойно може да го пише с баща неизвестен и ще ти коства години, за да докажеш, че си баща и още време за правото да го виждаш.
Жената е в много по-силна позиция и единственият ти полезен ход е да се държиш добре с нея.

Общи условия

Активация на акаунт