Кариерно консултиране

• 480
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте,

Завършвам курс по кариерно консултиране по програмата GCDF (Global Career Development Facilitator). Предстои ми да се сертифицирам. Преди това обаче, трябва да изпълня една последна практическа задача - провеждане на индивидуална консултация. Съгласно етиката в кариерното консултиране не е желателно да се работи с близки хора - роднини, партньори, приятели и т.н . Това е причината да търся желаещ човек в този форум и раздел.
Тази консултация ще ви бъде от полза ако сте:
- Човек, който от много време работи в дадена сфера, която вече не му доставя удоволствие.
- Човек който е в процес на търсене на рабата, изпраща постоянно автобиографии, резюмета и др, но не получава обратна връзка.
-Човек който все по-често се замисля върху това дали не е време да смени работата си по различни причини.
-Човек, който е ученик в 11- ти и 12 - ти клас или студент но който тепърва предстои избор на професия.

Държа да отбележа, че тази публикация не я правя с цел реклама,  в момента в който намеря човек за консултация ще поискам темата да се заключи. Консултацията ще бъде безплатна.
Моля ако проявявате интерес, пишете ми на лично съобщение, като ми опишете накратко каква е вашата ситуация.

Поздрави

# 1
Здравейте,

Пиша ви.

Общи условия

Активация на акаунт