Отговори
# 1 920
Няма да ги гледам задачите, отказвам категорично Satisfied

# 1 921
От къде черпите информация, споделете от коя група?
https://www.facebook.com/groups/951846108620884

# 1 922
  • София
Че то тоя успоредник си е баш задачи с правоъгълни триъгълници с 45, 30 и 15 градуса Thinking
И аз това гледам.

# 1 923
Втората задача на втори модул е лесна за мен, дано детето успее да я реши, вчера решавахме от този тип и обясних как да намери х.

# 1 924
Позагледах се - 2 задачи от вероятности (едната елементарна) и 2 от смеси и сплави... Последните хич не сме ги гледали, толкова за кристалната топка.
Задачите от модул 1 ги реших наум и като изключим 2-3 не мисля, че са трудни за децата. Поне за тези, които са добре с МАТ. За моята част ще са невъзможни. Толкоз.

# 1 925
  • София
Първите 2 на втория модул са лесни.Сега да видим успоредника.

# 1 926
Нали е за моето дете, трудни ми се виждат. Дано за него да са ясни и да се справи по най-добрия начин. Както съфорумните съоткачкалски дечица. Отивам да решавам и аз.

# 1 927
Сплавите са гадни. Дано да успее да налучка нещо моето

# 1 928
  • Пловдив
Първите 2 на втория модул са лесни.Сега да видим успоредника.
Успоредника мисля че а и б  ще ги реши ако не блокира нещо, но на в подточка мисля че няма да го изрази

# 1 929
Че то тоя успоредник си е баш задачи с правоъгълни триъгълници с 45, 30 и 15 градуса Thinking

Toчно и аз това му обяснявах онзи ден. Не, че аз го знаех, ами случайно ми попадна и му го казах за да разбера знае ли го. Ами забравил го беше.  Същата работа и за успоредник и еднаквост на срещуположни ъгли.Повече с триъгълници се е занимавал като се подготвяше.
На мен ми се вижда относително лесен, може би защото госпожата им в училище им даваше доста трудни тестове за подготовка.
Айде дано се е справил с тез дърва, че повече на километри и движение наблегнахме.

# 1 930
Ох реших 3 подточки 2ри модул набързо но нямам нерви нещо. По- зле ми става и ги хвърлих.

# 1 931
  • София
Лесен втори модул...Никакви клопки. Най-стандартана задача за работа по план и в действителност.

# 1 932
Лесен, за който знае Satisfied

# 1 933
Може ли първи модул?
Видях само втори - дървосекачи - демек работа ( не познах) и успоредник.
Казах на мъжа - аз нищо не разбирам.

# 1 934
Може ли ако някой намира първи модул да го качи, че аз не мога да го открия.

Общи условия

Активация на акаунт