Отговори
# 2 100
При балообразувато само годишните оценки от 7 клас ли се взимат или средно от 5,6 и 7 ?клас

# 2 101
  • София
мъжа ми ще струпа тестове и листовки, разни дето се пилеят цяла година из жилището, ще ги струпа на двора и ще ги запали... ако чуете пожарната в София, при нас идва... Joy ще почистваме дома

а то ние след 4 год пак ще се печем на същият огън, викам му дай да пазим. Не нямало да е жив до тогава сигурно с тоя живот и тия матури...

# 2 102
  • при моите любими
Преди 2 дена приготвихме всички помагала и сборници по БЕЛ, тия дни ще извадим и по МАТ. Имаме няколко близки деца в 6 клас. Всичко, което може да се използва и не е писано в него ще го раздадем с голям кеф. Останалото отива за предаване за хартия. Детето няма търпение да изрине всичко в стаята си от тоновете листа и папки, които е натрупал през годината.

# 2 103
Нищо не пазя аз. Ако не трябва, карам да се дарява/ подарява и да се прави място за нови знания и преживявания. Хич не обичам паметници у нас Grinning СипАх си, щото много ревахме за 23 задача.

# 2 104
При балообразувато само годишните оценки от 7 клас ли се взимат или средно от 5,6 и 7 ?клас
Само оценките БЕЛ и МАТЕМАТИКА 7клас

# 2 105
  • София
Откри си още една грешка. На 21-ва х2 от 3 мистериозно се е превърнало на -3 /колко типично за него/. Простихме се с всякакви надежди за 90+ точки. Много се сдуха. Sad

# 2 106
Кабо, тя и на пробните "решаваше" втори модул, ама да не ти снимам и пращам решенията - аз нищо не разбирам от тях, какво остава за учител. Затова писах, че ще е супер изненада да е успяла без помощ дори частично вярно решение. След десет дена ще знаем окончателния резултат. Аз си пожелах поне 20 точки, изкарала ги е. Доволна съм. Вариантите й за училище дори нискобалово са супер ограничени, надявам се да стигне за първо желание - утрояват НВО БЕЛ, а там се надявам на едно 50-55 точки.
Всичко е зад гърба ни. Каквото успя - направи, от тук нататък - късмет и наесен да попадне в хубав и задружен клас, който да я приеме и подкрепящи учители.

# 2 107
  • София
Откри си още една грешка. На 21-ва х2 от 3 мистериозно се е превърнало на -3 /колко типично за него/. Простихме се с всякакви надежди за 90+ точки. Много се сдуха. Sad
абе не се знае... приемат  и други начини на решения във втори модул ...изобщо не се знае, то и 89 точки не е зле , за момче особено...

# 2 108
Само 7. Засега. 😁
Не само БЕЛ и Мат. Зависи от паралелката. Някъде има и физика, КМИТ, англ., но да - само от 7кл

# 2 109
Подозирам, че затова моята не иска да проверява. А и по- добре да си живеем с надежди поне до 02.07
За момчетата баловете са по-ниски, а той нали иска Втора АГ? За там стигат.

# 2 110
Санака, съчувствам! Когато всяка точка е важна, така е много криво. ПуснАла съм ти еспресо мартини за душата!
(Честно да ви кажа, моето толко рев удари за двата теста, че нямаше да издържа за второ, пък не гони макс бал. На ръба ми е търпение и нерва, и сичко)

# 2 111
Мен това най - ме притеснява, като започне да се самообвинява. Всички грешим , лошото е ,че децата го приемат като нещо много страшно и на този етап няма как да разберат, че истинските изпити в живота тепърва предстоят

# 2 112
Само оценките БЕЛ и МАТЕМАТИКА 7клас
Не е задължително да са точно БЕЛ и математика балообразуващите от свидетелството за седми клас.

# 2 113
Майки, за вас нямали още една седмица учене, т. е за децата🤔
Ние не сме оформени по 2/3 от предметите, а вие за почивки ми говорите💪.
Срамна работа, нямате ли математика и бг в балообразуващите.
Аз още се пека на бавен огън😢😭, а вие.... на живот сте го ударили!!!!

# 2 114
  • European Union
И моята си намери грешка на 21. Мислеше, че е вярна и се разочарова. Пита може ли да изхвърли всички сборници. Казах, да ги прибере за брат ѝ, не искала да ги вижда повече.

Утре трябва да правиМ проект по история.

Общи условия

Активация на акаунт