Отговори
# 1 035
  • София
Аз заложих, че няма да има нищо революционно, предвид политическите страсти напоследък. Птички, тревички - това очаквам. Чакам с нетърпение да видя дали ще позная.

# 1 036
Ех, бяхме това лято в манастира. Бяхме и там където баба Илийца е прекосила реката. Бяхме и в музея на Баба Илийца.
Нагази до клене в Искър и не падна.
Много му хареса нашата еднодневна екскурзия! Дано изсмуче за 3 точки!

# 1 037
Да тезата е една българка

# 1 038
Из фейсбук имало коментар, че тестът бил лесен, а тезата от Една българка. Дали е вярно... сега ми се обади приятелка със седмокласник и ми каза. Лесен тест също не е много добре, мисля. Явно преразказът ще диференцира децата.

# 1 039
Децата пишат теза върху 5. част на "Една българка"!

# 1 040
И снимка ви пусках в предна тема на Черепишкия и Искър от високо 😁

# 1 041
Една българка е, пише го в групата във Фейса.
Ама кое точно от нея е...

# 1 042
И аз така чух, но от къде е тази информация?

# 1 043
  • Пловдив
Ех, бяхме това лято в манастира. Бяхме и там където баба Илийца е прекосила реката. Бяхме и в музея на Баба Илийца.
Нагази до клене в Искър и не падна.
Много му хареса нашата еднодневна екскурзия! Дано изсмуче за 3 точки!
И мойта щерка искаше да си правим пролетта екскурзия дотам, но се провалиха тогава плановете.

# 1 044
Сега ще ме карате да ходя за чорапи. Точно този десен няма - викам си няма да му трябват за лятото Satisfied Моят е със син къс панталон. Дано да му е на късмет.
Мама Ру, чорапита на Русалка са русенски Grinning Имат фирмен магазин по спомен в уличката до съда, близо до сладкарница Ружана (дано не се лъжа в името).
Аз сега погледнах вайбър - абонирана съм за някакъв МОНски канал - в 7:53 има съобщение с изтегления вариант 1.

# 1 045
Коя е групата във Фейсбук?

# 1 046
  • София
Илийца, Илийца, не е толкова зле... тази баба ме съмнява от много време и ето.. Joy

ама кое точно от Една Българка ? да не е някоя завъртяна

# 1 047
И аз така чух, но от къде е тази информация?
Идея нямам, срещнах го като информация на няколко места и за това реших да споделя.

# 1 048
  • София
Теста ще го публикуват към 16 ч.

# 1 049
  • София
И снимка ви пусках в предна тема на Черепишкия и Искър от високо 😁
Значи тоооогава - много моля, снимки за подсказка на математика, 2 част, да се намират някакви ?  😎
 Ромбове ли ще са, пътища ли, (без)алкохолни смеси?

Общи условия

Активация на акаунт