Отговори
# 1 185
Става за творческо писане, ама не е тренирано като формат и не от всяко дете става автор.

# 1 186
И аз чета постоянно. Седмокласникът ми обаче не чете с интерес нищо освен комикси, разни книги на английски за игри и подобни. Произведенията, които изучават, ги е попрехвърлил, но не ги е прочел задълбочено. Това са фактите, затова съм реалист.

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 11:59 от B2022

# 1 187
И според мен е труден.
Аз до сега търсих грешките в 16ти въпрос и ми се подкосиха краката след второто изречение.
откри ли ги всички?
Дайте го тук, дружно ще го разнищим
В 16ти няма нито една  грешка Simple Smile

# 1 188
Текстът за редактиране ми е много познат, това първо. Второ - вижда ми се лесен, дано децата да са се справили, в това число и моето.

# 1 189
  • София
И според мен е труден.
Аз до сега търсих грешките в 16ти въпрос и ми се подкосиха краката след второто изречение.

Хаха и аз така. За момент ми прилоша, докато не видях 17 въпрос.

# 1 190
Текстът за реакция ми се вижда много лесен. Обаче литературните въпроси ми докарват желание да си извадя зъб. Simple Smile

# 1 191
Текстът за реакция ми се вижда много лесен. Обаче литературните въпроси ми докарват желание да си извадя зъб. Simple Smile
Моля те, недей, че имаме нво и в петък 😝😆

# 1 192
Моля те, недей, че имаме нво и в петък 😝😆
Тамън два имам за вадене. Wink
Но по мат. се надявам да не се налага.

# 1 193
Малко остава до края. Дано им стигне времето.

# 1 194
  • София
Тестът на НВО не е изтичал преди изпита, а в края на изпита. Отговорите ги чакаме или можем вече да решаваме. Има разлика.
Права си, не съобразих, че първата част беше свършила. Извинявам се. Така или иначе, на мен ми е все тая дали изтича или не инфо, на който както му харесва - така да действа. За едни ще е труден тестът, за други - не. Живи и здрави да сме Flowers Four Leaf Clover

# 1 195
  • Бургас
Като цяло тестът не е лесен. Въпросите, свързани с текста, са елементарни, но в останалите има уловки и ще има допуснати грешки от невнимание и от притеснение. Поне аз очаквам от моя седмокласник, въпреки подготовката, да се подведе.

# 1 196
Аз реших теста, ако на някого му е интересно. Simple Smile
На 17. последните 2 грешки са разместени, че ги добавих после.
ПОПРАВКА: 24. Б - Чавдар

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 12:14 от Andersenche

# 1 197
И аз не мисля, че това е лесен тест. Чакам вече да ми звънне, надявам се в добро настроение. Тя вчера каза, че ще проверява с ключа, а аз хич не искам, преди да мине математиката.

# 1 198
Излезе моето дете, значи винаги повтарям да стои , да проверява,  но не
Цели пет човека излезли преди него, ако даваха точки за бързане, стигане нямаше да имаме
Каза, че преразказа не е бил много труден, като текст. За тезата е писал, сетил се е за метафората, писал за силното желание на баба Илийца да помогне, за състрадетелността и и т.н
Но каза, че в първа част имало доста въпроси, които му се сторили трудни
Иска да си ги провери, но без мен

# 1 199
Мисля да я огранича в проверяване на отговори преди математиката. То и след нея няма смисъл да се стресира.

Общи условия

Активация на акаунт