Отговори
# 1 410
Не искам да сънувам пророчески сънища вече.Тази баба Илийца е разочаровала много детето.Преразказа каза,че бил супер.Каквото такова,дадоха всичко от себе си децата.Успех и в петък и да свършва вече,че тежка година беше.

# 1 411
Дъщеря ми сподели за съмнения за преписване и подсказване. Това възможно ли е ? Нали има камери ?

# 1 412
Това с ранното излизане никак не е показател, че лесно им е било. По-вероятно е да са го претупали.
Нито пък това, че масово тук се споделят по 1-2 грешки, означава, че като цяло ще има много високи резултати, че и чак 90+ точки. Не се пренавивайте.
Моята още не се е прибрала, мотат се и разпускат. Утре вероятно ще ходи само на математиката.

# 1 413
Привет, изчетох ви на спокойствие, виждам, че има страдащи деца, дано  вече по-ведро гледат на нещата, а за херпесите, ужас. Било е здраво напрежение. И аз избивам като ми е напрегнато и дълго време няма оправяне!
Моята написа само, че матурата била ок и отива на ресторант.
Чаках, чаках, подпитах преди малко вече дали е доволна, има вече отговори. Смятала някакви точки и резултата бил добър. Аз обаче не вярвам и не искам да се настройвам за такъв докато не видя оценката на 2.07.
Радвам ме много, че е добре и не е ядосана, реваща, което няма да е ок за Математиката.
Зарекла съм се да не сверявам и смятам,каквото такова. Животът е хубав, няма смисъл да се травмира заради точки. Но като прочетох поста за детето, което не е попаднало на неговото си място- да, ей от това ме е страх. И ако не е заедно с приятелките й, ох, мъка...

И моля, моля, без задачи за движение, мразя ги лично аз! 
Смятам, че е за работа!

Хубава вечер и наздраве, до петък!

# 1 414
Milkanita
Скрит текст:

Благодаря ! Удобно ли е и първата част да пуснете! 🙏🙏

# 1 415
споменах му, че ще може да има задачи за движение и той каза ами да то 99% е ясно за 22ра

# 1 416
Можете ли да ми кажете от математиката 2 част колко време трябва да мине, за да може бе да си тръгне детето? На нас математиката не ни е предмета, ще разчитаме на 1 модул и 2, ако може нещо, може, ако не си тръгва - затова питам трябва ли да чака 60 Мин да минат 2 модул или примерно, ако прецени, че не може да реши нищо от 2 модул и да си тръгва след като им раздадат?

# 1 417
Уф, това е в указанията за квесторите. Най-вероятно е да не може да се излиза веднага, за да не се изнесат задачите много рано. А и всяко излизане безпокои тези, които се опитват да работят.
На нас математиката ни е слаба, но и на пробните казвах на щерката да остане за втората част и да се опита да решава, ако ще едно подусловие да реши все е точка-две.

# 1 418
Poly

- Може да излезе от залата след приключване на работата върху първа част и поставянето на листа за отговори в плика и запечатването му, но не по-рано от 60 минути от началото на първа част.
- Може да излиза от залата след изтичане на 60 минути от началото на втора част.
- Може да напусне залата и сградата след окончателно приключване и предаване на изпитната работа, но не по-рано от 60 минути от началото на първа част, както и по всяко време след началото на втора част.

# 1 419
Това ми е леко нелогично - за да отиде до тоалетна след началото на втората част трябва да са минали 60 минути, но, за да предаде и си тръгне може и на петата минута от началото? Но пък от друга страна е добре - тези, които не се справят и се откажат няма да висят едни 60 минути в стаята на вятъра.

# 1 420
  • Пловдив
Важното е, че мина. В петък да минава и математиката и то не остана - седмицата ще мине бързо.

Ама тази седмица що "бело" ще понесе, а? 🤣

# 1 421
Е, който иска бело, който иска тъмно или светло... Поне няма да го мисля повече, защото ще е свършен факт.

# 1 422
Ммм, както написах - ние няма да проверяваме и няма да смятаме точки. И 50 да се окажат, толкова ще са си. Важното е, че моята е спокойна. Не искам да се окаже, че резултатът не е добър и да се притесни за МАТ, която и без това й е доста по-слабият предмет.

МОН-ският ключ за тезата ме хвърли в тъча... До преди да го прочета си мислех, че моята е написала точно каквото трябва (само това коментирахме от цялото НВО) и ще си има редовните 3-4 точки ( сети се за метафората в колата).

# 1 423
Поне изпрах де що имам за пране днеска, да не чета отговори и да не мисля глупости. А, и просеко съм пила, за който има нужда от полят изпит. Simple Smile

# 1 424
Преписването е факт. Обикновено от отговорите на детето пред теб, при по-заспали квестори и директно си се питат.
Аз пак да попитам въпроса си от сутринта, че може да се изгубил в многото постове. Умишлено ли според вас в указанията не е упоменато, че може да се носи ъгломер/транспортир, или е недоглеждане? Вие ще сложите ли на децата си?
И още един въпрос имам Simple Smile. Всички учители, с които говорих бяха единодушни, че задачи от капитал няма да се дават. Вие преговаряте ли такива?

Общи условия

Активация на акаунт