Отговори
# 1 620
И дъщеря ми е написала името и творбата като отговор.
Ако не им дадат точките ще е пълен резил!
Все пак в 12 клас дадоха на един от въпросите пълен брой точки на всички явили се, а там със сигурност е имало и такива, които въобще не са отговорили нищо.

Тъй, тъй. Цели 4 точки присъдиха на всички. После отчетоха страхотен резултат, който е горе-долу с 3 точки средно над обичайния за последните години. Не знам как не ги беше срам.
На всички, които не са отговорили на този въпрос. Не знаем реално колко не са отговорили точно на този въпрос, защото теоретично е напълно възможно всички да са отговорили и така реално никой да не е получил "бонус". Въпросът не е от трудните, а корекцията е заради липсващи материали в някои училища.

# 1 621
Момичета, не бързайте със заключенията на база пробни изпити, изчакайте изпита, изчакайте резултатите. На голямата ми дъщеря на 3те пробни по математика, на които се яви, резултатите й бяха между 81 и 87. На НВО изкара 93.5. Тази разлика, умножена по 3, дава разлика в бала между 20 и 37 точки. Всичко е възможно.

# 1 622
Да ви кажа аз не се надявам на много утре.
По всички предмети е добре, има 6, само по математика 5, но повече от 35-40 т не очаквам утре, много и е трудна тази математика и не е нейният предмет. Само ние ли сме толкова зле по математика? Все нещо обърква, все някой + или - е объркан, както си пише задачата изведнъж Х изчезва и остава само число и си го смята като число....отчайвам се вече с математиката...

# 1 623
  • Пловдив
"В листа за отговори срещу всяка буква в таблицата запишете името на героя от
изучена творба, за когото се отнася съответната характеристика."
Никъде не пише САМО името на героя. "името на героя от
изучена творба" така, че да се надяваме да не вземат точки за това. Ако вземат ще чуе цяла България!!!
Е, безумно ще е да вземат за това! Синът ми е написал навсякъде само името на героя, само на Пенка е уточнил, че е от "По жътва", защото Пенка има и в "Косачи". Ами абсолютно е прав.
Според моят син и Калина имало друга,  но не запмних къде.

Да, в текста за преразказа има Калина

# 1 624
Моят на 16 задача е дал като отговор целият абзац от текста "Писменото искане за издаване на лична карта....". Доколкото разбрах и това нямало да се признае като правилен отговор.
За съжаление губи 7т. заради тези грешки, които не доказват незнание и неподготвеност.
От къде разбрахте и защо да не се признае като верен отговор, като абзацът включва отговор на това което се пита?
"В листа на отговорите запишете каква е причината за отказа на служителката, според информацията в текста?"
"Писменото искане за издаване на лична карта на непълнолетните трябва да подадат лично и в присъствието на родител, който полага подпис в заявлението."

Мойта дъщеря и тя е написала за отговор точно това от текста. Детето смята че е написало верен отговор. Ако наистина не го зачетат за верен и не дадат точки- как да се обясни на детето защо не му го приемат....
Аз не разбрах, кой казва, че няма да го зачетат за верен отговор?
Госпожата, при която ходи на уроци предполага, че има така вероятност. Може би аз директно се настроих, че ще е така и емоционално го написах като твърдение.

# 1 625
Точки, резултати....докато не излязат класиранията, всичко е многоточие.

# 1 626
  • при моите любими
Много сме емоционални всички. Недейте да мислите, че ще санкционират децата. Изчакате, вижте резултатите и ако решите проверете. Според мен всички ще са по-доволни от очакваните резултати. Дано да съм права.

# 1 627
Да ви кажа аз не се надявам на много утре.
По всички предмети е добре, има 6, само по математика 5, но повече от 35-40 т не очаквам утре, много и е трудна тази математика и не е нейният предмет. Само ние ли сме толкова зле по математика? Все нещо обърква, все някой + или - е объркан, както си пише задачата изведнъж Х изчезва и остава само число и си го смята като число....отчайвам се вече с математиката...
E, аз писах вече,същото е и моето . Най- лошото е, че не очаквам повече от 40 точки и аз като теб, а пък има шестица в училище . Освен за много ниското ниво, не знам за какво друго говори това . И после ще ми се хвали МОН Satisfied
Мартеа, сигурно и ти си права, възможно е и повече точки да имат реално, ама аз за мое дете - каквото съм прогонзирала, вярно е излязло SatisfiedSatisfied

# 1 628
  • София
Хора, идвам да ви кажа, че тук днес ми е най-нормалното място на света. Мислех да не влизам известно време, че нали притеснения, паника, туй-онуй. Но след като точно днес между двете НВО-та решиха да изперкат и шефа, и майка ми поотделно, си дойдох при вас малко на спокойствие. Само вие знаете какво е Laughing.
Стискам палци на младежите за утре да са спокойни и концентрирани, квесторите да са си спазват правилата, да предупредят 15 мин. преди края, ние да пием вода /поне до обяд/ и вечерта е ясно, че ще има наздравици с лед.

# 1 629
И мен други неща ме нервират, не матурите Imp

Да ни е на късмет утре!

# 1 630
  • София
Аз сутринта така бях яхнала метлата, че цял следобед никой не смее да ми се обади Simple Smile А утре не ми се мисли как ще бъда. За утре се притеснявам повече, защото се надявам да изкара повече, но точно по МАТ е като асансьор - огромни разлики, в зависимост от кондицията.

# 1 631
  • София
Plami80, poly-mnt11,. и аз съм във вашата група. Половината задачи са с тъпи аритметични грешки от невнимание, а иначе добре се справя с логиката на алгебричните задачи. Геометрията му е доста трудна, постоянно не вижда ъгли, еднакви триъгълници и т. н. Ако попитам, насоча вниманието - няма проблем, но на изпита няма кой да му задава въпроси.

# 1 632
  • София
да се надяваме че няма да закопаят децата утре с трудни задачи по Мат

# 1 633
Трудни или лесни няма значение, за всички ще са еднакви. Аз залагам на лесни и успех на всички деца утре!

# 1 634
И аз влизам да се успокоя като ви чета. Не остана Grinning Утре към 12 мъката ни ще е приключила Satisfied
И моят е в групата на преписалите от текста на 16 задача. Не е съгласен с МОН и по 23ти въпрос Satisfied. Нищо не можем да направим вече. Мен малко ме е яд, че няма да мога и работата да му видя, тъй като домашните искат да почиват и няма да сме тукн. Но каквото, такова.... Късмет утре на всички! Да са съсредоточени наборите и ние да отдъхнем. Аз пак ще обикалям квартала от нерви. Наборът е спокоен и това ми е по-важно.

Общи условия

Активация на акаунт