Отговори
# 1 935
  • София
Лесен втори модул...Никакви клопки. Най-стандартана задача за работа по план и в действителност.
Русалка, само за в/ подточка на геометричната се притесняват нашите учители.

# 1 936
  • София
Може ли ако някой намира първи модул да го качи, че аз не мога да го открия.
Първи модул е добавен в поста с втори модул.

# 1 937
  • Пловдив
Има почти всичко без движение. Разноорбазно НВО, включващо материал от трите години.

# 1 938
Първи модул - https://bg-mam.ma/p/1666233/48195071

Лицето на успоредника и мен ме притеснява.

# 1 939
Дано и за децата се окаже лесен, аз не мога да преценя моята дали и колко ще се справи. Сама се готви напоследък, пререшава тетсове, , нямам идея какви задачи е решавала/ като не поволява мама да й дава задачи и да следи дали е преговорила всичко/ стискам палци да успее.
Честити рожденици днес , всички да се радват на здраве и много точки от матурите!

Ох, започна да ми притреперва  леко вече. Но ми е мега спокойно пак, както преди БЕЛ, дано да е на хубаво!
Късмет на всички, останали за 2 модул!

# 1 940
Баловете ще са високи при тези лесни варианти, но това няма да го коментирам поне у нас до 2.07...

# 1 941
  • София
Може ли ако някой намира първи модул да го качи, че аз не мога да го открия.

Качила съм го при 2-ри

# 1 942
  • София
Лесен втори модул...Никакви клопки. Най-стандартана задача за работа по план и в действителност.
Русалка, само за в/ подточка на геометричната се притесняват нашите учители.
+1

# 1 943
Като пуснат МОН отговорите ще я попитам както на БЕЛ какво помни и ще проверим. Дано са били благосклонни квесторите днес. Ще седи до края и ще опита да реши нещо и от втори модул, но няма да може да разписва доказателства. Дано успее поне първите две подточки на 22 задача, макар че и проценти смята уж, но й е трудно без калкулатор, бърка в сметките.

# 1 944
  • София
дайте да видим с какви чувства ще излязат децата, уж не са чак много трудни, но има уловки и да съобразят

# 1 945
  • Пловдив
Като цяло не изглежда труден, но ще видим...все ще има уловки някъде

# 1 946
Ние както  и за БЕЛ стана - само сплавите не преговори Rolling Eyes

# 1 947
  • Sofia
Mama Ru, честито да е и твоето момиче! Да се случи всичко по най-добър начин за нея, а ти да имаш спокойствие! Heart

# 1 948
  • София
Файнълът по математика на колежанката е минал добре. Дано и малкият математик да се е справил. Лесен изпит... всяка малка грешка тежи. Дано е бил концентиран и с акъла си.

# 1 949
  • Бургас
Ние както  и за БЕЛ стана - само сплавите не преговори Rolling Eyes
Изобщо сплави не е упражнявал и моя. Та от там очаквам със сигурност грешка, защото ако играе на тото, никога не уцелва.

Общи условия

Активация на акаунт