Отговори
# 2 145
  • София
Мога само да обобщя, че този Мат НВО се оказа гаден с подводни камъни. Отлични деца с грешки и общо разочарование у всички... Не можаха да измислят по нормални задачи, тия..

# 2 146
Мога само да обобщя, че този Мат НВО се оказа гаден с подводни камъни. Отлични деца с грешки и общо разочарование у всички... Не можаха да измислят по нормални задачи, тия..

Аз се надявам след целия зор поне да могат сами да си изчислят лихвите в банката след време и да преценят къде е по-изгодно, примерно.

# 2 147
  • София

Аз се надявам след целия зор поне да могат сами да си изчислят лихвите в банката след време и да преценят къде е по-изгодно, примерно.
то за тая работа има и консултанти и калкулатори , а след време кой знае .... АИ ще ги съветва и плюе директно какво и що  е най- изгодно ...
Въпросът е , че под стрес и като ти зависят напред 5 години от това , някак можеше по- разбираеми , не толкова заплетени, знам ли ... като чета коментарите това ми е усещането, никой не написа.... ама няма проблем над 90 т сме , лесни бяха

# 2 148

Задачите са еднакви за всички, децата пак ще се разпределят според знанията си. Точките като абсолютна стойност нямат такова значение, важното е колко имат повече от теб и къде си ти.

# 2 149
Момичета и при нас мина. Идвала е мед сестрата да му мери темп и когато е вдигнал над 38.5 му е дала темп понижаващо по наша молба. Не е издържал в края и си е тръгнал и твърди, че всичко останало е решил.

Аз имам въпрос за една близка, която я успокоявах, но като ви чета май не съм
права. На 22ра а) детето е получило 29 и съответно от там нататък смятаностаналите подточки с този резултат. Ако всичко останало- начин и решение е вярно, няма ли да дадат все пак точки. Ако има майки минали през това други години.

Последна редакция: сб, 22 юни 2024, 08:34 от Илейн_112

# 2 150

Силно се съмнявам Wink Аз имам доста забележки от двете страници с задачи от "Капитал" в учебника. Първо 40 мин. говорихме за заем/кредит, влог/депозит, лихва, плоски данъци, осигуровки и акцизи. Те иначе задачите са относително ясни, но са доста термини за обяснение.

# 2 151
Момичета, изчакайте резултатите и статистиките. Не отписвайте с лека ръка мечтаните училища.

# 2 152
  • София
Санака, какъв е този магически начин за предсказания?
Joy
Няма магия, само статистически сметки.

За питащите - бонбони не пия. Sunglasses

# 2 153

Задачите са еднакви за всички, децата пак ще се разпределят според знанията си. Точките като абсолютна стойност нямат такова значение, важното е колко имат повече от теб и къде си ти.

Абсолютно. Има и нещо друго - деца, които "хващат последния влак" по точки и влизат в иначе силно конкурентна среда над възможностите им, после има риск да са винаги на опашката в класа и да развият комплекс за малоценност. Да, някой може да се амбицира и да "изплува", но друг не.

# 2 154
Здравейте,да попитам и аз нещо на беловата на 2 модул на гърба на страницата не е имало полета,като на листа отпред вашите деца как са описвали задачите,спазвали ли са някакви очертания?

# 2 155
Е, все някой трябва да е последният приет в даден клас.

# 2 156
Докато не излязат резултати и статистики, а после и класирания, децата не следва да се разделят с никаква мечта! По едни сметнати някак точки и неясна позиция, спрямо всички други, как знаете колко е зле и как няма да стане? Никакво отказване и "прощаване" с мечти!!!

# 2 157
Мен леко ме е яд, на децата, които записани на частни уроци и школи от 6ти клас, решаваха да саботират в час. Синът ми наваксва сам и от школата, каквото им преподадаха там.

Това измамно чувство на децата, които пречеха в училище, понеже "мама ме записала лично да ми обясняват", според мен е оказало влияние и върху техните резултати, те искат в същите гимназии.

Съжалявам за негативния пост, но доста ме дразни това, всеки да се спасява поединично и липсата на нормално преподаване и нормална дисциплина, подчертавам нормална. Това най-много ме притеснява и за в бъдеще в гимназиите, разчитането на паралелно обучение.

Иначе съм изключително доволна от усилията и самостоятелността и мотивацията на детето ми. Надявам се и резултатът да му стигне.

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 17:08 от toplomliako

# 2 158
Санака, какъв е този магически начин за предсказания?
Joy
Няма магия, само статистически сметки.

За питащите - бонбони не пия. Sunglasses
Нареждам сА. Аперолчето е добра насока

# 2 159
  • София

Абсолютно. Има и нещо друго - деца, които "хващат последния влак" по точки и влизат в иначе силно конкурентна среда над възможностите им, после има риск да са винаги на опашката в класа и да развият комплекс за малоценност. Да, някой може да се амбицира и да "изплува", но друг не.
А може и да станат от първенците - многократно доказвано.

Общи условия

Активация на акаунт