Отговори
# 2 130
  • София
Край всичко свърши вече,
при нас в 5,6,7 клас сме всяка година с нов учител по мат и нивото е потресаващо, цяла година уроци по мат,  но каквото излезе накрая това ще е, нашата пък объркала супер лесна задача, смятала на първи модул грешен ъгъл, голяма е шматка, ама си я знам, че допуска грешки от не внимание , не била видяха хаха, а бе как няма да видиш се чудя аз, та една грешка там, на втори модул смях в залата , решавала 21 , какво не помни изцяло, 22ра само таблица си направила и не се занимавала повече, на 23 решила нещо си на листа каза , че писала тая задача на мястото определено за 22, казах и че това може да не го зачетат за грешка , ако искат може да и признаят решението за вярно , ако е вярно изобщо.
Та толкова при нас , отиде мечтата за Езикова гимназия в София , на БЕЛ пак е някъде около 70т, ще гледаме нещо с бал между 350 и 400 .
Успех на децата и всеки да си намери най готини клас и да си имат готини приятели за цял живот после , тепърва имат да учат каквото искат , ако искат и цял живот.
Човек се развива ако иска до живот.
Успех от нас !

# 2 131
Ще успеят да влязат където искат.
Изобщо не е сигурно това.

Санака, какъв е този магически начин за предсказания?

# 2 132
Нищо не гледам, нищо не питам. Когато я обидят, че е тъпа, пламва, губи ума и дума и спира всяка мисъл. Каза, че по някое време започнала да огражда отговори. В края на първи модул е пренесла и нещо в листа. Излезе рано рано.
Най- хубавото е, че ще се раздели с тези деца. Лошото е, че не намерихме терапевт в града, който да помогне.
Лаурентин, хич не се кахъри. Да ти е здраво и щастливо детето в новия клас, това е зад гърба ви вече.
За всеки има уроци по различно време. За децата, които обиждат на тъпа, също. Sorry, not sorry.

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 16:11 от zlatenceto

# 2 133
Бъди оптимист, second . Не знаем другите какво са направили, това тук изобщо не е представителна извадка.

# 2 134
  • у дома
Цитат
И допълни: " И дано на тези от 9-та задача никога да не им изсъхне тъпата боя!"LaughingLaughingLaughing
Мила душица! 🤗 И аз тъй викам. 😂
Хора, аз съм на "терапия". С такъв кеф трия де що има папки НВО на компа, че..... не мога да Ви опиша 😂😂😂
Довечера ритуално ще бухна в контейнера сичкото сборници, нам си кви карти и сие. 😂
Моят категорично не иска да проверява нищо. Пълен айляк. Оставих го да си рахати. 😍

Е как така? Няма ли да оставите архив за внуците Grinning Моята не иска проверява, не е доволна от това, което се е паднало. Но каза принтирай за внуците...да видят после какви задачи са давали на нас. Беше любопитна по мое време как така сме имали смесен изпит за кандидатстване. През 2001г. Имахме 20 въпроса по БЕЛ, 20 МАТ и останалите разказвателни по 10. Не съм се интересувала тогава предишни и следващи години как е било. Нямам и архив да и покажа Simple Smile
И отделно имаше бел и матем,освен този изпит.

# 2 135
  • София
Настана драма и при нас...Беше горе-долу щастлив, защото е писал доста по втори модул, но сега като си провери 22 задача, я е объркал, сега плаче .....отиде може би мечтата да учи при брат си....мразя ги тия монски чудовища

# 2 136
Ще успеят да влязат където искат.
Не знам, защото от училището "режем, но не даваме". Нямам думи!
Аз знам моето момче какво може. Той знае, още по - добре от мен.
И най - важното - от 4 клас работи по темата.
Само се моля да попадне сред читави деца, подкрепящи и сърцати учители и спокойна обстановка, доколкото е възможно в тази възраст.🙏
Пожелавам го на всички деца!
Това е!
Казах му, че го обичам много и винаги ще го подкрепям! ❤️

# 2 137
Каката ни е 10 клас.
Висок резултат изкара преди 3 години, но не най-високият.
Тогава приоритет ни беше "1 АЕГ", 1 точка не и стигна за 1-во класиране, а на 2-ро класиране не пожела да се яви. Искаше да ходим на море и да не я занимавам, това и било на късмет.
Та връщайки лентата назад, благодаря на Господ, че не и стигна 1 точка, защото сега учи в най-чудесния клас, в училището има дисциплина, отлична материална база и част от учители и са национални консултанти.
Да допълня също, че има добри приятелки, с които и на море отива скоро.
В началното училище нямаше този късмет.
Голямата не драматизираше много, ама тя и зор много не си даде, за разлика от малкото.
Та искам да кажа, от опит, че накрая всичко се нарежда по правилния начин.

А къде учи?

# 2 138
Моето момиче е много разстроена. В 22ра задача е сбъркала един знак на А условие и е получила грешен отговор. От там Б и В също са грешни, въпреки верния метод на решение. Дали ще ѝ дадат някакви точки за верните формули, въпреки че отговорите са грешни?

# 2 139
Моята си е сметнала 89 точки и много я е яд. Казах ѝ, че това е страхотен резултат, само дано не наизлязат други досадни грешчици в последствие.

# 2 140
И за мен е най-важно да се чувстват обичани и подкрепяни, едните резултати няма да ни накарат да ги обичаме по-малко.
Също се моля където и да иде да е в добър клас, със свестни деца и подкрепящи учители.

Нашата изпусна шанса за исканото у-ще, уж пререшила първата част 2 пъти, сега като свери отговорите каза, че не помни много много, но ги смятам около 37-40т. и на втората да е с около 10 (дано), та това е. В София гимназии има, все ще се намери нещо

# 2 141
В първи модул няма грешки, но на втори не му е стигнало времето за последната и част от предпоследната подточка. Отделно си видя и грешка в дърводелската задача, за която беше убеден, че му е без грешка. Прости се с мечтата си да учи в НПМГ и много е разочарован от себе си. Непрекъснато му повтарям, че се е представил много добре и се гордея с него...дано се успокои бързо
Natonkata, би трябвало да не й зачеркнат цялата задача

# 2 142
Моето момиче е много разстроена. В 22ра задача е сбъркала един знак на А условие и е получила грешен отговор. От там Б и В също са грешни, въпреки верния метод на решение. Дали ще ѝ дадат някакви точки за верните формули, въпреки че отговорите са грешни?

Съмнявам се, уви. Идентичен случай с 22 задача и при нас. Все пак това е математика, точен отговор се търси, а и щом е сгрешена логиката в подточка а/, няма причина да го поощряват...

# 2 143
Дават! Гледали бяха да дадат на моя син. Тогава ни обясниха, че даже и с грешни сметки пак си струва да се довърши задачата.

# 2 144
  • у дома
Цитат
И допълни: " И дано на тези от 9-та задача никога да не им изсъхне тъпата боя!"LaughingLaughingLaughing
Мила душица! 🤗 И аз тъй викам. 😂
Хора, аз съм на "терапия". С такъв кеф трия де що има папки НВО на компа, че..... не мога да Ви опиша 😂😂😂
Довечера ритуално ще бухна в контейнера сичкото сборници, нам си кви карти и сие. 😂
Моят категорично не иска да проверява нищо. Пълен айляк. Оставих го да си рахати. 😍

Е как така? Няма ли да оставите архив за внуците Grinning Моята не иска проверява, не е доволна от това, което се е паднало. Но каза принтирай за внуците...да видят после какви задачи са давали на нас. Беше любопитна по мое време как така сме имали смесен изпит за кандидатстване. През 2001г. Имахме 20 въпроса по БЕЛ, 20 МАТ и останалите разказвателни по 10. Не съм се интересувала тогава предишни и следващи години как е било. Нямам и архив да и покажа Simple Smile
Ето архив https://www.vesti.bg/novini/19-iuni-2001-g-153272 -показвай как си се мъчила на всичко Blush

Общи условия

Активация на акаунт