Отговори
# 2 115
По нищо не е оформено още моето, въпреки, че на практика към момента може да бъде оформена по всичко. При тях ще се чака до последния час на 28.06 сигурно.
Чудя се да ходи ли другата седмица на училище и да рискува да развали някоя оценка, или да я оставя у нас.

# 2 116
  • София
Добре или зле не знам, но свърши! Дребната положи много усилия и независимо какъв ще е резултат, аз съм много горда с нея. Нито за момент не се наложи да я бутам, да проверявам, да уча и да помагам. Дано трудът й да бъде възнаграден.
Аз се чувствам все едно през мен е минал влак. Голям влак, с много вагони! Днес няма да стане по-леко. Продължавам и продължавам да си повтарям, че е трябвало да кажа това, трябвало да напомня онова... Надявам се, че като се наспя и животът ще изглежда по-добре.

Преди пет години като се ошашках дали ще приемат детето където иска, Санака ме успокои, че 100% е вътре. Позна. Може ли пак? Моля, моля!

# 2 117
Майки, за вас нямали още една седмица учене, т. е за децата🤔
Ние не сме оформени по 2/3 от предметите, а вие за почивки ми говорите💪.
Срамна работа, нямате ли математика и бг в балообразуващите.
Аз още се пека на бавен огън😢😭, а вие.... на живот сте го ударили!!!!
Не ме интересува, честно казано. Както иска да учи и да я оформят, не мога и там да им бая.
Имаха цял срок. Как може някои учители да оформят по 4 оценки, а други по 1. Да си измислят другата седмица как ще се оформят и да си казваме довиждане. Каквото такова.

# 2 118
Санака ме успокои, че 100% е вътре. Позна. Може ли пак? Моля, моля!
Санака да казва кво пие, кво яде и.... ❤️чакаме я така да каже за всички форумски деца. 🤗

# 2 119
При балообразувато само годишните оценки от 7 клас ли се взимат или средно от 5,6 и 7 ?клас
Само оценките БЕЛ и МАТЕМАТИКА 7клас
Не е задължително да са точно БЕЛ и математика балообразуващите от свидетелството за седми клас.
Да , неправилно формулирах и излиза, че са само те/ най-често иначе са те/, само оценките от 7 клас се взимат в балообразуването 🍀😁

# 2 120
Моят син си е сметнал, че точките му стигат за петица. Дано са и повече, моля се за чудо Simple Smile

Като цяло съм много доволна, постарал се е, стоял е до последно и най-важното - имаше огромно желание да успее.

# 2 121
Първо този "например" в ключа за БЕЛ, сега по-сложничка задача във втори модул за разслояване на МАТ, че и втора дата (малко неясна още, но все пак голям прогрес). Някой от МОН ни чете, да знаете. Сега от догодина, ако върнат изпитите в края на май, цена няма да имат. Не че за нас вече има значение, ама защо и следващите да се мъчат.

# 2 122
Така, нашите точки ги изчисляваме малко над 80🤗Не мога да повярвам,.хора!!! На втория модул на 21 задача второто уравнение не и е вярно и една задача с 4 точки от първи модул.

# 2 123
Lúthien, за това мрънках цяла седмица! Кому беше нужно да се пържат на 38 градуса в края на юни (проверих прогнозата за днес) и да се тресат от изходни, пробни и предстоящо нво. Вярвам, че и за учителите е било ламбада днеска колко деца ще са в клас. Глупости на търкалета! Можеха да направят изпитите в края на май съвсем спокойно.

п.с. Този "например" е съвсем на място като ориентир и само толкова. Как да накараш няколко хиляди мозъка да разсъждават на конвейр?!

# 2 124
Нищо не гледам, нищо не питам. Когато я обидят, че е тъпа, пламва, губи ума и дума и спира всяка мисъл. Каза, че по някое време започнала да огражда отговори. В края на първи модул е пренесла и нещо в листа. Излезе рано рано.
Най- хубавото е, че ще се раздели с тези деца. Лошото е, че не намерихме терапевт в града, който да помогне.

# 2 125
Една скромна оценка по английски , годишна, дойде току що. Друго няма. И аз, като mama Ru, се чудя да не би да са решили да ги изпитват другата седмица ...

# 2 126
Лорентин, лошото е, че на твоето дете трябваше да организират изпита с допълнително време, консултант и спокойна обстановка и без СОП, само на база документите.
На дете със СОП, (не моето), консултантът отказва подкрепа. И това не е първият случай, за който чувам/ чета, че някой не си е свършил работата и е отказал подкрепа на дете, което заради това е отделно от другите, т.е се нуждае от такава и има право на такава.
Късмет, това, което е успяла да й стигне за това, което иска. Знанията, които реално има ще покаже от тук нататък, тях никой не може да й вземе, но лошотията във въпросното момче ще си остане. От сърце му желая да има по-малко точки от твоето момиче и да НЕ влезе там, където иска, за да му се подиграят после приятелите колко е тъп.

# 2 127
  • София
Дъщеря ми на 21в е написала, че коренът 3 е решение на неравенството, но не е писала, че -2 не е решение, мисля, че няма да получи пълен брой за тази задача.
На 23б е написала, че триъгълниците са еднакви по трети признак Worried

# 2 128
Наборът пак искаше да си свери отговорите. Нямаше търпение. От модул 2 има разни пропуски. Дано не му вземат много точки от там. Аз нямам търпението да разгледам задачите. Сигурно ще мога след като излезнат резултатите.
И той последно искаше във 2АГ. Надявам се да му стигне бала.
Аз също съм много горда от него. Последната година много израстна и стана много отговорен.
При нас нанесоха оценки по няколко предмета. В понеделник пак ще го изпитват по математика. Там се бори за 6. Надявам се да успее.

# 2 129
Едно голямо браво на всички деца днес. За старанието, упоритостта и постигнатото.
80-89 точки са недостижима мечта за 80% от децата в България. Децата ви трябва да са горди, че са го постигнали. Ще успеят да влязат където искат.

Общи условия

Активация на акаунт