Отговори
# 2 085
На 21 задача трябва ли така подробно да се опише, както в ключа на МОН? Детето е писало само, че -2 не е решение, а само 3

# 2 086
  • Перник
Досега смятахме точките от първи модул - 50. За втория девойката рече: "Дано им се отпусне душата и да ми дадат повечко точки!" И допълни: " И дано на тези от 9-та задача никога да не им изсъхне тъпата боя!"LaughingLaughingLaughing

# 2 087
  • Пловдив
Русалка, благодаря!
В подточка В използвала ли данните от подточка Б?
да, и там с право, не е като при еднаквостта и ползвалите 15 градуса, понеже тези два триъгълника са си еднакви при общото условие най-горе.
Мойта се оказа, че не се е усетила че в б) подточка не може да ползва от а) и в доказателството е ползвала ъгъла 15. За тази грешка дали пълните 3 точки ще й вземат?

# 2 088
По 4ри точки на 14-20 задачи.  Еха
(може и преди да е било така но ми се струва много)
Точно това гледах и аз, понеже се пекохме на този огън миналата година. Доста точки, при нас 9 задачи бяха с по три🤔, а и времето е 15 минути отгоре, което хич не е малко, самата матура също е улеснена спрямо миналогодишната. Но това пък от друга страна значи повече решили и повече кандидати за едно място. Живи и здрави да са децата и да открият призванието си!

# 2 089
  • София
Не мисля,  budiko, еднаквостта си е  доказана, просто само в частен случай. Няма да дадат всичките 3, най-вероятно 2 заради наготово ползвани (недоказани) равни ъгли. Simple Smile

# 2 090
По предварителни сметки 23 точки на първи модул и евентуално, макар и доста съмнително, 6 точки на 23 задача. Моята твърди, че е построила успоредника, намерила ъглите и доказала по втори признак. Признавам си, за мен е голяма изненада, ако е вярно и й го зачетат. На първи модул има и задачи, които не можем да проверим, но 20+ точки си е нормален за нея резултат.

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 15:07 от Mama Ru

# 2 091
По 4ри точки на 14-20 задачи.  Еха
(може и преди да е било така но ми се струва много)
И 11 задача.
Това коментирах миналата седмица, по стария начин си беше по-добре

# 2 092
И допълни: " И дано на тези от 9-та задача никога да не им изсъхне тъпата боя!"LaughingLaughingLaughing
Мила душица! 🤗 И аз тъй викам. 😂
Хора, аз съм на "терапия". С такъв кеф трия де що има папки НВО на компа, че..... не мога да Ви опиша 😂😂😂
Довечера ритуално ще бухна в контейнера сичкото сборници, нам си кви карти и сие. 😂
Моят категорично не иска да проверява нищо. Пълен айляк. Оставих го да си рахати. 😍

# 2 093
И аз трия тестове и пробни, но сборници и помагала запазвам. Може да са късметлийски и ще ги дам на друго дете

# 2 094
  • София
Довечера ритуално ще бухна в контейнера сичкото сборници, нам си кви карти и сие. 😂
Аааа, не така - някой преподаваме и сборници винаги трябват - я за някое дете без възможности, но с желание - я за друго нещо. Подарявайте!

# 2 095
  • София
По предварителни сметки 23 точки на първи модул и евентуално, макар и доста съмнително, 6 точки на 23 задача. Моята твърди, че е построила успоредника, намерила ъглите и доказала по втори признак. Признавам си, за мен е голяма изненада, ако е вярно и й го зачетат. На първи модул има и задачи, които не можем да проверим, но 20+ точки си е нормален за нея резултат.
еми браво на детето, тези 2ри модул що деца са ги затруднили...

# 2 096
Може да са късметлийски и ще ги дам на друго дете
Ние сме последни от рода и обкръжение, пък и нашите са баница не, ами...Срам ме е да ги дам такива
Не от решаване са така, от отвращение. 😂

# 2 097
  • Бистрица
Цитат
И допълни: " И дано на тези от 9-та задача никога да не им изсъхне тъпата боя!"LaughingLaughingLaughing
Мила душица! 🤗 И аз тъй викам. 😂
Хора, аз съм на "терапия". С такъв кеф трия де що има папки НВО на компа, че..... не мога да Ви опиша 😂😂😂
Моят категорично не иска да проверява нищо. Пълен айляк. Оставих го да си рахати. 😍

Е как така? Няма ли да оставите архив за внуците Grinning Моята не иска проверява, не е доволна от това, което се е паднало. Но каза принтирай за внуците...да видят после какви задачи са давали на нас. Беше любопитна по мое време как така сме имали смесен изпит за кандидатстване. През 2001г. Имахме 20 въпроса по БЕЛ, 20 МАТ и останалите разказвателни по 10. Не съм се интересувала тогава предишни и следващи години как е било. Нямам и архив да и покажа Simple Smile

# 2 098
  • Sofia
И аз ритуално прибрах всичко, но още не изхвърлям. Пазя даже и тези на брат ѝ от преди 5 години, а нищо от тях не ѝ е послужило. Даже някои помагала купих втори път Relaxed

За какво/кого биха могли да послужат? Племенничките ми са първи клас. Помагалата ще запазя, но останалото не знам какво да го правя Thinking

# 2 099
Убедена съм, че моят даже вече не помни какво е получил на задачите , ама за разлика от БЕЛ нямам и никакво желание да гледаме .
Няма математическо мислене той , и това си е . Да не говорим , че смениха две учителки 5 и 6 клас, а в 7 клас  трима , по едно време, който беше свободен , той им преподаваше. Аз съм добра по математика, ама не мога да обяснявам, а как се карам като не разбират Satisfied
Сега като казахте , нямам търпение да прибера всичко, помагала, сборници, таблици, листове. За да бъда честна, повечето останаха неотворени

Общи условия

Активация на акаунт