Отговори
# 2 040
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Прибра се и моето. Било му е много трудно, мъчил се е и на втори модул, консултантката го е накарала да се опита да направи чережа, че носел точки, колко се е справил - не се знае. Прибра се по-рано, просто защото е видял, че нищо повече не може да направи. Сега остава да чакаме, най-важните изпити минаха и ни олекна, има само рисуване в понеделник и край. Simple Smile

Laurentin, прегръдки на дъщеря ти! Милото дете!

# 2 041
В тази група дето някой беше качил/ във фейсбук / мненията са - от много лесна, направо елементарна, до ужасна и много трудна Laughing
И аз като Мартеа, за нас всичко е трудно

# 2 042
  • София
Ей, моя син едва сега ми се обади. На въпроса защо не ми се обади по-рано- Имало много хора. Е, аз няма да говоря с всеки от тях. Както и да е , излязъл последен, решил на 23 само а подточка. Всичко друго решил. Ще видим на 02.07.

Хайде приключиха тези нво-та.
Той е оформен за годината.
В понеделник отива на лагер - ваканция.

# 2 043

Някой питаше нагоре, не знам дали междувременно е качена Simple Smile
Само да питам защоS dlk= а.Ha/2
Немога и немога да го видя Sad

# 2 044
  • Пловдив
Мойта каза, че всичко е решила без лицето на успоредника.
Ще видим като излезнат резултатите.
За беловата на втори модул каза че имало много листове...

# 2 045
Айде и ние в кюпа с нерешена/сгрешена 23 в). Другите ѝ били лесни Thinking

# 2 046
Русалка, благодаря!
В подточка В използвала ли данните от подточка Б?

# 2 047
Айде и ние в кюпа с нерешена/сгрешена 23 в). Другите ѝ били лесни Thinking
Голям рев моята мома.
...и продължава.
Как можело да се падне такава гадна задача.

# 2 048
  • София

Някой питаше нагоре, не знам дали междувременно е качена Simple Smile
Само да питам защоS dlk= а.Ha/2
Немога и немога да го видя Sad

DLC- поправих буквата веднага, едно лице се изразява по два начина и  се приравняват.

# 2 049
Аз ще почакам моята да отдъхне и тогава ще питам, може би... Ние сме като при Мартеа и Плами - общо взето всичко е трудно (на втори модул били "много замотани задачите").

Laurentin, на твоето момиче предай прегръдки. Трудни дни й бяха. И аз знам, че който обижда, себе си обижда. Жалко, че има такива хора.

# 2 050
  • София
Русалка, благодаря!
В подточка В използвала ли данните от подточка Б?
да, и там с право, не е като при еднаквостта и ползвалите 15 градуса, понеже тези два триъгълника са си еднакви при общото условие най-горе.

# 2 051
  • София
Моят е объркал нещо в първата подточка на 21 Confused дано да вземе точки някакви. Б е вярна, но не и В заради обърканата А…
22 е решена и вярна според споделените отговори. 23 е наполовина решена според него.

Та не очаквам висок резултат тук. 1ва част няма и да я гледам - колкото, толкова.

# 2 052
Моето дете твърди, че е успяла да реши на 23 първите две подточки и, че е решила също две подточки на 22, че и 21 решавала. Ако има точка от втори модул, ще черпя, ей! Щото в първи беше много сигурна, пък май 6-7 верни има само.

# 2 053
Говорих със сина ми.
Първи модул бил много лесен решил го за 25мин. Дано е пренасял вярно.
Втори на ОК, а на В точка е решил нещо до половина.

Ще проверяваме като излезнат официалните.

За 23В ми каза, че никой, с когото е говорил от съучениците сигурно над 30 деца, не го е решил. Нашето училище не се слави с добри резултати по математика ама има и добри деца.

Не е доволен, ама е добре. Няма драма сега, за запетайката на БЕЛ и че МОН не са прави доста повече се ядосваше. Но резултати и класирания тепърва предстоят.

По думи на приятелка с опит, високите точки никога не са сигурни дори всичко да си решил, и преразказ и теза варират.

А как преценяте трудността спрямо миналата година?
По БЕЛ
По МАТ

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 14:34 от toplomliako

# 2 054
Каката ни е 10 клас.
Висок резултат изкара преди 3 години, но не най-високият.
Тогава приоритет ни беше "1 АЕГ", 1 точка не и стигна за 1-во класиране, а на 2-ро класиране не пожела да се яви. Искаше да ходим на море и да не я занимавам, това и било на късмет.
Та връщайки лентата назад, благодаря на Господ, че не и стигна 1 точка, защото сега учи в най-чудесния клас, в училището има дисциплина, отлична материална база и част от учители и са национални консултанти.
Да допълня също, че има добри приятелки, с които и на море отива скоро.
В началното училище нямаше този късмет.
Голямата не драматизираше много, ама тя и зор много не си даде, за разлика от малкото.
Та искам да кажа, от опит, че накрая всичко се нарежда по правилния начин.

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 14:18 от sladkish4e

Общи условия

Активация на акаунт