Отговори
# 2 025
На плач ни избива. Сбъркали сме някъде в ритуалите.
Влязло детето в стаята. Тръгнало да сяда, прочела някакво М и хоп, седнала. В 9.00ч квесторът казал, че започват, липсва само М.Б. Тя, тук съм, той, не е това твоето място, ето го, премести се. И хоп, съученик се провикнал- М, много си тъпа, името не можеш да си прочетеш.
И оттече изпита. А цяла нощ сънувам, че не излиза резултат от изпита по мат.
Оплаках се! Може ли да е такъв карък?

# 2 026
  • София
laurentin, къса ми сърцето твоето дете. Прегръдки и за двете ви.

# 2 027
  • София
Не е решил в/ подточка на 23-та и частично е решил б/ подточка. Обаче много ме е яд за една мега тъпа грешка на първи модул, който беше убеден, че е без грешка и бил елементарен и го решил за 15 минути. От бързане и прекалена самоувереност - бил гледал друг ъгъл. Smirk

# 2 028
Колко точки очаквате са е 23В?

И аз със същия въпрос.

Кога се публикуват точките?

# 2 029
  • при моите любими
На плач ни избива. Сбъркали сме някъде в ритуалите.
Влязло детето в стаята. Тръгнало да сяда, прочела някакво М и хоп, седнала. В 9.00ч квесторът казал, че започват, липсва само М.Б. Тя, тук съм, той, не е това твоето място, ето го, премести се. И хоп, съученик се провикнал- М, много си тъпа, името не можеш да си прочетеш.
И оттече изпита. А цяла нощ сънувам, че не излиза резултат от изпита по мат.
Оплаках се! Може ли да е такъв карък?
Ох сви ми се и на мен сърцето, като те прочетох.

# 2 030
  • София
Laurentin, това е отвратително. Наборката забрави собствените си неволи като й прочетох поста ти. И двете ви изпращаме силни прегръдки.

# 2 031
Ужасно жестоки деца има. Просто ужас.

Верните отговори ще излезнат днес следобед на сайта на МОН.

# 2 032
На първи модул отговори имаме ли?
Без гаранция да е 100% вярно
Това, ако е вярно, моето има 6 верни задачи в първи модул. Но пък е далеч от добра по математика, така че на 6-7 верни сме доволни, не че тя не твърди, че почти всичко й е вярно 😂
А, квесторите са я подканяли на втори модул "Айде, няма ли да си ходиш, нали имаш рожден ден?" Не са й дали да си провери с калкулатор решенията, въпреки че е с дискалкулия и това уж й дава право на проверка по време на изпит. Без думи просто.

# 2 033
  • Варна
Свърши сеее!!!!!
Писал е до последно. На последната задача, последната подточка, я е решил половината.
И нещо при неравенството объркал. Доволен е.
Ние резултатите ще ги научим в Лондон, там ще отпразнумаме и рождения му ден. Пътуване, което не осъществихме, заради пандемията, после по друга причина, това е трети опит, дано е успешен!
Честито на рождениците! Здрави да са и да попаднат на своето място, както и всички наборчета!
Хубаво лято на всички! Заслужена почивка!

# 2 034
Някой с решение на геометричната зад от втори модул?

# 2 035
Обадила се на баща й. На мен не ми вдига телефона още от еуфория е ... . Казала му, 1вата част я изядох Joy                  ( плаша се какво значи)
На втората част не е сигурна, понеже стигала до някакви особени числа
каквото такова... Grinning поне е минало
Като каза особени числа, няма да забравя големият ми син , на една класна по математика решавали задачи с чанти в магазин, е , той беше получил , че в магазина имали 34,5 чанти . Ама не му беше направило впечатление , де , че половин чанта нийде няма
Laurentin, прегръдки и от мен, математика можеш да научиш, но на човечност е трудно

# 2 036
Децата могат да бъдат много лоши. Лаурентин, и от мен прегръдки!
Трудно ли е сега това НВО или лесно? Какво е общото мнение? Ние не участваме в преценката, както писах вече, де. За моята всичко е трудно.

# 2 037
  • София
Laurentin, детето ти вероятно ще има по-добър резултат от ония който й се присмива, това й кажи. Той си е прочел името ама е до там, щом така обижда... ( който обижда , обижда себе си... наша стаааара семейна поговорка... Blush )
Моята , както казах, 1 модул уж била го "изяла", да видим, не сме проверили, та се плаша
2 модул е решила половината от поддточките вярно ( уж)
другата половина от подточките изобщо не е сигурна, по-скоро са объркани. Толкова... Отиват в Мола...
Тя не е от ревящите... щото не се цели в Туес и подобни , та леко й е... Head Band нейни приятелки с високи цели реват

# 2 038
И моето се обади, в прекрасно настроение, отива да полее изпита в приятелка, уж доволна, но на 2.07 ще се види, не искам да си мечтая още.
Та да, свърши се, мина и фотосесията, успех на 2,07 и после умно редене на паралелки!

Ще следя за новата тема, най-сетне №15- ако тя е до 2.07 ще ни е на голям късмет!

# 2 039
  • София
Някой питаше нагоре, не знам дали междувременно е качена Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 13:29 от пенсионирана русалка

Общи условия

Активация на акаунт