Отговори
# 2 010
Първи модул - https://bg-mam.ma/p/1666233/48195071

Лицето на успоредника и мен ме притеснява.

точно това моя не е успял - написал колко мисли че е, но не го е доказал Sad
Но повечето му съучиници са казали същото, не са намерили лицето на успоредника.
Да видим колко още грешки ще излязат като пуснат отговорите
Нещастна съм Sad

# 2 011
Само при моя син ли масово са излизали деца в първите 15 минути?

# 2 012
  • София
Cabo,достатъчно,че не им стига СМГ и се реве след това. Има,не са основния процент,но не са толкова малко.Да са живи и здрави🤗 Всеки е различен, но за останалите ще видим.Аааа,елементарно не е!Уви,моята дъщеря се е стреснала и е объркала сметки на 22, за 23 не и е стигнало времето за б и в...🤨

# 2 013
  • Пловдив
Ох и моите се обадиха. Младежът (кандидат-художникът) много доволен. Надскочил е очакванията си. Втори модул решил всичко без половината на 23 в/ На първия, може да имал някоя грешна евентуално. Девойката, с по-големите очаквания. Първи модул смята, че и е верен изцяло. На втори модул обаче получила друг отговор на неравенството и на 23 в/ също половината: изразила само лицето на триъгълника. На успоредника писала много неща, но не стигнала до отговор. Разочарована е малко от себе си. Но аз съм доволна! Казах им да отпуснат душичките вече и да се повеселят сега с приятели из града.

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 14:21 от ilik123

# 2 014
  • София
Обадила се на баща й. На мен не ми вдига телефона още от еуфория е ... . Казала му, 1вата част я изядох Joy                  ( плаша се какво значи)
На втората част не е сигурна, понеже стигала до някакви особени числа
каквото такова... Grinning поне е минало

# 2 015
  • ВАРНА
На първи модул отговори имаме ли?
Без гаранция да е 100% вярно

# 2 016
  • Пловдив
На първи модул отговори имаме ли?
Без гаранция да е 100% вярно

И аз получих същите отговори

# 2 017
  • София
Дъщеря ми късно се е усетила, че имало някакво поле в началото на листа, в което не се пише и е писала геометричната задача и в него. Разстроена е, защото щели да ги сканират и нямало да се вижда част от решението. Имате ли информация така ли е в действителност? Самото поле било отбелязано само с една малка черта в горната част на листа, надолу само празен бял лист

# 2 018
Задачите са лесни, но има капани, нормално, и ще има подхлъзнали се. Текстовата задача е супер лесна, но се оказва, че и там има свидни жертви...

# 2 019
Колко точки очаквате са е 23В?

# 2 020
  • гр. София
Уфф, моята още не се е обадила...вече ме хваща нервата, а уж спокойна бях. От БЕЛ беше доволна, но МАТ не и е силната страна. Да се свършва с тази мъка.

# 2 021
Свърши!!!!!!
Късно са започнали затова и късно ми се обади. Писала е до последно. Само на последната задача, последната подточка я е решила половината. Не знам какво включва. Може би да намери/ реши две неща, а тя само едното е намерила.
Аз съм доволна, че приключи тази толкова нервна й напрегната година.
Хубаво лято ви желая! Вече пътуваме

# 2 022
Колко точки може да има на 23та и на 23В?
11-12 т., а за подусловие 3-4 т., но изчакайте ключа от МОН

# 2 023
И от нашата стая много деца са си тръгнали рано рано от втори модул и настъпила такава суматоха, че дъщеря ми вика че едва се е концентрирала.

# 2 024
Свърши!!!!!!
Късно са започнали затова и късно ми се обади. Писала е до последно. Само на последната задача, последната подточка я е решила половината. Не знам какво включва. Може би да намери/ реши две неща, а тя само едното е намерила.
Аз съм доволна, че приключи тази толкова нервна й напрегната година.
Хубаво лято ви желая! Вече пътуваме
Същото е положението и при нас.
На последната задача, последната подточка била много трудна.
Ревейки ми го съобщи.
Аз пък по това време бях в метрото само повтарях, че всичко е наред, това е Божията воля, ще влезе в тази гимназия, която е най-правилната за нея.
Хората ме гледаха много странно, но това е да си майка на седмокласник.

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 13:36 от sladkish4e

Общи условия

Активация на акаунт